Jelenleg 248 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

A világ legnagyobb szemétsége - Régi játékosok fóruma

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #61902 Írta: Zedetu
Megválaszolva: Zedetu
Kedves Sakál ;-) köszi a kérdést!

Pl.: A T18, a Hellcat, a T57 Heavy és a T29, a FV304.... hogy másokat ne is emelítsek.

Ezeknek vannak egyes kiemelkedő tulajdonságai (amikre lehet építeni), de ettől még nem lesznek OP-K!

Ja, hogy nem tudják, hogy kell kilőni a T18-at, meg csak azt látják amikor a T57 beléjük lő 4-et.... csak azt nem látják közben, hogy ezeknek számos hátránya is van (pl. Hellcat minimáis életerő a többi 6-oshoz képest, T57 papír test, T18 lassú fordulás és tolatás, FV304 no demage, T29 0,42-es pontosság!!!!! mintha a legrosszabb orosz lenne... stb.)

Vagy ha annyira jók, akkor bárki megszerezheti magának. Miért kell inkább mindent egyformára gyalulni, ami kicsit is kilóg??

Persze én tudom, hogy nem lesz ebben változás, épp azért írtam a topic felvezetésben, hogy ezzel számolni kell.

Üdv: Z

ui.: én eddig úgy játszottam, hogy megnéztem merre indulok, mit akarok elérni. Ezért nyílván nem a szarokat irányába kezdtem el fejleszteni... most meg pont ezeket akarják gyöngíteni....

Ja és a Foch 155-felé amihez már megvan 200 000 tp-m a 300 000 bőla Foch IX-essel is elindultam, erre mire odaérnék elkúrják.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hete #61905 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Pl.: A T18, a Hellcat, a T57 Heavy és a T29, a FV304.... hogy másokat ne is emelítsek.

Ezeknek vannak egyes kiemelkedő tulajdonságai (amikre lehet építeni), de ettől még nem lesznek OP-K!

Ja, hogy nem tudják, hogy kell kilőni a T18-at, meg csak azt látják amikor a T57 beléjük lő 4-et.... csak azt nem látják közben, hogy ezeknek számos hátránya is van (pl. Hellcat minimáis életerő a többi 6-oshoz képest, T57 papír test, T18 lassú fordulás és tolatás, FV304 no demage, T29 0,42-es pontosság!!!!! mintha a legrosszabb orosz lenne... stb.)

Vagy ha annyira jók, akkor bárki megszerezheti magának. Miért kell inkább mindent egyformára gyalulni, ami kicsit is kilóg??

Persze én tudom, hogy nem lesz ebben változás, épp azért írtam a topic felvezetésben, hogy ezzel számolni kell.

ui.: én eddig úgy játszottam, hogy megnéztem merre indulok, mit akarok elérni. Ezért nyílván nem a szarokat irányába kezdtem el fejleszteni... most meg pont ezeket akarják gyöngíteni....

Ja és a Foch 155-felé amihez már megvan 200 000 tp-m a 300 000 bőla Foch IX-essel is elindultam, erre mire odaérnék elkúrják.

A T18-al a te szinteden mit akarsz csinálni? T2:D
A T57 az egyik legOPabb (van ilyen szó?:D) heavy a játékban, fölfele lóg ki elég rendesen.
Hellcat nagyon régóta OP, az egy dolog hogy két HE leviszi:D
T29 a legjobb heavy T7ben, gyakorlatilag ha nincs arty, akkor hulldownban legyőzhetetlen
Artykról nem tudok nyilatkozni, nem játszom velük, de azért ezekben van logika, mert ezek tényleg jobbak mint a többi a szintjükön.

11 éve 3 hete #61910 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Nem tudom Ő mit akar, de tudom, hogy pl. Joczikának mit KELL majd vele csinálni: a Tank szakértőhöz már csak 4-e kell kilőnie, amiből 3 db. T2 :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, kharon00

11 éve 3 hete #61913 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

A T57 az egyik legOPabb (van ilyen szó?:D) heavy a játékban, fölfele lóg ki elég rendesen.
Hellcat nagyon régóta OP, az egy dolog hogy két HE leviszi:D
T29 a legjobb heavy T7ben, gyakorlatilag ha nincs arty, akkor hulldownban legyőzhetetlen
Artykról nem tudok nyilatkozni, nem játszom velük, de azért ezekben van logika, mert ezek tényleg jobbak mint a többi a szintjükön.

"Vagy ha annyira jók, akkor bárki megszerezheti magának. Miért kell inkább mindent egyformára gyalulni, ami kicsit is kilóg??" Látom nem sokat játszol tier6-ban. Volt olyan leosztás hogy 5-6 Hellcat plusz 5-6 KV-1S oldalanként. A tankok képességeinek nem kell azonosnak lenniük, de ki kell egyenlíteniük egymást, különben elég egyhangúak lesznek a csaták és semmi értelme a többi tanknak. Amellett hogy ez jót tesz az üzletnek, mint írtam.

11 éve 3 hete #61914 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Nem tudom Ő mit akar, de tudom, hogy pl. Joczikának mit KELL majd vele csinálni: a Tank szakértőhöz már csak 4-e kell kilőnie, amiből 3 db. T2 :)

Fogadjunk, hogy abból a 3 t2-ből az egyik a t60 vagy az universal carrier!

11 éve 3 hete #61917 Írta: Jackal_hun

És ők meg úgy sem tudják szemből átlőni mert T2-ben még a armour powa van:D

11 éve 3 hete #61918 Írta: Jackal_hun

Fogadjunk, hogy abból a 3 t2-ből az egyik a t60 vagy az universal carrier!

De úgy T2 hogy troll platoon loltractorok:D

11 éve 3 hete #61922 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Ne izgulj a FOCH pont olyan mint volt, csak papíron változtattak. :lol:

11 éve 3 hete #61924 Írta: Jackal_hun

És mennyivel jobb a játékban, tehetsz rá álcafestéket meg hasonlók:D Viccet félre téve a TD sebzés nerf őt sújtotta a leginkább.

11 éve 3 hete #61927 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

És mennyivel jobb a játékban, tehetsz rá álcafestéket meg hasonlók:D Viccet félre téve a TD sebzés nerf őt sújtotta a leginkább.

Az IS7 még mindig meg van 1 tárból, a többi meg eddig sem volt meg.

11 éve 3 hete #61928 Írta: Zedetu
köszi, nem gondoltam, hogy a FOCH 155-öt elvetem, csak várom, hogy a többit nerfeljék :-(

11 éve 3 hete #61929 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Jó kezekben szerintem jelenleg a legerősebb tier 10 td, most hogy az FV hesh-t altatták.

11 éve 3 hete #61931 Írta: Zedetu
háát... a T18-al szoktam bemelegíteni, meg a 13 killre is hajtok vele ;-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69

11 éve 6 napja #66685 Írta: Zedetu
Ru251 NERF!!!

Sziasztok. Aki megnézi a gameplay videót az új Ru 251 "Spypanzer"-ről, annak az az érzése támad, hogy már megint be leszünk etetve.

Ez nekem túl jónak tűnik. Hajrá fejlesszük ki, de mire odaérünk jön a sírás, majd a nerf. A jó kis IS3-as szintén VIII as tier, de ez a Ru megeszi reggelire.

Ne legyen igazam!!

jó játékot

11 éve 6 napja #66702 Írta: Jackal_hun

Ru251 NERF!!!

Sziasztok. Aki megnézi a gameplay videót az új Ru 251 "Spypanzer"-ről, annak az az érzése támad, hogy már megint be leszünk etetve.

Ez nekem túl jónak tűnik. Hajrá fejlesszük ki, de mire odaérünk jön a sírás, majd a nerf. A jó kis IS3-as szintén VIII as tier, de ez a Ru megeszi reggelire.

Ne legyen igazam!!

jó játékot

Játszottam vele a tesztszerón, brutális, szerintem. Én rámegyek az tuti mielőtt szétnerfelik:D A mozgása mint az álom, ahogy egy macska lépdel a hóban, nekem nagyon bejött. De nincs armour, nincs HP, a szél is átfúj rajta, szóval azért még ne kapkodjuk el a minősítését:D

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.