Kedves Sakál

köszi a kérdést!
Pl.: A T18, a Hellcat, a T57 Heavy és a T29, a FV304.... hogy másokat ne is emelítsek.
Ezeknek vannak egyes kiemelkedő tulajdonságai (amikre lehet építeni), de ettől még nem lesznek OP-K!
Ja, hogy nem tudják, hogy kell kilőni a T18-at, meg csak azt látják amikor a T57 beléjük lő 4-et.... csak azt nem látják közben, hogy ezeknek számos hátránya is van (pl. Hellcat minimáis életerő a többi 6-oshoz képest, T57 papír test, T18 lassú fordulás és tolatás, FV304 no demage, T29 0,42-es pontosság!!!!! mintha a legrosszabb orosz lenne... stb.)
Vagy ha annyira jók, akkor bárki megszerezheti magának. Miért kell inkább mindent egyformára gyalulni, ami kicsit is kilóg??
Persze én tudom, hogy nem lesz ebben változás, épp azért írtam a topic felvezetésben, hogy ezzel számolni kell.
Üdv: Z
ui.: én eddig úgy játszottam, hogy megnéztem merre indulok, mit akarok elérni. Ezért nyílván nem a szarokat irányába kezdtem el fejleszteni... most meg pont ezeket akarják gyöngíteni....
Ja és a Foch 155-felé amihez már megvan 200 000 tp-m a 300 000 bőla Foch IX-essel is elindultam, erre mire odaérnék elkúrják.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...