Kicsit furcsálom de nagyon el lett felejtve szegény Churchill VII Pedig a 6-os tierben szerintem ő a legjobb heavy tank 6-os szinten elég az átütése gyorsan ló nagyon jó páncélzat szerintem és cw-en is igen csak bizonyított hogy ki bír mindent ez a tank.....
Én pedig feldobnám az ARL-t, mint legjobb tier6 heavy tankot. A test egész jól pattint, a tornyot lőve is vannak érdekes lepattanók, ha a random is úgy akarja.
Az ágyúja az egyik legjobb a tierjében (én a kisebbik 90-essel használtam, mert gyorsabban szűkül, gyorsabban tölt, 170 pen meg legyen már elég tier6ban... máshova mehet a gold).
És van csőlehajlás, cserébe oldalról csak a gipszkartonosok támasztottak oda valamit, hogy ne lehessen átlátni rajta.
ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D
Churchill VII háát ha nem lenne mindenhogy beüthető
Ha szemből állsz 157mm az nem sok és vannak gyenge pontok.Ha beforgatod akkor meg beszáll a láncon keresztül és perma track + sebzés a tankba.Ezen kívül lassú is.
Úgyemlékszem valami 70-80mm átütés elég hogy bevidd.A kezdők auto aimmel pont oda dobnak haladóbbak meg úgyis ismerik hol lőjjék.Side scrape is fájós mert mire eldugod az elülső görgőt addigra nem látsz ki.Mire kilátsz addigra túlforgattad a tankod.Van vagy 1-2 fok lehetőséged tévedni.Persze ebbe nem beleszámolva hogy többen lőnek több fokból, RNG, nameg az oldalán is van olyan rész ahol overmatch van
ARL44 jó tank szerettem.Mióta nincs kv1s gondolkozok is rajta hogy visszavegyem de a T150 mellett még mindig háttérbe szorul.
Ha szemből állsz 157mm az nem sok és vannak gyenge pontok.Ha beforgatod akkor meg beszáll a láncon keresztül és perma track + sebzés a tankba.Ezen kívül lassú is.
Úgyemlékszem valami 70-80mm átütés elég hogy bevidd.A kezdők auto aimmel pont oda dobnak haladóbbak meg úgyis ismerik hol lőjjék.Side scrape is fájós mert mire eldugod az elülső görgőt addigra nem látsz ki.Mire kilátsz addigra túlforgattad a tankod.Van vagy 1-2 fok lehetőséged tévedni.Persze ebbe nem beleszámolva hogy többen lőnek több fokból, RNG, nameg az oldalán is van olyan rész ahol overmatch van
ARL44 jó tank szerettem.Mióta nincs kv1s gondolkozok is rajta hogy visszavegyem de a T150 mellett még mindig háttérbe szorul.
Figyi én még akkor játszottam vele mikor bejöttek az angolok a játékba illetve utána volt egy 6-os CW kampány és elöszeretettel használtuk öket mert 2 db megfogott simán az akkori hírhedt kv-1s-ekből 5-6 darabot simán ha jól beáltál velük átlőhetetlenek voltak azóta lehet hogy nerfelték őket de anno nekem a favorit volt t6-ban
Figyi én még akkor játszottam vele mikor bejöttek az angolok a játékba illetve utána volt egy 6-os CW kampány és elöszeretettel használtuk öket mert 2 db megfogott simán az akkori hírhedt kv-1s-ekből 5-6 darabot simán ha jól beáltál velük átlőhetetlenek voltak azóta lehet hogy nerfelték őket de anno nekem a favorit volt t6-ban
Jah kérem... akkor még biztosan kevesebben ismerték az ellenszerét is...
Most odajön egy tog és kibelez. Odaáll egy japán 6os, és megvan rá a lehetőség, hogy a sidescreapből csak egy lángoló tartály lesz. A kv2 ellen elég nehéz csőrikével.
Nekem nagyjából fél éve volt hozzá szerencsém.Előre felkészítettek hogy milyen próbáltam rejtegetni a görgőt de javarészt szétszedték.Pár meccs volt olyan ahol nem tudták hol a gyenge pont na ott tarolt.Gondolom olyan volt régen vele
Churchill 7 ágyúja jó, meg a páncélja a kezdők ellen
CW-re meg SH-ra nem hiszem hogy valami alkalmas túl lassú
én speciel nem szenvedtem vele amikor megvolt (bár szar voltamn vele), de azért nem kívánom vissza a tankot
Kicsit furcsálom de nagyon el lett felejtve szegény Churchill VII Pedig a 6-os tierben szerintem ő a legjobb heavy tank 6-os szinten elég az átütése gyorsan ló nagyon jó páncélzat szerintem és cw-en is igen csak bizonyított hogy ki bír mindent ez a tank.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Morphelo, Kopasz, Sveryxx, viktor9421
Ha pusztán azt nézem, hogy melyikkel volt a legtöbb átlagsebzésem, akkor nálam a KV-2 nyert, viszont az ARL-lel jobb wn8-am volt. Viszont ez alapján se lehet sok mindent levonni, mert pl. nekem amikor még megvolt a régi KV-1S, totál kezdő voltam, nem ismertem a pályákat, weakspotokat, semmit, és csak balfaszkodtam vele folyamat, pedig az nagyon op tank volt. Ha most lenne meg, egész más köröket mennék vele. Volt Churchillem is, azzal felemás élményeim voltak. Ha játékélmény alapján kéne rangsorolnom, akkor KV-2, ARL lenne a sorrend, viszont én jobbára csak randomozok, így nem tudom melyik a jobb cw-n, sh-n. T-150-em nem volt, de gondolkodok rajta, most úgyis van megint egy jó legénységem a KV-1-ben.
6-os medeknél a Cromwell a legjobb szerintem, viszont a mostani A-43-ommal nagyobb az átlagsebzésem mint ami anno azzal volt, pedig a Cromwell kb. mindenben jobb.
Jó van már na Ezek régi tapasztalatok akkori klánomban tényleg használtuk 6-os cw-n és bejött mindíg a dolog be is húztuk a tankokat
De értem én hogy szar
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...