Ahogy a tomatós statisztikáinkat nézem, nekem a legmagasabb a hit ratio, viszont nektek magasabb a damage.
Régen, tomato koromban, én sem lőttem a blindot, de azóta megtanultam, hogy "vak tyúk is talál szemet". Szóval érdemes így is próbálkozni, persze ehhez tudni kell, hogy vajon hol, melyik bokorban lehet az enemy...
A legénység, a felszerelés, közel azonos, mégis a ti lövéseitek (a célkörön belül bárhova mehetnek ugye) jobban sebeznek. És persze nálatok a tank is kevésbé sérül.
A páncél használatát ne úgy képzelt, hogy megjöttünk, beállítjuk a tankot egy pozicióba és úgy maradunk. Folyamatosan kell picit ide-oda mozogni előre-hátra-oldalra mindenhova, főleg akkor, amikor az ellenség már a lövésre készül. Így nagyobb eséllyel fog oda menni a lövedék, ahonnan lepattanhat, láncra, élre stb. stb. Lényeg, hogy minél jobban megnehezítsd a "tiszta lövést" az ellenségnek.
A legtöbb meccsetek lila értékelésű, lassú togunkkal minden meccsre nagy hatással vagytok, minden meccsen jobb a csapatotok, több meccset nyertek.
Csak annyit tudok tenni, hogy megpróbálom megtartani az oldalt, ahova elindultam és a lehető legtöbbet farmolni a szembejövő ellenségből (ha egyáltalán jön vlaki szembe). De nagyon gyakran van, hogy a másik oldal elesik és mire észbe kapok már a seggemben vannak...
Ennyivel jobb a taktikátok, stb. ?
Tudom nehéz elhinni, de igen.
Mintha nem ugyanazt a játékot játszanánk.
Pedig igen, csak másként reagálunk a dolgokra.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...