ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D
Ezzel az a baj, hogy nagyon relatív. Ha egyet kellene megneveznem, akkor Cromwell(Hunyadi pls
), mivel ennek van meg a gyorsasága, álcája, ágyúja ehhez. Van még pár darab a TOP T6-ok között, mint pl a T-34-85, Easy 8, de a brit ezektől szinte mindenban jobb, ezért is az egyik alap CW/SH tank. Ha randomba kellene tankot választabim, akkor valószínűleg a 34/85 lenne a az átlagos páncélja, átlagos sebessége, átlagos ágyúja miatt(kb mint egy E-50M vagy Patton), de mivel rengeteget SH-zom, CW-zem, ezért egy Cromwellt tartok a garázsban.
szerintem sokan a Cromwell-t mondanák (köztük én is), bár a T-34-85 is közel van, nálam garantáltan 2. helyet kap
Igen, valami hasonlót akartam én is kihozni, annyi különbséggel, hogy megpróbáltam felvázolni azt, hogy nem feltétlen lehet eldönteni, hogy melyik a TOP, mert vannak különböző játékstílusok, pályák, ellenfelek. Ebben az esetben Cromwell - T-34 kettős közül választanék. Cromwell B-m van, istentelen jó tank, de ha nem csapatoznék, akkor valószínűleg a szovjet vas lenne, mert:
van egy normálisabb sebzése
egy-két kisebb tankot pattintani is tud
átlagos sebesség
A brit inkább egy ilyen csapatos rush tank CW-re, SH-ra, mert:
gyors
0 páncél, de a gold úgyis beüti
menet közben fos ágyúkarakterisztika, de közelről mind1
magas HP pool(T37-hez képest biztosan)
Persze ez nem zárja ki azt, hogy nem lehet ezeket másik játékmódban használni, de tény, hogy a fent vázolt környezetben érzik magukat a legjobban.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...