Miért gond nektek, hogy a kiválóságjel mestert arra buzdítom, hogy a viselkedése a tudásához méltó szinten legyen?
Azért, mert fel sem tudod mérni a tudását, akkor hogyan ítéled meg a viselkedését?
Olyan vagy, mint a csávó a képen, arról magyarázol, hogy milyenek kellene lennie a bab tetejének, de még sosem láttad. Az sem biztos, hogy van teteje, lehet hogy a Wg csak kamuzik, és nincs is teteje, sem gyökere, csak a játékosokat szivatni tették oda.
Most képzeld már el, hogy én kezdek magyarázni az aranyérmes spotolónak, hogy hogyan kéne edzenie, meg hogy rosszul tartja a vívótőrt....sokkal jobban csinálná ha hallgatna rám...na te pont ilyen vagy.
Az is eléggé zavaró, hogy teleömleszted az oldalt a faszságaiddal, már én is belefáradtam, pedig ahhoz el kell érni egy szintet...de istenem, jogod van hozzá. Az, hogy Zolinak akarod megmagyarázni mit hogyan kellene csinálnia nem kevésbé szomorú.
Az, hogy esetleg viccelnél, nem tűnik fel, mert egyrészt nem vicces, másrészt meg nem is humorként írod amit írsz.
Egyrészt, azt sem tudod felfogni, hogy miért választ goldot, és miért nem, de valami nemlétező szabálynak kellene megfelelni, miért is? Hogy te jól érezd magad?
Jajmár.
(Sajnos ezt sem fogod megérteni, majd kiragadsz valami faszságot, és teljesen kiforgatod, nem baj hogy köze nincs ahhoz amit mondtam, mert a csöppnyi elméd ezzel védekezik a túlterhelés ellen, egyszerűen letilt.
Pedig meddig kerestem a képet a hasonlathoz, amit nem fogsz megérteni, ajj jajjj.)
Lovagokat mire oktatták? Hát biztos nem arra, hogy csak fakardokkal kell harcolni mert az úgy "etikus". Max az ellenség propagandája lehetett.
Az, hogy Zolinak ezen kívül mért kellene annyira sokoldalúnak lennie mint egy gömbnek megintcsak nem értem.
Azért mert jól tankozik tanuljon meg vakolni vagy mi?
Most mit csináljak, dobjak egy hatost golyóval?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...