Norton parancsnok!
Nem szép dolog így leszólni Démon mestert, ő egy streamer.
Biztos valamiért mondja, amit mond.
Mikroby:
érdekes, hogy Scheff mester, az orosz szerveren jelent meg mostanában.
Lehet játszhatóbb, mint ami maradt nekünk.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy a leendő nyugati kalifátusokban mivé vált az élet, mióta elkezdtél játszani...
Az biztos, hogy ha oda költözöl, sokkal többet fogsz wotozni, ha már az utcára nem mersz kimenni.
Bagó ha te is elkezdesz streamelni, és ontod magadból a hülyeséget, akkor streamer vagy, de hülyeségeket beszélsz. Azért mert meg tud osztani egy videót nem okvetlen tudja/érti a játékot. Ezért kell olyan embereket nézni akik értenek is hozzá.
Hiába mondanám neked hogy a vízvezetékszerelés szar, mivel nem értek hozzá, annyit is érne amit mondok.
Azért mert Séf csinált egy videót az orosz szerverekről még nem azt jelenti, hogy "odaköltözött".
Ha ezzel foglalkoznék, én is kipróbálnám mit tudnak ott, ez ennyire egyszerű.
A nyugatról meg annyit, hogy nem véletlen mosogat ott többszászezer magyar, bizos nem azért mert olyan szar.
(Próbálom kerülni a politikát.)
Nem értem hogy miért kell egyből megtalálni azt ami f*szság, és "beépíteni", körömszakadtáig ragaszkodni hozzá, védelmezni minden áron, míg az okos dolgokat meg kalapáccsal kell beverni a fejedbe,
Mármint értsd jól, nem csak te vagy ilyen, ezt úgy általában nem értem.
Itt van Pézoli barátunk is, egyszerűen nem fogja fel, hogy nem jó amit csinál. Az ő képességeivel simán túljuthatna a bronz szinten, de megmagyarázza hogy azért dekkol a vas közepén, (és ezt úgy adja elő mintha kitüntetés lenne) mert "végre nem heavyket hoztak be". Pedig kb Vas szintre a válogatás után sem kerülsz be, és valami nagy marhaságot kell csinálni hogy ott kössél ki.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért kell kézzel lábbal tiltakozni az ellen hogy valamit okosabban jobban csinálj. Ez kb olyan, mintha saját lábadra kötnéd a betonkockákat, mert meg akarsz tanulni úszni...
Na mindegy, ezek csak az én gondolataim.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...