Jelenleg 208 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

A világ legnagyobb szemétsége - Régi játékosok fóruma

10 éve 10 hónapja #73692 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
el vagytok tévedve, de elég rendesen... :P

ha valaki azt hiszi mert egy magyar fórumon rinyál a játék miatt azt valaki is figyelembe veszi a WG-nél akkor :woohoo:

a jgpzne100-k papír oldala? egy játékkal játszunk? :silly:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #73694 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Jackal ugy veded a wotot mintha a sajat kolykod lenne,a fene se akarja bantani amiket nehany ember szoba hoz mint negativ kritikat azert teszi hogy javuljon a jatekelmeny.van kozottuk jo otlet es van xar.pl max tier 1-es besorolas nem tudom mennyivel novelne a varakozasi idot ha sokkal nem jo otlet, ha nem valtozna akkor erdemes elgondolkodni rajta.masik az mm valtozatlanul nem ertem miert nem lehet nagyjabol fair csapatokat osszerakni.magam reszerol a 15:1 es csatakat legyek barmely oldalon is nem szeretem.a masik a tier elony top tankoknal sokszor elofordul hogy egy-ketto vagy akar harom top tieres tankal tobb van az egyik csapatnal ez miert jo?ertem en hogy a fair mm besorolasnal a jo jatekosok win rataja csokkene hiszen nem ugy nezne ki a jatek egyik oldalon a sargak es pirosak,a masik oldalon meg kekul zoldul minden,ez nyilvan kellemetlen lenne nektek,de talan kevesebb lenne a 2 perces csatakbol.

BIT: amiket az emberek problémaként megemlítenek, nagyon nagy százalékban a saját hibájukból fakadnak. A múltkor valaki arra panaszkodott hogy egy IS7 egy lövéssel 1200-at sebzett bele, ami nyilvánvalóan lehetetlen.

A baj az, hogy a saját történeteiteket aláássátok azzal, hogy egy csomó esetben valótlan dolgokat állítototk, ami egy egyszerű számadattal bizonyítható.

Senki nem tudja, hogy mennyit manipulál bele a WG a játékba, de te érzed magad olyan jelentős személynek ebben a játékban hogy miattad megtegye? Mert én nem hinném, hogy ez így van:D

Kezdjétek el egyszer számolni azokat az eseteket, amikor mákotok van, abból is számtalan példa fog származni, ami az ellenkező tézist fogja erősíteni.

Az a baj, hogy nem vagytok képesek a saját hibáitokon felülkerekedni, ezt próbáljátok másra hárítani és görcsösen megmagyarázni, hogy ti BIZTOSAN nem lehettek hibásak, csak a mocskos WG manipulál mindent.

A játékosok 80%-a a játék alapvető működési mechanizmusaival sincsen tisztában, de mindenki rohadtul ért ahhoz hogy a WG nála hogyan csal. Mert itt csak végtelenül fontos és végtelenül ügyes emberek vannak. Mert az ugye elképzelhetetlen, hogy esetleg a hiba az "ön készülékében van".

Bár WG bérenc lennék, mennyi pénzem lenne:D

Nem a negatív kritika javítja az játékélményt, hanem az önkritika. Ha felismered a saját hibáidat és képes vagy rajta változtatni és kiküszöbölni őket, attól fog a saját játékélményed javulni.

Azért nem fairek a csapatok, mert a Real Madrid sem azonos erőviszonyokkal rendelkezik ha a Kistarcsa csapatát vesszük mellé ellenfélnek.

mancika: a lényeg az, hogy ha már teljesen hibátlanul játszol vagy legalább olyan szinten, hogy a felső 5%-ba sorolhatod magad, akkor megérteném, hogy mérges vagy.
Ha képernyőképeket vágnál be, ahol te sebezted a legtöbbet és buktatok, akkor megérteném.

Ha lenne mondjuk 2000 a WN8-ad az elmúlt 100 csatára megérteném.

Helyette viszont ezt látom:

Azért ez nem a hibátlanság mintapéldája, ezt szerintem te is elfogadod...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 10 hónapja #73697 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
a lenyeg ugye az, hogy ha valaki tokeletesen jatszik, de masnak szokott sebezni a tankja az ove meg sosem, az sosem a sajat hibaja, hanem a random, vagy az idiota csapatok. ez utobbi amugy tenyleg :D de a random attol random, hogy 1000 meccs atlagaban kiegyenlitodik. mi is megyunk szakaszban, tier10-ben 50 meccs, 90% win rate. mert van ilyen. es en is tokre ugy gondolom hogy csak azert, mert nagyon meno vagyok, es jol jon ki a lepes. es nagyon nem szeretek arra gondolni, hogy a leglilabbak is 65% korul vannak, ergo masnap a random miatt 50 meccs 30%-s lesz :)

ui, en is volt mar hogy megvettem a jpe100-t, es azt figyeltem, hogy 950 felett nem tudok sebezni vele, tenyleg, soha. aztan rajottem, hogy nem tolt gyorsan, es 10 meccsen lotem vele mondjuk 20-t ? se :) elhataroztam hogy irni fogom, meg screenshotokat replay alapjan, es a szemet random a kovetkezo 10 lovesemet 1200 fole dobta :) tenyleg, egy se ment alaja...

szal random az random, es a random azt szimulalja, hogy pl megse talallod el rendesen. mondjuk fuj a szel, vagy loveszednek gyomorrontasa van,es idegessegeben tul hamar lo mielott celozhatna. tok sok dolgot kell szimulalni randommal, mint pl az eletpont rendszer.
nyilvanvaloan nem arrol van szo, hogy mausnak van 3000 hp-ja, es a 10 sebzo lovesbe hal bele. nem, ertelemszeruen a hp jatszhatosag miatt van, mondjuk azt pl hogy szerencse faktor. minden sebzo lovestol veszit valamennyit a szerencsebol, es az utolso sebzo loves az egyetlen ami tenyleg atmegy :) ui, jatszhatosagrol meg annyit, hogy maus pl nem is volt. volt ellenben aknamezo, meg gyalogos molotov koktellal, meg ha lattak barhol egy king tigert, surgos telefon a legieronek B)

10 éve 10 hónapja #73698 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Jackal hagyd a fenébe... az ilyenek miatt màr én is csak annyit tudok mondani, hogy "ha nem tetszik, ne jàtsz" :)
Nemrégiben egy magyar klàntag csíterezett, hogy làthatatlan vagyok :) FCM az új ninja :D

10 éve 10 hónapja #73700 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Pedig szerintem mindig az a hibás aki nálam szarabbul játszott az adott csatában. PONT.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja #73704 Írta: Jackal_hun

Pedig szerintem mindig az a hibás aki nálam szarabbul játszott az adott csatában. PONT.

Te inkább a verseny pontrendszeren agyaljál:D

10 éve 10 hónapja #73705 Írta: mancika
Megválaszolva: mancika
Azt hittem hogy ez nem az online kötekedő hero gyerekek fóruma.
Tévedtem.
Mintha legalábbis egyikőtöket megbántottalak volna az észrevételemmel.
Hascsikarás, meg szélfújás. Az .. Pach-enként máshogy pattint a páncél is mert néha megolvad.
De bánom , hogy ilyenek közé keveredtem mint ti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79

10 éve 10 hónapja #73706 Írta: Jackal_hun

Azt hittem hogy ez nem az online kötekedő hero gyerekek fóruma.
Tévedtem.
Mintha legalábbis egyikőtöket megbántottalak volna az észrevételemmel.
Hascsikarás, meg szélfújás. Az .. Pach-enként máshogy pattint a páncél is mert néha megolvad.
De bánom , hogy ilyenek közé keveredtem mint ti.

Sajnálom, ha az általad képviselt színvonalat lefele húzzuk. Ne vegyülj el a pórnép között, mert rosszat tesz az önképednek:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

10 éve 10 hónapja #73744 Írta: eldegor
különben is hogy képzeled, hogy azt mered mondani a szar játékért ő a felelős nem a wg... :woohoo: :evil: ilyen nincs, ha béna vagyok más tehet róla és kész. :P

10 éve 10 hónapja #73761 Írta: Jackal_hun

különben is hogy képzeled, hogy azt mered mondani a szar játékért ő a felelős nem a wg... :woohoo: :evil: ilyen nincs, ha béna vagyok más tehet róla és kész. :P

Azt meg nem értem mi az a szélfújás:D Te igen?

10 éve 10 hónapja #73788 Írta: eldegor

hát a hascsikarásból kiindulva valószínű a fingra gondolt...

10 éve 10 hónapja #73791 Írta: Jackal_hun

Sajnos súlyosan értelmi fogyatékos vagyok, ezért erre ilyen szofisztikált formában nem gondoltam:D

10 éve 10 hónapja #73808 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01

Sajnos súlyosan értelmi fogyatékos vagyok, ezért erre ilyen szofisztikált formában nem gondoltam:D

Akkor gyorsan vágj eret magadon... :evil: :lol: :whistle:
(Nem félreérteni viccelek)

10 éve 10 hónapja #73837 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Az .. Pach-enként máshogy pattint a páncél is mert néha megolvad.

Pusztán a párbeszéd kedvéért tételezzük fel, hogy igazad van a fentiekben...
A patch (asszem erre gondoltál) nem ugyanaz mindenkinek?Te máshogy pattansz, rólad máshogy pattannak, de mások is máshogy pattannak és másokról is máshogy pattannak (vagy vmi ilyesmi :)).Ilyen formában a feltételek mindenkinek ugyanazok, vagy ott tartunk, ahonnan elindultunk.Kivéve, ha van "mancika-specifikus" (és tsai) patch, ami viszont már egy másik fejezet..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos

10 éve 10 hónapja #73856 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Az .. Pach-enként máshogy pattint a páncél is mert néha megolvad.

Pusztán a párbeszéd kedvéért tételezzük fel, hogy igazad van a fentiekben...
A patch (asszem erre gondoltál) nem ugyanaz mindenkinek?Te máshogy pattansz, rólad máshogy pattannak, de mások is máshogy pattannak és másokról is máshogy pattannak (vagy vmi ilyesmi :)).Ilyen formában a feltételek mindenkinek ugyanazok, vagy ott tartunk, ahonnan elindultunk.Kivéve, ha van "mancika-specifikus" (és tsai) patch, ami viszont már egy másik fejezet..

A specifikus patch-eket, lehet nevezni noob shield-es patch-nek? :whistle:
Az már engem is megvédett.... A felém száguldó lövedék olvadt meg. :oops:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.