Jelenleg 326 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Legjobb tankok

10 éve 2 hete #146095 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D

Ezzel az a baj, hogy nagyon relatív. Ha egyet kellene megneveznem, akkor Cromwell(Hunyadi pls ;) ), mivel ennek van meg a gyorsasága, álcája, ágyúja ehhez. Van még pár darab a TOP T6-ok között, mint pl a T-34-85, Easy 8, de a brit ezektől szinte mindenban jobb, ezért is az egyik alap CW/SH tank. Ha randomba kellene tankot választabim, akkor valószínűleg a 34/85 lenne a az átlagos páncélja, átlagos sebessége, átlagos ágyúja miatt(kb mint egy E-50M vagy Patton), de mivel rengeteget SH-zom, CW-zem, ezért egy Cromwellt tartok a garázsban.

szerintem sokan a Cromwell-t mondanák (köztük én is), bár a T-34-85 is közel van, nálam garantáltan 2. helyet kap

Nekem a type 58 is nagyon bejön!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hete #146098 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D

Ezzel az a baj, hogy nagyon relatív. Ha egyet kellene megneveznem, akkor Cromwell(Hunyadi pls ;) ), mivel ennek van meg a gyorsasága, álcája, ágyúja ehhez. Van még pár darab a TOP T6-ok között, mint pl a T-34-85, Easy 8, de a brit ezektől szinte mindenban jobb, ezért is az egyik alap CW/SH tank. Ha randomba kellene tankot választabim, akkor valószínűleg a 34/85 lenne a az átlagos páncélja, átlagos sebessége, átlagos ágyúja miatt(kb mint egy E-50M vagy Patton), de mivel rengeteget SH-zom, CW-zem, ezért egy Cromwellt tartok a garázsban.

szerintem sokan a Cromwell-t mondanák (köztük én is), bár a T-34-85 is közel van, nálam garantáltan 2. helyet kap

jó tank az is csak az átütése sokszor kib*sz az emberrel

10 éve 2 hete #146099 Írta: gyula
Megválaszolva: gyula
Hali, szerintem próbáld ki a KV1-85-öst, nem a legjobb, de az ágyú(170mm-es átütés) az jó és a tűzgyorsasága(6.2mp körül), mozgékony is, általános tanknak mondanám, minden pályán használható csak azt is meg kell tanulni kezelni.

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146101 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
A KV-85 az egyik legjobb 6-os heavy, akárki akármit mond, majd kifejtem miért egy elemzésben, csak be kéne már fejeznem. A cromwellhez annyit fűznék hozzá, hogy nem azért van SH-ban, mert annyira hű de jó tank, hanem azért, mert 6-os SH-ban általában rush van, és lépést kell tartani a lightokkal, viszont ha csak light jön, akkor kevés a HP. Az az ágyúnak nevezett valami egy förtelem, szór össze vissza a vakvilágba, akár céloz az ember, akár nem, nem egy 1vs1-et buktam már azért mert az ágyú összevissza köpködi a skulót. Az E8 szerintem nagyságrendekkel jobb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gyula

10 éve 2 hete #146103 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

A KV-85 az egyik legjobb 6-os heavy, akárki akármit mond, majd kifejtem miért egy elemzésben, csak be kéne már fejeznem.

A KV85 - öt nagyon bekorlátozza az a 3 fokos ágyúsüllyedés. Plusz ugyanúgy IS szindróma volt nála is, mégpedig bárki bárhol átlőtte.

Azt nem mondom hogy rossz tank, ezzel van a legmagasabb WN8 - am az összes tank közül :lol: de van nála jobb T6 heavy. (Én még mindig a T150 - re voksolok)

10 éve 2 hete #146106 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Igen, valami hasonlót akartam én is kihozni, annyi különbséggel, hogy megpróbáltam felvázolni azt, hogy nem feltétlen lehet eldönteni, hogy melyik a TOP, mert vannak különböző játékstílusok, pályák, ellenfelek. Ebben az esetben Cromwell - T-34 kettős közül választanék. Cromwell B-m van, istentelen jó tank, de ha nem csapatoznék, akkor valószínűleg a szovjet vas lenne, mert:
van egy normálisabb sebzése
egy-két kisebb tankot pattintani is tud
átlagos sebesség

A brit inkább egy ilyen csapatos rush tank CW-re, SH-ra, mert:
gyors
0 páncél, de a gold úgyis beüti
menet közben fos ágyúkarakterisztika, de közelről mind1
magas HP pool(T37-hez képest biztosan)

Persze ez nem zárja ki azt, hogy nem lehet ezeket másik játékmódban használni, de tény, hogy a fent vázolt környezetben érzik magukat a legjobban.

Figyelem: Spoiler!

10 éve 2 hete #146114 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

jó tank az is csak az átütése sokszor kib*sz az emberrel

Nálam kis célzással és néha gold ammoval, szinte mindig átütött. Szerintem fun.

10 éve 2 hete #146123 Írta: imi321

Ha nagyobb átütést kapna, akkor az OP határán lenne, mert dpm-e veri a T-34/85-öt, pontosság, célzási idő meg kb u. olyan. Viszont tényleg nem pehet rossz tank, de én AP-val el sem indulnék :)

10 éve 2 hete #146125 Írta: gyula
Érdes dologra figyeltem fel a téma olvasása közben az amcsi tankokat nem emliti senki, mondjuk értem az okát de a német tankok között azért van jó is t6-ban pl: VK30.02M

10 éve 2 hete #146130 Írta: viktor9421

Ha nagyobb átütést kapna, akkor az OP határán lenne, mert dpm-e veri a T-34/85-öt, pontosság, célzási idő meg kb u. olyan. Viszont tényleg nem pehet rossz tank, de én AP-val el sem indulnék :)

a VK 30.01 P-nek is nagy a DPM-je, én pl azt a tankot is nagyon szeretem, bár azt úgy általában nem szokták a "jó tank" szóval jellemezni :P

10 éve 2 hete #146134 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Randomban szerintem is t150 a legjobb a háromból.Magasabb szinteken is megállja a helyét.Sh-ra ha nem is cromwell annak kiakasztott az ágyúja :S type69 vagy épp a t37 az easy8 nem annyira mozgékomy mint amennyire papír hiába a jó ágyú.

10 éve 2 hete #146138 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Összességében igaz amit írtok, de ez lényegtelen, el lehet-e dönteni, mi a legjobb. Nekem az a véleményem hogy....és csinálok egy sorrendet és akinek tetszik annak tetszik, akinek meg nem, azzal majd vitázunk, ezért születnek ezek az írások.

A Cromwell nél a B a T-34-85-nél a Rudy jobb, már pedig ezeket meg lehetett venni, tehát benne lesznek a cikkben:D

A Cromwell ágyúja förtelmes szar, össze-vissza lő, de minden másban meg annyira jó, hogy még talán ezzel is tud nyerni, vagy nem, majd meglátjuk.

Érdekes módon nagyon sok szar T6-os közepes tank nincs, egyikre sem mondanám, hogy bűn rossz, de azért van különbség.

Viszont a PZ Schmalturm kikerült a shopból? MIkor és miért? Mert kellett volna most egy, de nem lehet már megvenni.

10 éve 2 hete #146139 Írta: imi321
Ja, nekem is Crom B van, ha igaz, hogy a cromwell szarabb, akkor nem szóltam.

10 éve 2 hete #146141 Írta: viktor9421

Összességében igaz amit írtok, de ez lényegtelen, el lehet-e dönteni, mi a legjobb. Nekem az a véleményem hogy....és csinálok egy sorrendet és akinek tetszik annak tetszik, akinek meg nem, azzal majd vitázunk, ezért születnek ezek az írások.

A Cromwell nél a B a T-34-85-nél a Rudy jobb, már pedig ezeket meg lehetett venni, tehát benne lesznek a cikkben:D

A Cromwell ágyúja förtelmes szar, össze-vissza lő, de minden másban meg annyira jó, hogy még talán ezzel is tud nyerni, vagy nem, majd meglátjuk.

Érdekes módon nagyon sok szar T6-os közepes tank nincs, egyikre sem mondanám, hogy bűn rossz, de azért van különbség.

Viszont a PZ Schmalturm kikerült a shopból? MIkor és miért? Mert kellett volna most egy, de nem lehet már megvenni.

ha jól rémlik ez volt az első adag prémtank egyike amit kivettek a boltból

worldoftanks.eu...-sale/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

10 éve 2 hete #146158 Írta: gyula
és hogy alátámasszam szavaimat itt egy videó most vettem vissza csak a ti kedvetekért ?-)
wotreplays.eu/s...0_02_m
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.