Sziasztok
Szuperteszt??? Nem könnyű új tankot létrehozni az biztos, DE…...
Két eset szokott lenni: vagy egy szart adnak ki, olyan tankot ami nem jó semmire... vagy OP lesz az új tank (lásd pl. Waffenträger auf E 100). A szarral nem sokat vacakolunk, lássuk hát az OP-ket.
Az elmúlt 1 évben sorba jöttek ki az újabb és újabb OP tankok. Mindenki fejlesztette őket, majd nerfelték. Ugyan ez igaz a jobb prémuimokra is, csak ott még fizettünk is érte, nem csak időt öltünk bele (lásd Type 59, ami sokáig megérte, majd pénz visszaadás nélkül kiherélték).
Aki már régebb óta játszik már tudja, hogy lehet durrogni (én is szoktam), változtatni azonban nem fog a WOT, mert ez tömegtermék, vagyis ha sokan sírnak akkor nerfelnek.
Ettől azonban még a világ legnagyobb szemétsége, ha a kiadott új szupertankkért elkezdesz kaparni, beleölsz több száz csatát, majd mire megvehetnéd nerfelik. Mintha a sorbaállás végére elfogyna az olcsó TV. Csak itt nem elfogy hanem elveszik.
Zárójelben jegyzem meg, hogy az senkinek sem jut az eszébe a WOT-nál, hogy bárki elérhetné a KV-1S-t, a T18-at, a WTAUF-ot...., szóval inkább nerfelik ezeket.
Viszont, ha végül minden tank egyforma szar/jó lesz, akkor meg minek annyi???
Szóval ebből sztem az a tanulság, hogy NE VEGYÉL JÓNAK LÁTSZÓ ÚJ TANKOT, hanem várd meg a nerfet és addig játszál Ferdinánddal.
DE VIGYÁZZ, mert ha ezt sokan csináljuk ezt akkor a jó öreg FERDI-t is nerfelni fogják 
Zedetu
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...