Jelenleg 232 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

A világ legnagyobb szemétsége - Régi játékosok fóruma

11 éve 4 hete #61598 Írta: Zedetu
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok

Szuperteszt??? Nem könnyű új tankot létrehozni az biztos, DE…...

Két eset szokott lenni: vagy egy szart adnak ki, olyan tankot ami nem jó semmire... vagy OP lesz az új tank (lásd pl. Waffenträger auf E 100). A szarral nem sokat vacakolunk, lássuk hát az OP-ket.

Az elmúlt 1 évben sorba jöttek ki az újabb és újabb OP tankok. Mindenki fejlesztette őket, majd nerfelték. Ugyan ez igaz a jobb prémuimokra is, csak ott még fizettünk is érte, nem csak időt öltünk bele (lásd Type 59, ami sokáig megérte, majd pénz visszaadás nélkül kiherélték).

Aki már régebb óta játszik már tudja, hogy lehet durrogni (én is szoktam), változtatni azonban nem fog a WOT, mert ez tömegtermék, vagyis ha sokan sírnak akkor nerfelnek.

Ettől azonban még a világ legnagyobb szemétsége, ha a kiadott új szupertankkért elkezdesz kaparni, beleölsz több száz csatát, majd mire megvehetnéd nerfelik. Mintha a sorbaállás végére elfogyna az olcsó TV. Csak itt nem elfogy hanem elveszik.

Zárójelben jegyzem meg, hogy az senkinek sem jut az eszébe a WOT-nál, hogy bárki elérhetné a KV-1S-t, a T18-at, a WTAUF-ot...., szóval inkább nerfelik ezeket.

Viszont, ha végül minden tank egyforma szar/jó lesz, akkor meg minek annyi???

Szóval ebből sztem az a tanulság, hogy NE VEGYÉL JÓNAK LÁTSZÓ ÚJ TANKOT, hanem várd meg a nerfet és addig játszál Ferdinánddal.

DE VIGYÁZZ, mert ha ezt sokan csináljuk ezt akkor a jó öreg FERDI-t is nerfelni fogják :-(

Zedetu
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ferenc safrany

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 4 hete #61625 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Ne nyafogj Zedetu, ez üzleti stratégia, nem hiba. Ha kiadásnál nem lenne OP nem hajtanának rá annyian, nem költenének rá annyit. Ha meg nem nerfelnék tovább játszanának vele és nem hajtanának és fizetnének a következö OP tankért. Ki van ez találva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Knap, kharon00, tankaranka69, MPeter71

11 éve 4 hete #61639 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ne nyafogj Zedetu, ez üzleti stratégia, nem hiba. Ha kiadásnál nem lenne OP nem hajtanának rá annyian, nem költenének rá annyit. Ha meg nem nerfelnék tovább játszanának vele és nem hajtanának és fizetnének a következö OP tankért. Ki van ez találva.

Kicsit túlzásnak érzem ezt az állandó hisztit a nerf / buff miatt. Én személy szerint meg kifarmoltam a Pershinggel a Pattont és nem felbuffolták? Még sem vettem meg. Azt sose írja le senki, hány játékos jár jól a buff miatt (DE, ÉN MOST, IGEN JÓL JÁRTAM :cheer: ).

Másik meg hogy a " világ legnagyobb szemétsége" címmel nyitni egy topicot...A világ legnagyobb szemétsége, ha a maffia lelövi a családod vagy levágja a lábad a HÉV, nem pedig ez.

Miért van ennyi tank? Azért, mert így mindig tudsz egy másik ágat keresni, amin van OP tank és azzal játszani. Úgy is mindenki megunja a tankokat, akkor is ha OP-ok. Ott a KV-1S 251 csatám van vele, hónapok óta elő sem vettem és van még 14 tank amivel több csatám van. Miért? Mert unalmas. Minden tankkal előbb-utóbb ezt fogják érezni a játékosok.

Egyébként ha üzletpolitika lenne a nerf / buff, akkor buffolnák a kínai és Japán ágat is, mert kb. a kutya nem játszik velük és szerintem a legszarabb nemzet a Japán (leszámítva az STB1-et a végén), a kínaival a játékosok 80%-a meg nem szeret játszani mert nincs csőlehajlásuk és nagyon jó skill kell a jó eredmények eléréséhez. Simán át lehetne terelni az embereket ezekre a nemzetekre is, még sem teszik meg, vagy be lehetne rakni a boltba a T59-et, fogyna mint a cukor (én vennék:D).

Az emberek egyébként 3 dologra költenek a legtöbbet:
- prém account (semmi köze a nerf-buffhoz)
- prém tank (elvétve változtatják az értékeiket, pl. a prém TD-k is hogy megtartották az álcabónuszt érdekes nem?)
- xp konvert hogy átugorják a szar tankokat az emberek vagy elérjék a jókat (ennek van hozzá köze :D)

A többi dolog elenyésző, persze jó lenne egy friss statisztika arról, miből jön be lóvé a WG-hez, de gyanítom ilyet nem fogunk kapni :evil: .

11 éve 4 hete #61660 Írta: BAGETT

Kicsit túlzásnak érzem ezt az állandó hisztit a nerf / buff miatt. Én személy szerint meg kifarmoltam a Pershinggel a Pattont és nem felbuffolták? Még sem vettem meg. Azt sose írja le senki, hány játékos jár jól a buff miatt (DE, ÉN MOST, IGEN JÓL JÁRTAM :cheer: ).

Másik meg hogy a " világ legnagyobb szemétsége" címmel nyitni egy topicot...A világ legnagyobb szemétsége, ha a maffia lelövi a családod vagy levágja a lábad a HÉV, nem pedig ez.

Miért van ennyi tank? Azért, mert így mindig tudsz egy másik ágat keresni, amin van OP tank és azzal játszani. Úgy is mindenki megunja a tankokat, akkor is ha OP-ok. Ott a KV-1S 251 csatám van vele, hónapok óta elő sem vettem és van még 14 tank amivel több csatám van. Miért? Mert unalmas. Minden tankkal előbb-utóbb ezt fogják érezni a játékosok.

Egyébként ha üzletpolitika lenne a nerf / buff, akkor buffolnák a kínai és Japán ágat is, mert kb. a kutya nem játszik velük és szerintem a legszarabb nemzet a Japán (leszámítva az STB1-et a végén), a kínaival a játékosok 80%-a meg nem szeret játszani mert nincs csőlehajlásuk és nagyon jó skill kell a jó eredmények eléréséhez. Simán át lehetne terelni az embereket ezekre a nemzetekre is, még sem teszik meg, vagy be lehetne rakni a boltba a T59-et, fogyna mint a cukor (én vennék:D).

- prém tank (elvétve változtatják az értékeiket, pl. a prém TD-k is hogy megtartották az álcabónuszt érdekes nem?)
- xp konvert hogy átugorják a szar tankokat az emberek vagy elérjék a jókat (ennek van hozzá köze :D)

A többi dolog elenyésző, persze jó lenne egy friss statisztika arról, miből jön be lóvé a WG-hez, de gyanítom ilyet nem fogunk kapni :evil: .

A nerf-buffnak mindenhez köze van. Ha nincs az emberek szépen fejlesztgetnek a maguk tempójában. Sokan még prém fiókot se vesznek, farmolnak inkább tier4-6 -ban. De mi van ha az eddigi jó kis farmtankjuk hirtelen átminösül sz@rkupaccá? Mi van ha kijön egy OP dög és tudja jól hogy addig érdemes megszerezni, míg nem nerfelik? Na akkor jön nyomás, húzzuk a tankot ezerrel. Szórjuk a goldot mert a stock gun alap löszrrel semmit nem üt át, ezért meg a gyorsabb fejlödésért minimum prém fiók, így is kifogy a kredit na akkor prém tank, a fene ez még így is lassú meg akkor már ugorjuk át mert totál katasztrófa fullosan is, akkor váltsunk XP-t goldért... megszerezte végre, két hónap és nerfelik azt is, akkor jöhet a következö.
Az STB-1 -ert magában is sokan csinálták a japán ágat, de ezek az emberek nem sokat játszottak a közbülsö tankokkal. Ezt elcseszte a WG, az új ágakat érdemes lenne apránként kiadni. Mondjuk havonta 1 tank. Bár azokon mindenképp jött a bevétel, akik gyorsan húzták ki. Szerintem lépni fognak ez ügyben, mert számukra eddig így is totál anyagi csöd az az ág.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pimpa

11 éve 4 hete #61696 Írta: Jackal_hun

A nerf-buffnak mindenhez köze van. Ha nincs az emberek szépen fejlesztgetnek a maguk tempójában. Sokan még prém fiókot se vesznek, farmolnak inkább tier4-6 -ban. De mi van ha az eddigi jó kis farmtankjuk hirtelen átminösül sz@rkupaccá? Mi van ha kijön egy OP dög és tudja jól hogy addig érdemes megszerezni, míg nem nerfelik? Na akkor jön nyomás, húzzuk a tankot ezerrel. Szórjuk a goldot mert a stock gun alap löszrrel semmit nem üt át, ezért meg a gyorsabb fejlödésért minimum prém fiók, így is kifogy a kredit na akkor prém tank, a fene ez még így is lassú meg akkor már ugorjuk át mert totál katasztrófa fullosan is, akkor váltsunk XP-t goldért... megszerezte végre, két hónap és nerfelik azt is, akkor jöhet a következö.
Az STB-1 -ert magában is sokan csinálták a japán ágat, de ezek az emberek nem sokat játszottak a közbülsö tankokkal. Ezt elcseszte a WG, az új ágakat érdemes lenne apránként kiadni. Mondjuk havonta 1 tank. Bár azokon mindenképp jött a bevétel, akik gyorsan húzták ki. Szerintem lépni fognak ez ügyben, mert számukra eddig így is totál anyagi csöd az az ág.

EZ kerek, de az ilyen szintű okfejtést csak azok értik akik olyan sokat játszanak mint mi, egy 1000-2000 csatás ember nem fog eddig eljutni. A farm tank átminősítés meg azért nem olyan nagy probléma egy T4-T5 nél, mert addig eljutni kb 50-100 csata, egy nap alatt meg lehet csinálni egy másikat ha a kedvenc nerfelődik. T8-tól durvul be nagyon a csataszám / megszerzendő XP. Főleg azért mert egy 200-300 átlag XP-t szerző játékosnak 1000 csata mire kipörget 9-ről 10 re egy tankot.

11 éve 3 hete #61744 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

Egyébként ha üzletpolitika lenne a nerf / buff, akkor buffolnák a kínai és Japán ágat is, mert kb. a kutya nem játszik velük és szerintem a legszarabb nemzet a Japán (leszámítva az STB1-et a végén), a kínaival a játékosok 80%-a meg nem szeret játszani mert nincs csőlehajlásuk és nagyon jó skill kell a jó eredmények eléréséhez.

Hát őhm.
Itt több állítás hangzott el, de szerintem egyik sem igaz.
A kínai medium grind valóban az egyik legrosszabb a játékban, de különben sem a közepes, sem a nehéz tankok nem kiemelkedően rosszak, sőt szerintem teljesen játszhatóak. A japán ágról ez egyáltalán nem mondható el, a sokak által borzalmasnak aposztrofált Chi-Ri, vagy Chi-to kifejezetten jó tankok, ezektől fölfelé pedig egyenesen élvezet velük játszani. Az STB-1 pedig az egyik legjobb tank a játékban.
Ha pl grind szempontjából összehasonlítom a kínait a brit nehéz tank-ág kihúzásával, egyértelműen az utóbbi marad alul.
Az meg nem baj, ha pl. lesz 1-2 OP prémium az oroszoknál, pl. a könnyű tank, fél-egy évig élvezet lesz vele játszani, aztán majd nerfelik mint a többit.
A rendszer maga rendben van, engem a hellcat nerf sem érintett meg túlságosan, aki szeet egy tankot és sokat játszik vele, annak a 3-4 legénység perk ellensúlyozza a nerfet (pl. snap shot, king of the road stb.)

11 éve 3 hete #61748 Írta: Jackal_hun

Egyébként ha üzletpolitika lenne a nerf / buff, akkor buffolnák a kínai és Japán ágat is, mert kb. a kutya nem játszik velük és szerintem a legszarabb nemzet a Japán (leszámítva az STB1-et a végén), a kínaival a játékosok 80%-a meg nem szeret játszani mert nincs csőlehajlásuk és nagyon jó skill kell a jó eredmények eléréséhez.

Hát őhm.
A kínai medium grind valóban az egyik legrosszabb a játékban, de különben sem a közepes, sem a nehéz tankok nem kiemelkedően rosszak, sőt szerintem teljesen játszhatóak. A japán ágról ez egyáltalán nem mondható el, a sokak által borzalmasnak aposztrofált Chi-Ri, vagy Chi-to kifejezetten jó tankok, ezektől fölfelé pedig egyenesen élvezet velük játszani. Az STB-1 pedig az egyik legjobb tank a játékban.
Ha pl grind szempontjából összehasonlítom a kínait a brit nehéz tank-ág kihúzásával, egyértelműen az utóbbi marad alul.
Az meg nem baj, ha pl. lesz 1-2 OP prémium az oroszoknál, pl. a könnyű tank, fél-egy évig élvezet lesz vele játszani, aztán majd nerfelik mint a többit.
A rendszer maga rendben van, engem a hellcat nerf sem érintett meg túlságosan, aki szeet egy tankot és sokat játszik vele, annak a 3-4 legénység perk ellensúlyozza a nerfet (pl. snap shot, king of the road stb.)

ű

Én személy szerint az angol tankokat tartom a második legrosszabb ágnak, ha nemzetet kellene választani :D, de ez nem jelenti azt, hogy a kínai feltétlenül jó (bár van egy két jó tank, T34-1, a lightok, IS2). De az egy két jó tank az angol ágra is igaz (Cromwell, Comet, 215(183) /volt a nerf előtt :evil: /)

A japán ággal kapcsolatban kifejtenéd hogy a Chi-To és a Chi-Ri miért is jó tankok? Kérdezem ezt úgy hogy végigtoltam az egész ágat és személy szerint a Chi-Ri-t a legrosszabb T7 mednek (mondjuk az hogy med, az túlzás :lol: ) tartom, még a T43-nál is rosszabb, pedig kevés tankot utáltam annyira mint azt:D

Viszont a játék legszarabb tankja kétségtelenül angol :sick: Na vajon melyik az?

11 éve 3 hete #61799 Írta: BAGETT
Matilda IV. El is küldték az oroszoknak, rontsa inkább az ö statisztikájuk.

11 éve 3 hete #61803 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Hát őhm.

ű

Én személy szerint az angol tankokat tartom a második legrosszabb ágnak, ha nemzetet kellene választani :D, de ez nem jelenti azt, hogy a kínai feltétlenül jó (bár van egy két jó tank, T34-1, a lightok, IS2). De az egy két jó tank az angol ágra is igaz (Cromwell, Comet, 215(183) /volt a nerf előtt :evil: /)

A japán ággal kapcsolatban kifejtenéd hogy a Chi-To és a Chi-Ri miért is jó tankok? Kérdezem ezt úgy hogy végigtoltam az egész ágat és személy szerint a Chi-Ri-t a legrosszabb T7 mednek (mondjuk az hogy med, az túlzás :lol: ) tartom, még a T43-nál is rosszabb, pedig kevés tankot utáltam annyira mint azt:D

Viszont a játék legszarabb tankja kétségtelenül angol :sick: Na vajon melyik az?

Szia!

C7. :angry:

11 éve 3 hete #61831 Írta: Jackal_hun

Hát őhm.

ű

Szia!

C7. :angry:

Én a Churchill Gun Carriage-re gondoltam, annál nincsen rosszabb. És ha véletlenül átvergődnél rajta, akkor az AT-re nem lehet átvinni a fejlesztéseket, HAHA, köszönjük a remek ágszervezést WG. Egy tank volt, amit abba hagytam és eladtam, na az ez volt.

11 éve 3 hete #61832 Írta: Jackal_hun

Matilda IV. El is küldték az oroszoknak, rontsa inkább az ö statisztikájuk.

És még goldba is kerül, ez benne a vicces:D

11 éve 3 hete #61851 Írta: Zedetu
Megválaszolva: Zedetu
Köszönöm, pont így gondoltam. Különbözőek a véleményeink.

Azért had ne tapsoljunk, ha sok szász csata után odaérve valahová, az áhított tank már csak nerfing-ot ér.

Az meg, hogy ez üzlet, az nyílvánvaló, azért is írtam, hogy NE VEGYÉL JÓNAK LÁTSZÓ ÚJ CSODATANKOT csak ha már nerfelték a cuccot és még akkor is megéri szerinted.

Persze nem 3 tierről beszélek :-)

11 éve 3 hete #61855 Írta: Jackal_hun

Köszönöm, pont így gondoltam. Különbözőek a véleményeink.

Azért had ne tapsoljunk, ha sok szász csata után odaérve valahová, az áhított tank már csak nerfing-ot ér.

Az meg, hogy ez üzlet, az nyílvánvaló, azért is írtam, hogy NE VEGYÉL JÓNAK LÁTSZÓ ÚJ CSODATANKOT csak ha már nerfelték a cuccot és még akkor is megéri szerinted.

Persze nem 3 tierről beszélek :-)

Senki nem örül, hanem keres egy másik tankot és azzal tolja. Nézd a jó oldalát: kapsz vissza pénzt az eladáskor (amit egy másik tankra költhetsz:D)

Mellékesen melyik tank nerfelése szúrja ennyire a szemedet?

11 éve 3 hete #61878 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Churchill GC
Én azon az ágon húztam ki a Td-ket,elsőre, mert a Churchill megvolt, majd 3000 csatával később visszamentem az Alecto és az AT-2 miatt, ezek most is megvannak.

egy járművel nem volt ilyen könnyű a MASTERY :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

11 éve 3 hete #61879 Írta: Jackal_hun

Churchill GC
Én azon az ágon húztam ki a Td-ket,elsőre, mert a Churchill megvolt, majd 3000 csatával később visszamentem az Alecto és az AT-2 miatt, ezek most is megvannak.

egy járművel nem volt ilyen könnyű a MASTERY :)

Az igaz, nekem is elég gyorsan meglett, na de mekkora szar az a jármű, úr isten...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp, MPeter71

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.