Jelenleg 142 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Dühöngő

1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309174 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Figyelem: Spoiler!

Jelen alanyunknál a Jpz.E100 420-as penje nem játszik, hisz nem használunk "goldlőszert".

A titok nyitja, hogy aranyat kő venni. Minap olvastam egy titkos WG beszélgetést, hogy figyelik az acc-ok számláját, és akinél kevés a befizetett összeg, arra automatikusan jön a WGKP.

ui.: Szemét WG eltüntette a 3 MOE-imet az összes tankomról. Segítene ez ügyben valaki megfogalmazni egy angol nyelvű levelet a supportnak?
A rajzfilm neve, ha jól emlékszem, A Bago kapitánya volt, nem?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309181 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Norton parancsnok:

Megfelel?

Hiszen ezt kérted:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, fabyzol3, Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309182 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Na, ma is jó szar meccseim voltak. Próbálom húzni a prémium 8-asokat, mert az összes 40% alatti WR-el rendelkezik. ma katasztrófa volt. Volr egy 0-15-ös csatánk is tier 10-ben. Hát nagyon fasza. ma semmit nem találtam el, engem meg mindenki. ja és rengeteg volt a láthatatlan ellenfél..Mindegy küzdök tovább. Jó csatát mindenkinek.
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309183 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Norton parancsnok:
Megfelel?

Szép munka!
Viszont azt értsd meg hogy nem nekem/nekünk kell "megfelelned". Az, hogy jobban játszol abból nem mi fogunk profitálni, hanem te. (Jó, igaz, mondjuk közvetve mi is itt a fórumon, mert kevesebb lesz a sírás-rívás-dühöngés).
Látod, apró dolgokkal - úgy mint felszerelések cseréje, megfelelő skillezés, játékmechanikai hiányosságok pótlása -  tudtál változást elérni és hiszem, hogy nem csak a statisztika mutatja ezt, de te is kezded érezni, hogy nagyobb hatásod van a csatákra ebben az időszakban valamelyest. 

Ugyanakkor valamelyest árnyalja a képet, hogy ezt a szintet önerőből, még a "tanításunk" előtt, tudtad már hozni korábban többször is, csak valamiért aztán visszaestél. Szóval ez az 1000-es wn8 érték biztos, hogy nem a fejlődési görbéd maximuma, hiszen ezt már korábban is többször elérted "nélkülünk".

tomato.gg advanced fülén találod  ezt a grafikont, és ha a period-ot 1 year-ről all time-ra állítod, ahogy a képen is látod, akkor gyönyörűen megmutatja neked, hogy ezt a recentet 2022 januárja és májusa közt, viszonylag stabilan tudtad tartani, aztán valami változott (talán nem kézreálló tankokkal kezdtél el játszani, vagy nem tudom) és 2022 nyarától a recent wn8-ad, 1-2 rövidebb időszak kivételével a sárga zónában 7-800 körül maximalizálódott.

Szóval ha tényleg figyeltél arra amiket leírtunk és tényleg utánaolvastál és fejlesztetted a hiányos játékmechanikai tudásodat, akkor tudsz te ennél többet is - hiszen mint mondtam ezt az 1000-es recentet már korábban is többször és stabilan meglépted - csak valamiért az utóbbi 1-1,5 évben kvázi visszafejlődtél. Mindenesetre GG, csak így tovább!

Ezért most kapsz egy ilyen mémet.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309184 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Norton parancsnok: 
Megfelel?

Szép, szép, így tovább, most taaaaartsd.....

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309185 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Úgy látszik a wg végre a kegyeibe fogadott.
Játszani se kell és nő az eredmény, bár a csataszám egyel kevesebb lett a tegnapihoz képest, viszont a recent wn8 10-el nőtt és a winrate elérte az 50%-ot.
erre varrjatok gombot!
(jav.: nőtt a csataszám, csak nem töröltem ki a csipát a szememből, bár nem csatáztam tegnap óta)

Norton parancsnok, kösz, bár lett volna egy két keresetlen szavam az elmúlt pár nap csatáihoz, inkább megtartom magamnak.
Dióhéjban annyit, hogy a mostanában fábián által említett események jelentkeztek nálam hatványozottan.
Ugyan nem figyeltem pár éve a statisztikát, de azért régen és most is tudtam, hogy jól játszom.
De mindennek felismerése és elismerése, tőled igazán megtisztelő!
Gyanítom a visszaesésnél az volt az ok, hogy a wg tönkretette az oi-t és más páncélerőd után kellett néznem, változott az is amit metának hívtok, a közepes tankok javára, na és persze egyre jobban feltűntek a fábián fémjelezte események.
Most annyit enyhítettem a taktikámon, hogy nagyon kevés alkalommal dezertáltam, próbáltam a kilátástalannak tűnő csatákban is dmg-t szerezni.
Valamint a mouse pad egyszínű lett, a felbontást csökkentettem, a ping kisebb lett, bár néha tovább van lagg, vajon van összefüggés?

Mikroby, köszi, húzzál bele, a sarkadban vagyok!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309186 Írta: Nortonor

Ugyan nem figyeltem pár éve a statisztikát, de azért régen és most is tudtam, hogy jól játszom.

Jujj! Azért ne essünk át a ló túloldalára ha kérhetem. Fogalmazzunk úgy, hogy jobban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309190 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Sziasztok!

Lehet, hogy én értek valamit félre, de akkor most ugye az a mondás, ha szarul megy az a Wg sara, ha pedig jobban, akkor az az én érdemem? Kérem szépen, itt kilóg a lónak a nemi szerve! Bár lehet én értettem félre Bagó Úr mondanivalójának esszenciáját... Mea culpa! 

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Laccvacc, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309202 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Pike, nézd meg Démon mester videóját, olvasd el a hozzászólásokat...
Ennyi.

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309203 Írta: Nortonor

Pike, nézd meg Démon mester videóját, olvasd el a hozzászólásokat...
Ennyi.

Jajj... jajj-jajj-jajj 

Darabokra lehetne szedni ezt a videót, de igazából semmi értelme nem lenne, mert semmi újdonságot nem mond, ugyan azt a sódert löki mint oly sokan előtte, nem kevés tárgyi tévedéssel.
WOT konteósok kezdőszett: "A játék mélypontján van, a közösség toxikus, manipulált RNG, manipulált tankok, pay2win prémtankok, pénzéhes wargaming, csúnya rossz prémiumlőszer, a valóságban a Tigris a Sherman ellen bezzeg..." és a többi... 2024 van tesó, mondj valami újat amit még nem hallottunk! 

Bagó komám, az ilyen tartalmak fogyasztása helyett inkább a saját fejlődésedre koncentrálj!

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309204 Írta: Mikroby
Bagó ha ez helyett egy iyouxin videót nézel meg, máris többet értél.
Azért, mert már évek óta halott a wot, a manipulációk, meg az rng meg az stb. miatt azért még mindig elegen játszanak vele és lám, vannak akik képesek ezt kiemelkedően is megtenni.
Én 2015 óta játszom, azóta a játék folyamatosan a mélypontján van, és folyamatosan döglődik, úgy mint az a ku*rva nyugat is haldoklik, aztán még mindig jobban él mint mi. :)
www.twitch.tv/iyouxin

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309205 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Norton parancsnok!
Nem szép dolog így leszólni  Démon mestert, ő egy streamer.
Biztos valamiért mondja, amit mond.
Mikroby:
érdekes, hogy Scheff mester, az orosz szerveren jelent meg mostanában.
Lehet játszhatóbb, mint ami maradt nekünk.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy a leendő nyugati kalifátusokban mivé vált az élet, mióta elkezdtél játszani...
Az biztos, hogy ha oda költözöl, sokkal többet fogsz wotozni, ha már az utcára nem mersz kimenni.

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309206 Írta: Mikroby

Norton parancsnok!
Nem szép dolog így leszólni  Démon mestert, ő egy streamer.
Biztos valamiért mondja, amit mond.
Mikroby:
érdekes, hogy Scheff mester, az orosz szerveren jelent meg mostanában.
Lehet játszhatóbb, mint ami maradt nekünk.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy a leendő nyugati kalifátusokban mivé vált az élet, mióta elkezdtél játszani...
Az biztos, hogy ha oda költözöl, sokkal többet fogsz wotozni, ha már az utcára nem mersz kimenni.

Bagó ha te is elkezdesz streamelni, és ontod magadból a hülyeséget, akkor streamer vagy, de hülyeségeket beszélsz. Azért mert meg tud osztani egy videót nem okvetlen tudja/érti a játékot. Ezért kell olyan embereket nézni akik értenek is hozzá.
Hiába mondanám neked hogy a vízvezetékszerelés szar, mivel nem értek hozzá, annyit is érne amit mondok.
Azért mert Séf csinált egy videót az orosz szerverekről még nem azt jelenti, hogy "odaköltözött".
Ha ezzel foglalkoznék, én is kipróbálnám mit tudnak ott, ez ennyire egyszerű.
A nyugatról meg annyit, hogy nem véletlen mosogat ott többszászezer magyar, bizos nem azért mert olyan szar.
(Próbálom kerülni a politikát.)
Nem értem hogy miért kell egyből megtalálni azt ami f*szság, és "beépíteni", körömszakadtáig ragaszkodni hozzá, védelmezni minden áron, míg az okos dolgokat meg kalapáccsal kell beverni a fejedbe,
Mármint értsd jól, nem csak te vagy ilyen, ezt úgy általában nem értem.
Itt van Pézoli barátunk is, egyszerűen nem fogja fel, hogy nem jó amit csinál. Az ő képességeivel simán túljuthatna a bronz szinten, de megmagyarázza hogy azért dekkol a vas közepén, (és ezt úgy adja elő mintha kitüntetés lenne) mert "végre nem heavyket hoztak be". Pedig kb Vas szintre a válogatás után sem kerülsz be, és valami nagy marhaságot kell csinálni hogy ott kössél ki.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért kell kézzel lábbal tiltakozni az ellen hogy valamit okosabban jobban csinálj. Ez kb olyan, mintha saját lábadra kötnéd a betonkockákat, mert meg akarsz tanulni úszni...
Na mindegy, ezek csak az én gondolataim.
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309207 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, már felmerült, a stream lehetősége, hogy kinyissam a szemetek.
De lehet sok hercehurca után működne csak.
Van többféle ember, ez a Démon mester már lehet konteo hívő.
Én inkább csak kétkedő.
Te viszont az a fazon vagy, aki a maga fölött lévőket, legalábbis azokat akiket annak vélsz, feltétlenül tiszteled és mindet elhiszel nekik, bármit is mondjanak.
Csak a példa kedvéért, neked nyilván elég az a hivatalos szöveg, hogy az ikertornyok a rácsos szerkezetükbe csapódó gépek égő kerozinjától roskadtak magukba szabadesésben, úgy, hogy nagyrészt csak szürke por maradt utánuk.
Így nehéz a vita...
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309208 Írta: Mikroby

Mikorby, már felmerült, a stream lehetősége, hogy kinyissam a szemetek.
De lehet sok hercehurca után működne csak.
Van többféle ember, ez a Démon mester már lehet konteo hívő.
Én inkább csak kétkedő.
Te viszont az a fazon vagy, aki a maga fölött lévőket, legalábbis azokat akiket annak vélsz, feltétlenül tiszteled és mindet elhiszel nekik, bármit is mondjanak.
Csak a példa kedvéért, neked nyilván elég az a hivatalos szöveg, hogy az ikertornyok a rácsos szerkezetükbe csapódó gépek égő kerozinjától roskadtak magukba szabadesésben, úgy, hogy nagyrészt csak szürke por maradt utánuk.
Így nehéz a vita...

Ez lenne a normális Bagó.
Ha valaki jobban ért a tankosjátékhoz mint én, akkor elhiszem neki amit mond, mert Ő ért hozzá. Ez ennyire egyszerű.
Ha hívok egy kőművest, hogy vakolja be a szobát, akkor nem oktatom ki a szakmájáról, mert Ő a kőműves nem én.

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 22 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.