PzII és M2 light szemből pattint , pontos csúzli, sebesség, menetből is lehet velük lőni. H35 ha forgatod a testet akkor ezer feletti hp-t is pattint. Ha tudsz bujkálni akkor a táras Cruiserek, ők a másik álgyúvel td-k is lehetnek.
T3-ba már arra is gondolj, hogy szembe jöhet Matilda, Amx40, kv1, arany nélkül semmi .
CII 94-mozsarával néha komoly kilövések sikerednek.t5-s nyitott szépségek , Lusch, egy lövés full hp stb...arty filing
Crusader,ELC
Crusadert lenézik vagy nem tudom, én imádom még skilles legénységem sincs benne, de már kapott állandó álca festést is ELC meg egy vadállat, ha rossz kört megyek vele, nem a tank vagy csapat hibája, én voltam béna. Sok van abban a kis gépben.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#264984Írta: Tomi1968
Megválaszolva: Tomi1968
Szerintem a T3485 M
A mai első 3 csatában 13 kilövés mindhárom túlélt csata
Néha sikerül saját tierben harcolni vele,akkor nagyon lehet vele aratni, a VIII-asokkal szemben nem sok esélye van, A VII -es prémium E25 kilövése közelharcban, így is elég ritka.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...