A többi tank viszont engem nem szokott úgy fókuszba venni, mint ahogy másoknál láttam, sőt, többször is előfordult, hogy a mellettem álló tankot lőtték, mert egyszerűen nem vették komolyan a Togot.
Na erre nagyon kíváncsi leszek hogy a továbbiakban változni fog-e ez a megítélésed. Lehet hogy csak nekem volt ez az extra kiváltságom hogy folyamatosan "jééé ott egy TOG II, mindenáron belelövök egyet csak azért is" jelenséget kaptam.....abból is a kedvencem az a mocsadék arty volt amelyik a csata felénél, befutott a pálya közepére hogy először belém lőjön aztán még nekem is ütközzön

(raktam is róla ki képet azt hiszem) Na nekem az betette a kaput a GM hajszában
Grat az első GM-hez, kitartást kívánok a többihez is. Kíváncsian várom a fejleményeket:)
Azt néztem hogy kb az alap átlag DMG-ed 70hp-val több mint az enyém, talán ha megerőltetném magam még ennyit tudnék tornászni rajta
Amúgy szakaszban vagy szólóban csinálod?
Szerk: Visszanéztem a képeket, láttam egy képet tőled ahol KV2-vel voltál szakaszban, na még ezen gondolkoztam én is anno hogy azzal jó lehet a TOG II szakasz mert annak van egy bizonyos FEAR faktora, ami miatt nem biztos hogy minden áron rád akarnak esni az emberek
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...