Sziasztok, kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy melyek a legjobb tankok. Kezdjük, számomra az egyik legérdekesebb tierrel, a hatossal, azok közül is a nehezekkel. Mióta a KV1s-t elrontották, azóta nem tudom melyik lehet a legjobb T6os heavy.. Az M6, a T150 vagy az ARL?
Igazából az ARL az a tank, ami papíron jól néz ki, de valójában szar. Van rajta egy nagy átütésű de kicsit sebző ágyú, aminek nagyon nagy az átütése, tulajdonképpen feleslegesen (több mint az átlag T8 medé), cserébe keveset sebez. Van rajta eg 300 alfás ágyú, szerintem ez illik rá és van a kicsi, ami gyorsan lő de semmi átütés.
A páncéltest ugyan ilyen ellentmondásos: szemből jó páncélvédettség de abban a pillanatban ha egy kicsit is fordul, egyből belövik mind a tornyot, mind a testet, ráadásul szedi össze a modulsérüléseket mint az állat.
Az alap torony a játéklegnevetségesebb darabja (the Barn), azt fel sem érdemes tenni.
Cserébe a tank lassú mint a dög, szóval egy sarokharcnál simán elmegy előle mindenki, vagy meglövik, mert sem sidescrapelni, sem kanyarodni nem tud.
nekem az M6 az egyik kedvencem (egyesek szerint azzal statpaddolok... ) pedig csak kreditgyűjtésre használtam, míg nem volt prémium tankom, mert jól megy vele a játék. A három tank közül annak van a legkisebb penje (golddal viszont üti pl. a T-150et penben), cserébe igen pontos és elég mobilis.... de csak előre! Nem túl jó a páncélja (sőt a többihez mérten kifejezetten sz@r), de szerintem nagyon jól játszható!
Igazából az ARL az a tank, ami papíron jól néz ki, de valójában szar. Van rajta egy nagy átütésű de kicsit sebző ágyú, aminek nagyon nagy az átütése, tulajdonképpen feleslegesen (több mint az átlag T8 medé), cserébe keveset sebez. Van rajta eg 300 alfás ágyú, szerintem ez illik rá és van a kicsi, ami gyorsan lő de semmi átütés.
A páncéltest ugyan ilyen ellentmondásos: szemből jó páncélvédettség de abban a pillanatban ha egy kicsit is fordul, egyből belövik mind a tornyot, mind a testet, ráadásul szedi össze a modulsérüléseket mint az állat.
Az alap torony a játéklegnevetségesebb darabja (the Barn), azt fel sem érdemes tenni.
Cserébe a tank lassú mint a dög, szóval egy sarokharcnál simán elmegy előle mindenki, vagy meglövik, mert sem sidescrapelni, sem kanyarodni nem tud.
a 300-at sebző ágyúval érdemes használni, amúgy nem annyira lassú amilyennek mondod, tolatva valóban mint egy vemhes lajhár (ez az M6-ra is igaz), de amúgy a többihez képest nem olyan kiemelkedően szar
fullosan teljesen használható tank
Sziasztok, kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy melyek a legjobb tankok. Kezdjük, számomra az egyik legérdekesebb tierrel, a hatossal, azok közül is a nehezekkel. Mióta a KV1s-t elrontották, azóta nem tudom melyik lehet a legjobb T6os heavy.. Az M6, a T150 vagy az ARL?
Egyetértek Odin-nal. Szerintem a három közül a T150 a legalkalmazhatóbb. Ebben éreztem leginkább azt, hogy tudok hatni a csatára, TOP tier-ként akár a páncélon elhordva a csapatot, magasabb tier-ben pedig az oroszokhoz képest meglepően pontos löveggel "sunnyogva".
Tier 7-től mind a három előétel a vacsoránál a magasabb szintűek számára.
ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D
A 3 közül ARL - em még nem volt. De az biztos, hogy a T150 egy baromi jó tank a tierjében. Meg is tartottam. 7 - esek ellen még harcképes, 8 - asoknál vannak a gondok, de ott is lehet vele simán sebezni.
Az M6 - is jó tank, azt is szerettem, csak annak szar a felépítése.
Az ARL meg nem tudom, de annak a front páncélja (torony is) nem egyszer szivatott szénné. Olyan lövéseket pattintott, hogy csak néztem. Az se lehet olyan rossz.
ELkezdtem írni a Best of T6 med tank cikket, csak van vagy 20, ezt meg előre nem mértem fel, szóval kicsit bonyolult mindegyikhez replayt, elemzést keríteni:D
Ezzel az a baj, hogy nagyon relatív. Ha egyet kellene megneveznem, akkor Cromwell(Hunyadi pls ), mivel ennek van meg a gyorsasága, álcája, ágyúja ehhez. Van még pár darab a TOP T6-ok között, mint pl a T-34-85, Easy 8, de a brit ezektől szinte mindenban jobb, ezért is az egyik alap CW/SH tank. Ha randomba kellene tankot választabim, akkor valószínűleg a 34/85 lenne a az átlagos páncélja, átlagos sebessége, átlagos ágyúja miatt(kb mint egy E-50M vagy Patton), de mivel rengeteget SH-zom, CW-zem, ezért egy Cromwellt tartok a garázsban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viktor9421
Ezzel az a baj, hogy nagyon relatív. Ha egyet kellene megneveznem, akkor Cromwell(Hunyadi pls ), mivel ennek van meg a gyorsasága, álcája, ágyúja ehhez. Van még pár darab a TOP T6-ok között, mint pl a T-34-85, Easy 8, de a brit ezektől szinte mindenban jobb, ezért is az egyik alap CW/SH tank. Ha randomba kellene tankot választabim, akkor valószínűleg a 34/85 lenne a az átlagos páncélja, átlagos sebessége, átlagos ágyúja miatt(kb mint egy E-50M vagy Patton), de mivel rengeteget SH-zom, CW-zem, ezért egy Cromwellt tartok a garázsban.
szerintem sokan a Cromwell-t mondanák (köztük én is), bár a T-34-85 is közel van, nálam garantáltan 2. helyet kap
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...