Igen, visszaállítottam.
Látszólag minden megvan.
Bár nem is olyan rég, volt hasonló eset, akkor
valaki elköltötte a kreditet és xp-t egy ebr-re.
Úgy látszik a jelszót, fel lehet törni, bármi legyen is az.
Tavaly előtt az email fiókommal szórakoztak, a jelszót többször is megváltoztatták.
Aztán átállítottam két lépcsősre a beléptetést, azóta nem törték fel, de az eseménynaplóban látható, hogy a világ több pontjáról próbálkoznak belépni sikertelenül.
Lehet valakit kilőttem minden tudása, lila cucca és goldja ellenére és szenyózik?
Ja és miért oroszul írt a wot?
Eddig a magyart és az angolt használták.
Kedves Bagó.
A weboldal címe:
eu.wargaming.net/hu.
Namost ha a végén a hu-t átírod angolra (en) akkor angol nelvű, ha ru-ra akkor meg orosz nyelvű lesz a weblap.
Volt idő amikor nekem is oroszul jött be nem tudom miért dobott a ru végű linkre, de semmiképpen nem kell mögötte valami óriási összeesküvést gyanítani, amit ellened folytattak le a "lilák"

Valószínűleg egyszer meglátogattad az orosz nyelvú oldalt, (rákattintottál egy linkre, hírre stb.) és amikor elkezded begépelni a szöveget a ru végű jön be. Ha erre figyelsz, akkor nem lesz más nyelvű az oldal. Ennyire egyszerű.
gondoltam nem szólok bele, de amikor láttam, hogy milyen nagyszabású összeesküvéselméletet vagy képes generálni belőle....
Az, hogy megpróbálták feltörni a fiókodat nem egyedi eset, mindenki kapja az adathalász linkeket egyflytában. Szóval nem kell azt gondolni, hogy valaki ki akar szúrni veled, hisz aki ismer annak esze ágában nem lenne feltörni a fiókodot, jobban jár egy friss accounttal.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...