Kösz Mikrorokém!
Annak is örülnék, ha nem utálnának annyira egyesek, mint pl.: a check engine nevű titokzatos streamer.
Őt mivel békíthetném meg?
(hiszen nem trollkodtam soha, csak magamat adtam)
(Az életben is nehezen barátkozom, de akikkel igen, nos, ők aztán barátok...)
Kevésbé add magadat
Mellékletek:
Last edit: 7 hónapja 3 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, PZoli, Tank_szemelyzete, CheckEngine, fabyzol3
Majd csináltatunk egy videót egy streamerrel, ha magasabb lesz a létszám, hogy aszongya:
"Hordákba verődött TOGII-ok árasztották el a játékot!"
"Mi lesz a játékkal, van e a wotnak jövője?"
"Aggasztóan csökken a játékoslétszám a TOGloidák hírére"
"Kell e aranyat lőni a TOGGal?"
"Vajon külön MM és rng jár a TOG mellé?"
Meg ilyenek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, PZoli, Tank_szemelyzete
Ezt itt is megosztom. Régebben már említettem hogyha meglátják a TOG-ot mindenáron bele akarnak majd lőni egyet. Na erről pofázok.....nézd meg ezt a sötét *****, eljött A0-ból ide csak azért hogy hátulról belém durrantson, még nekem is jött. Mind1 mi van B+ csak a TOG-ba egyet bele kell lőni.
(A kép jóval a kilövés után készült, amikor belém rohant akkor még jóval többen éltek mind a két oldalon, nem a végjáték indokolta hogy besegítsen....csak későn jutott eszembe PRSC)
Ilyesfajta focus mellett csöppet nehéz eredményesnek lenni, ebből a szituból is többet ki lehetett volna hozni mint 1700dmg, csak hát kaptam az arty szeretet csomagot a hátamba és elpárolgott a HP....gondoltam én balga hogy majd a fedett részen biztonságba leszek tőlük.....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Végül a 121. csatára lett meg a 2GM, a fentebb, valamint az örömködőben említett okok miatt, és nem utolsó sorban az idegállapotom épségére való tekintettel azt hiszem feladom a 3GM hajszát. Sok szerencsét és legfőképpen kitartást (mert az k**vára kelleni fog) kívánok annak aki folytatja!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, PZoli, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby, Silent_wanderer
A goldos borítékoknak hála sikerült becserélni a Pz. IV S-t a Togra... Kötvényből ki lehet venni, szóval nem nagy veszteség. Meg is van már az első Tank Ász. A KV-2-vel totálisan veszett helyzetből hoztuk vissza a meccset, emiatt is kellett ráállni a capre. De mire végigért a foglalás, kikaptuk a maradék kettőt is (Ikv, Grille). Igazi medálvadász kör lett, a GM meg szépen hízik. Eddig 1593 kombináltam van vele, ami körülbelül 89-90% körül van. Nem jó, de nem is tragikus, főleg ilyen legénységgel.
Mellékletek:
Last edit: 7 hónapja 3 hete by KLC_KTE.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tank_szemelyzete, CheckEngine, fabyzol3, Mikroby
Neeeeeemmm, ilyen B+ nincs.....nem létezik....sokkot kaptam....
Ha azt nézzük, hogy kétszer annyi csatája van TOG-al mint nekem az egész accounton, megállapíthatjuk, hogy valaki nagyon wot rajongó lehet. (Vagy nagyon szereti smirglivel csiszolni a micsodáját)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CheckEngine
Tájékoztatom a tisztelt nagyérdeműt, hogy jelenleg a TOG gunmarkolás nálam szünetel, mert nagyon nincs kedvem játszani, pláne nem azzal. De nem adtam fel, csak szünetet tartok.
A discordunk továbbra is nyitva áll minden Togloida, és NEM Togloida előtt is!
Társaság a lényeg! Meg a vajaskifli!
Üdv. Ez remek ötlet! 3 fős TOG horda egyik tagja majd szívesen lennék. A GM-hez én gyenge játékos vagyok, örülök ha nyerek vele, és sebzek is.Uram bocsá', még napi küldit is megcsinálok. Kit vehetek fel havernak játékba? pacsi.
Üdv. Ez remek ötlet! 3 fős TOG horda egyik tagja majd szívesen lennék. A GM-hez én gyenge játékos vagyok, örülök ha nyerek vele, és sebzek is.Uram bocsá', még napi küldit is megcsinálok. Kit vehetek fel havernak játékba? pacsi.
Gyere fel Discordra és mindent megbeszélünk. Ha nincs Discordod vagy nem ismered irj privátban rám.
Nekem a korábban posztolt Discord meghívó link már nem működik.
.
Illetve hogy "szakmai" hozzászólásom is legyen: gondolkoztatok a "Hot TOG" 2D-stíluson?
Last edit: 7 hónapja 2 hete by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Nekem a korábban posztolt Discord meghívó link már nem működik.
.
Illetve hogy "szakmai" hozzászólásom is legyen: gondolkoztatok a "Hot TOG" 2D-stíluson?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...