A "Király" visszatért Félreértések elkerülése végett nem magamra, a TOG-ra értettem. Érezhetően jót tett hogy pihentettem a játékot, illetve elkezdtem pótkajával használni a TOGot, hogy haladjon a GM.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Hát, azért a klubba bekerülésért tenni is kell ám. Mondjuk leszorítani az átlagsebzést 500ra meg ilyenek. Meg ne feledd a felszerelés nélküli használatot sem. Kikapcsolt monitor segíthet....
Hát, azért a klubba bekerülésért tenni is kell ám. Mondjuk leszorítani az átlagsebzést 500ra meg ilyenek. Meg ne feledd a felszerelés nélküli használatot sem. Kikapcsolt monitor segíthet....
Nekem sikerül egyre lejjebb...
Lassan idegállapotba kerülök.
És te hol tartasz Mikroby?
3 kiválóságjelet ígértél?
Kedves Bagó!
Megígérem, amint visszatérek a játékba az lesz az első dolgom. Jelenleg nagyon sok más dolgom van, ami sokkal fontosabb. Rengeteg.
Az előző hszedet töröltem, mert sem ide sem az oldalra nem illik.
Jó hétvégét.
Nem is tudtam, hogy van a TOG-nak közössége.
Én körülbelül 1 éve tettem rá a 3. kiválóság jelet egy klántárs kedvéért.
Egyáltalán nem éreztem grindolásnak, meglepően jó volt vele a játék.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Silent_wanderer, bagoneillezredes@gmail.com
Aki erre a hatalmas dicsőségre képes, az előtt méltán adózhat elismeréssel a teljes wot játékosgárda!
Hiszen a tog egy életérzés, maga az önfeledt szórakozás, az agresszív meta figyelmen kívül hagyásának a jelképe.
Látod fábián, nem a mennyiség, hanem a minőség az, ami igazán számít!
Aki erre a hatalmas dicsőségre képes, az előtt méltán adózhat elismeréssel a teljes wot játékosgárda!
Hiszen a tog egy életérzés, maga az önfeledt szórakozás, az agresszív meta figyelmen kívül hagyásának a jelképe.
Látod fábián, nem a mennyiség, hanem a minőség az, ami igazán számít!
Markoltam én már hasonló tankokat (St. Emil, AT 2, AT 8, Sherman III), úgyhogy nem kell félteni. Ha minden jól megy, ma nekem is meglesz a TOG.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagoneillezredes@gmail.com
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...