Jackal ugy veded a wotot mintha a sajat kolykod lenne,a fene se akarja bantani amiket nehany ember szoba hoz mint negativ kritikat azert teszi hogy javuljon a jatekelmeny.van kozottuk jo otlet es van xar.pl max tier 1-es besorolas nem tudom mennyivel novelne a varakozasi idot ha sokkal nem jo otlet, ha nem valtozna akkor erdemes elgondolkodni rajta.masik az mm valtozatlanul nem ertem miert nem lehet nagyjabol fair csapatokat osszerakni.magam reszerol a 15:1 es csatakat legyek barmely oldalon is nem szeretem.a masik a tier elony top tankoknal sokszor elofordul hogy egy-ketto vagy akar harom top tieres tankal tobb van az egyik csapatnal ez miert jo?ertem en hogy a fair mm besorolasnal a jo jatekosok win rataja csokkene hiszen nem ugy nezne ki a jatek egyik oldalon a sargak es pirosak,a masik oldalon meg kekul zoldul minden,ez nyilvan kellemetlen lenne nektek,de talan kevesebb lenne a 2 perces csatakbol.
BIT: amiket az emberek problémaként megemlítenek, nagyon nagy százalékban a saját hibájukból fakadnak. A múltkor valaki arra panaszkodott hogy egy IS7 egy lövéssel 1200-at sebzett bele, ami nyilvánvalóan lehetetlen.
A baj az, hogy a saját történeteiteket aláássátok azzal, hogy egy csomó esetben valótlan dolgokat állítototk, ami egy egyszerű számadattal bizonyítható.
Senki nem tudja, hogy mennyit manipulál bele a WG a játékba, de te érzed magad olyan jelentős személynek ebben a játékban hogy miattad megtegye? Mert én nem hinném, hogy ez így van:D
Kezdjétek el egyszer számolni azokat az eseteket, amikor mákotok van, abból is számtalan példa fog származni, ami az ellenkező tézist fogja erősíteni.
Az a baj, hogy nem vagytok képesek a saját hibáitokon felülkerekedni, ezt próbáljátok másra hárítani és görcsösen megmagyarázni, hogy ti BIZTOSAN nem lehettek hibásak, csak a mocskos WG manipulál mindent.
A játékosok 80%-a a játék alapvető működési mechanizmusaival sincsen tisztában, de mindenki rohadtul ért ahhoz hogy a WG nála hogyan csal. Mert itt csak végtelenül fontos és végtelenül ügyes emberek vannak. Mert az ugye elképzelhetetlen, hogy esetleg a hiba az "ön készülékében van".
Bár WG bérenc lennék, mennyi pénzem lenne:D
Nem a negatív kritika javítja az játékélményt, hanem az önkritika. Ha felismered a saját hibáidat és képes vagy rajta változtatni és kiküszöbölni őket, attól fog a saját játékélményed javulni.
Azért nem fairek a csapatok, mert a Real Madrid sem azonos erőviszonyokkal rendelkezik ha a Kistarcsa csapatát vesszük mellé ellenfélnek.
mancika: a lényeg az, hogy ha már teljesen hibátlanul játszol vagy legalább olyan szinten, hogy a felső 5%-ba sorolhatod magad, akkor megérteném, hogy mérges vagy.
Ha képernyőképeket vágnál be, ahol te sebezted a legtöbbet és buktatok, akkor megérteném.
Ha lenne mondjuk 2000 a WN8-ad az elmúlt 100 csatára megérteném.
Helyette viszont ezt látom:
Azért ez nem a hibátlanság mintapéldája, ezt szerintem te is elfogadod...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...