Jelenleg 326 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Legjobb tankok

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146161 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Egyetértek, a jelenlegi játékban a T150 "A" heavy tank T6-ban...

170 mióta semmi te...mingyán leütlek egy hólapáttal? :lol:

Én a három közül T150-re szavaznék, az a legéletképesebb saját tierjében mint heavy tank.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hete #146185 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Kicsit furcsálom de nagyon el lett felejtve szegény Churchill VII Pedig a 6-os tierben szerintem ő a legjobb heavy tank 6-os szinten elég az átütése gyorsan ló nagyon jó páncélzat szerintem és cw-en is igen csak bizonyított hogy ki bír mindent ez a tank.....

10 éve 2 hete #146186 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Én pedig feldobnám az ARL-t, mint legjobb tier6 heavy tankot. A test egész jól pattint, a tornyot lőve is vannak érdekes lepattanók, ha a random is úgy akarja.

Az ágyúja az egyik legjobb a tierjében (én a kisebbik 90-essel használtam, mert gyorsabban szűkül, gyorsabban tölt, 170 pen meg legyen már elég tier6ban... máshova mehet a gold).

És van csőlehajlás, cserébe oldalról csak a gipszkartonosok támasztottak oda valamit, hogy ne lehessen átlátni rajta.

10 éve 2 hete #146190 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D

Szeretnék ezzel hozzájárulni: wotreplays.com/..._jumbo

Nem egy "lila" játékos köre, de talán rossz példának jó lesz. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Jackal_hun

10 éve 2 hete #146195 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Crom B és Rudy nincs a garázsomban, mindkettő jónak tűnik.

Nekem medekben:
-Crom
-E8
-T34-85

(type 58 sajnos nekem csalódás, az az ágyúsüllyedés teljesen megöli)

T6 heavy:
-T150
-ARL
-KV-85

(O-I? elvileg nagyon jó)

Régi KV1S rest in peace. :(

10 éve 2 hete #146208 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Crom B és Rudy nincs a garázsomban, mindkettő jónak tűnik.

Nekem medekben:
-Crom
-E8
-T34-85

(type 58 sajnos nekem csalódás, az az ágyúsüllyedés teljesen megöli)

T6 heavy:
-T150
-ARL
-KV-85

(O-I? elvileg nagyon jó)

Régi KV1S rest in peace. :(

Elspoilezerem, hogy jelenleg mi az első 3 (a tesztek előtt)
1. Cromwell B
2. Cromwell
3. Rudy

Az E8-nak a legnagyobb baja, hogy ott a Cromwell, ami mindent jobban tud, kivéve a szórási értékei az ágyúnak.

Igazán nagyon rossz tankot nem találtam, egyet kivéve, a T-34-85M-et, na ez egyáltalán nem működik, de minden másik tankkal lehet érvényesülni.

10 éve 2 hete #146228 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Churchill VII háát ha nem lenne mindenhogy beüthető :S
Ha szemből állsz 157mm az nem sok és vannak gyenge pontok.Ha beforgatod akkor meg beszáll a láncon keresztül és perma track + sebzés a tankba.Ezen kívül lassú is.
Úgyemlékszem valami 70-80mm átütés elég hogy bevidd.A kezdők auto aimmel pont oda dobnak haladóbbak meg úgyis ismerik hol lőjjék.Side scrape is fájós mert mire eldugod az elülső görgőt addigra nem látsz ki.Mire kilátsz addigra túlforgattad a tankod.Van vagy 1-2 fok lehetőséged tévedni.Persze ebbe nem beleszámolva hogy többen lőnek több fokból, RNG, nameg az oldalán is van olyan rész ahol overmatch van :(
ARL44 jó tank szerettem.Mióta nincs kv1s gondolkozok is rajta hogy visszavegyem de a T150 mellett még mindig háttérbe szorul.

10 éve 2 hete #146231 Írta: Sveryxx

Ha szemből állsz 157mm az nem sok és vannak gyenge pontok.Ha beforgatod akkor meg beszáll a láncon keresztül és perma track + sebzés a tankba.Ezen kívül lassú is.
Úgyemlékszem valami 70-80mm átütés elég hogy bevidd.A kezdők auto aimmel pont oda dobnak haladóbbak meg úgyis ismerik hol lőjjék.Side scrape is fájós mert mire eldugod az elülső görgőt addigra nem látsz ki.Mire kilátsz addigra túlforgattad a tankod.Van vagy 1-2 fok lehetőséged tévedni.Persze ebbe nem beleszámolva hogy többen lőnek több fokból, RNG, nameg az oldalán is van olyan rész ahol overmatch van :(
ARL44 jó tank szerettem.Mióta nincs kv1s gondolkozok is rajta hogy visszavegyem de a T150 mellett még mindig háttérbe szorul.

Figyi én még akkor játszottam vele mikor bejöttek az angolok a játékba illetve utána volt egy 6-os CW kampány és elöszeretettel használtuk öket mert 2 db megfogott simán az akkori hírhedt kv-1s-ekből 5-6 darabot simán ha jól beáltál velük átlőhetetlenek voltak azóta lehet hogy nerfelték őket de anno nekem a favorit volt t6-ban :)

10 éve 2 hete #146235 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Figyi én még akkor játszottam vele mikor bejöttek az angolok a játékba illetve utána volt egy 6-os CW kampány és elöszeretettel használtuk öket mert 2 db megfogott simán az akkori hírhedt kv-1s-ekből 5-6 darabot simán ha jól beáltál velük átlőhetetlenek voltak azóta lehet hogy nerfelték őket de anno nekem a favorit volt t6-ban :)

Jah kérem... akkor még biztosan kevesebben ismerték az ellenszerét is...

Most odajön egy tog és kibelez. Odaáll egy japán 6os, és megvan rá a lehetőség, hogy a sidescreapből csak egy lángoló tartály lesz. A kv2 ellen elég nehéz csőrikével.

10 éve 2 hete #146256 Írta: SharpAngel
Nekem nagyjából fél éve volt hozzá szerencsém.Előre felkészítettek hogy milyen próbáltam rejtegetni a görgőt de javarészt szétszedték.Pár meccs volt olyan ahol nem tudták hol a gyenge pont na ott tarolt.Gondolom olyan volt régen vele :D

10 éve 2 hete #146257 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421
Churchill 7 ágyúja jó, meg a páncélja a kezdők ellen
CW-re meg SH-ra nem hiszem hogy valami alkalmas túl lassú
én speciel nem szenvedtem vele amikor megvolt (bár szar voltamn vele), de azért nem kívánom vissza a tankot

10 éve 2 hete #146263 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Kicsit furcsálom de nagyon el lett felejtve szegény Churchill VII Pedig a 6-os tierben szerintem ő a legjobb heavy tank 6-os szinten elég az átütése gyorsan ló nagyon jó páncélzat szerintem és cw-en is igen csak bizonyított hogy ki bír mindent ez a tank.....

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Morphelo, Kopasz, Sveryxx, viktor9421

10 éve 2 hete #146267 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Ha pusztán azt nézem, hogy melyikkel volt a legtöbb átlagsebzésem, akkor nálam a KV-2 nyert, viszont az ARL-lel jobb wn8-am volt. Viszont ez alapján se lehet sok mindent levonni, mert pl. nekem amikor még megvolt a régi KV-1S, totál kezdő voltam, nem ismertem a pályákat, weakspotokat, semmit, és csak balfaszkodtam vele folyamat, pedig az nagyon op tank volt. Ha most lenne meg, egész más köröket mennék vele. Volt Churchillem is, azzal felemás élményeim voltak. Ha játékélmény alapján kéne rangsorolnom, akkor KV-2, ARL lenne a sorrend, viszont én jobbára csak randomozok, így nem tudom melyik a jobb cw-n, sh-n. T-150-em nem volt, de gondolkodok rajta, most úgyis van megint egy jó legénységem a KV-1-ben.
6-os medeknél a Cromwell a legjobb szerintem, viszont a mostani A-43-ommal nagyobb az átlagsebzésem mint ami anno azzal volt, pedig a Cromwell kb. mindenben jobb.

10 éve 2 hete #146270 Írta: Sveryxx

Jó van már na :D Ezek régi tapasztalatok :D akkori klánomban tényleg használtuk 6-os cw-n és bejött mindíg a dolog be is húztuk a tankokat :)
De értem én hogy szar :D

10 éve 2 hete #146274 Írta: SharpAngel
Ez olyan hogy kv2 sh-ra mekkora szar :D ezért a cromwellek mellé a 2 kv2 dukált nálunk XD

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.