Nekem vannak elfekvőben olyan accountjaim, amin ilyen kicsi prémtankok vannak (accountonként 1). Ha érdekel szívesen átadom őket akár örökbe, akár kipróbálásra. Vagy tudok inv. kódot is adni pz.s35 -re is. Szóval a lényeg, ha érdekel a dolog írj pm-et.
PzII és M2 light szemből pattint , pontos csúzli, sebesség, menetből is lehet velük lőni. H35 ha forgatod a testet akkor ezer feletti hp-t is pattint. Ha tudsz bujkálni akkor a táras Cruiserek, ők a másik álgyúvel td-k is lehetnek.
T3-ba már arra is gondolj, hogy szembe jöhet Matilda, Amx40, kv1, arany nélkül semmi .
Tudok neked ajánlani egy Tier3 Pz II G.-t. 95 átütés Tier3-ban, 180 sebzés/tár, cserébe kicsit lassan táraz (15 sec), viszont átütése miatt szereti a tier5-t is...
Tudtok ajánlani egy hiperszuper op T2es tankot amit aranyért/ezüstért lehet venni?
nem legénység húzás a cél, hanem funolás
Régen sokat bohóckodtam tier 2-ben szintén funolás céljából. Erre két gép vált be igazán. Az egyik az előbb említett H35-ös francia csodamasina, de a legjobban a brit M2-es vált be, kizárólag a géppuskával.
Tudtok ajánlani egy hiperszuper op T2es tankot amit aranyért/ezüstért lehet venni?
nem legénység húzás a cél, hanem funolás
Tier 2 - BT-2
Tier 3 - Pz.Kpfw. S35 739 - alkalmanként lehet csak megvenni, de úgyhallottam a legnagyobb fun a játékban, elemzés van róla Odintól itt a wotinfon
A jelenlegi map rotációval (tier 2-es tankok csak 4 pályát kapnak, Mines, Mittengard, Ruinberg, Winter Himmelsdorf) a Bt-2-nek leáldozott. Mindenképp a gépágyus tankok a jobbak jelenleg. Azok közül is az M2 Light Tank / PzKpfw. II páros a nyerő a kiválló fegyver, a 320 méteres látótáv és az elég korrekt páncél miatt. Az angol M2 géppuskája elég gyenge.
Pz.Kpfw. S35 739 bármikor megvehető, 1.000 arany.
Last edit: 9 éve 9 hónapja by pgergo77.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, pkrusi
Nem igazán tudom beilleszteni egyik témába sem szóval próbát teszek itt.
Elköltenék némi free XP-t egy új(?) tankágra de nem tudom melyikre lenne érdemes.
Mivel friss legénységgel kezdenék, T6nál feljebb nem akarok kezdeni.
-Egyik ág ami kicsit gondolkodtat az az uj ág, a csehek, de róluk nem sok mindent találni egyenlőre.
-másik az angolok med ága. A Cromwellt egyébként is sokan dicsérik, ezzel kezdenék + ez az ág eléggé hasonlít az amcsikra amiket kedvelek.
-foglalkoztat még a német e100 ág is, itt a 36.01Hval kezdenék, esetleg mivel tudnék egy egyskilles legénységet meglehetne a Tigris is, bár az stock lenne mert modulokra már nem jutna free xp
-illetve egy kakukktojás, mert ez nem egy ág kezdése lenne hanem folytatása, átugranám a vk 30.02D-t és megvenném az indien panzert.
30.01D-vel már rég végeztem de a 30.02 valahogy nagyon életképtelennek tűnik szóval felfüggesztettem az ágat.
Szerintetek melyik ágat lenne érdemes elkezdeni/folytatni.
Melyik az amelyik élvezhető és használható tankokból áll?
Kéne elemző cikket írni kis tieres (fun) tankokról
Van egy-kettőről.
T2 Light is elég fun, néha még a négyes meccs sem zavarja
A megboldogult Provinceon egyszer berohantam középre egy bokorba, csata végén spotoltak csak ki onnan, amikor az ellenfelek megunták, hogy valami folyton látja őket. 900 spotsebzést szedtem össze, lett volna 1k is, ha a csapat actually lövi is az ellenfelet, de hát Tier 2, kit lep meg?
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#167623Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
... azt nem mondtam hogy feltétlenül full golddal kell használni
Ésszel, ember ... csak arra lőni golddal, ami igényli az ilyen jellegű törődést.
Ami még sokat számít: a tankra felrakható kiegészítő cuccok.
t1-t2-t3 járművön a venti+optika hihetetlenül hasznos szokott lenni. (harmadik helyre fene tudja mit érdmees rakni)... Low tierben sokaknak nincs fenn ilyesmi a tankján ... bébifóka-vadászat
( Te látod, ő nem lát...vagy csak azután lát hogy már meglőtted egyszer...)
Skilles legénység, vagy legalább lámpás parancsnok ugyancsak sokad dob az összképen.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...