Kv2 az MM felett áll szakaszban terror...
Sh-ban igazából helyben megállította a papír rush taktikát.De ez még korábbi klánnal volt.Bizonyára hatalmas szerencsénk is volt RNG mellettünk állt mert nem volt hajlandó még el haluf mapon szakadék másik oldaláról se félre hordani.
Szerintem a 2 nagyon RNG függő minap úgy bevodkázott a lövészem, hogy közvetlen közelről bombázta egy ARL mellé az ajándékot. Áldottam is a helyzetet. Kettő olyan vas esetén sima ügy lett volna.
és hogy alátámasszam szavaimat itt egy videó most vettem vissza csak a ti kedvetekért ?-) wotreplays.eu/s...0_02_m
Sajnos nincs igazam, ezt a tankot is utol érte a WG, 100°%-os legénységgel sem jobb mint 95el, KV-85 legyorsult és t4-es tankok átlövik szemből nem matilda, ezek szerint csak szerencsém volt.
Én a Hellcatet vettem vissza 320% legénység egyszerűen képtelen eltaláni bármit.Tettem bele még kólát is próbaképp mentem vele pár csatát.Alá felé mellé hord
Szerintem a 2 nagyon RNG függő minap úgy bevodkázott a lövészem, hogy közvetlen közelről bombázta egy ARL mellé az ajándékot. Áldottam is a helyzetet. Kettő olyan vas esetén sima ügy lett volna.
Hát sajnos egy kv2 randomban tényleg kivan téve a csapatnak.Kettő esetleg három már igencsak komoly fun.Általában ugyanazt célozzuk kifejezetten szeretjük azokat akik sidescrapelnak ellenünk és szidnak hogy ez mégis hogy sebzett márpedig az ő tier8 nehéztankja az így érinthetetlen csata végén a legénység és modulsebzések pedig az egekben sose poén leállni kv2 szakasszal töltényt cserélni...
Igazából az ARL az a tank, ami papíron jól néz ki, de valójában szar. Van rajta egy nagy átütésű de kicsit sebző ágyú, aminek nagyon nagy az átütése, tulajdonképpen feleslegesen (több mint az átlag T8 medé), cserébe keveset sebez. Van rajta eg 300 alfás ágyú, szerintem ez illik rá és van a kicsi, ami gyorsan lő de semmi átütés.
ARL nem rossz - másodszorra sokkal jobban ment - de CSAK 105mm-es löveggel:
- T6- ban nagyot odab@sz, elég jó DPM.
- T7/8 : arany lőszer kell nem vitás.
De: vlalamit valamiért
(én az M4/45-öt is 105-tel toltam végig 50-100 ig a második acc-on)
szerintem is volt valami titkos Hellcat nerf mostanában
a megoldás: türelem: hagyjad beszűkölni, és utána még plusz egy másodperc.
Megvolt kv1s a derp szutyokkal pontosabb volt mint én hozzátenném hogy 150m és ő oldalvást állt hogy mégnagyobb célpont legyen... lánctalp mellé alá fölé... nekem kilőgott éphogy a csövem sikeült 7 lövésből megölnöm tüzér támogatással.
Mentem vele 30 csatát legénység 3 skilles BIA mellett Pillanatkép+Sima utazás hogy retek töltény arra szálljon amerre szeretném.
De nem.... újra eladtam R.I.P. hellcat
szerintem is volt valami titkos Hellcat nerf mostanában
a megoldás: türelem: hagyjad beszűkölni, és utána még plusz egy másodperc.
Megvolt kv1s a derp szutyokkal pontosabb volt mint én hozzátenném hogy 150m és ő oldalvást állt hogy mégnagyobb célpont legyen... lánctalp mellé alá fölé... nekem kilőgott éphogy a csövem sikeült 7 lövésből megölnöm tüzér támogatással.
Mentem vele 30 csatát legénység 3 skilles BIA mellett Pillanatkép+Sima utazás hogy retek töltény arra szálljon amerre szeretném.
Sima utazás? Mire akarod te azt a tankot használni? Mindenki a régi (Nem volt az rossz, aláírom) Hellcatet sírja vissza...ahelyett, hogy megtanulná. EZ EGY TD....Erre nem kell sima utazás. Ezzel nem kell menet közben lőni. Ez ugyan olyan TD mint a többi...keress egy bokrot, és lőjj.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp
RIP: Én azért meggondolnám...
Perk/skill - én cserélném.
pillanatkép helyett mesterlövész (főleg álló pozícióból lősz)
sima utazás helyett kuplungégető (úgy fordul mint egy reumás csiga)
Szerintem még a tier 4 tartogat pár jó járművet. A Luchssal például simán lehet 6os nehéztankokat alázni. A másik örök kedvenc a Marder 38T, nagyon jól rejtőzik, sunyi és halálos. Majdnem sikerült vele lehoznom egy Kolobanovot. Sajna az utolsó ellenfélnél keményen elbaltáztam.
Régi saját legénysége volt anno garázshely miatt adtam el.A skillek azt reprezentálták a med td hybrid mivoltát.
A sima td módnak is megfelel a dolog.Az hogy 1 skill nem állandó plusszt ad attól még nem dobom el... sűrűn rontanak rá a tankra és ne mondjátok hogy nem.Hány td map maradt?Nemsok... olyankor spot alatt vagy kinézel lősz pl mert általában nincs meg a luxus hogy hátul osztogasd a pofonokat látótávon kívül.
Bia majdnem full camo (97%) stb skillek... de attól még a fő problémám hogy melléhord nagyon.
Luch az egy OP tank.Megtartós 1 hónapja vettem vissza nagyon szeretem.
Tudtok ajánlani egy hiperszuper op T2es tankot amit aranyért/ezüstért lehet venni?
nem legénység húzás a cél, hanem funolás
Tier 2 - BT-2
Tier 3 - Pz.Kpfw. S35 739 - alkalmanként lehet csak megvenni, de úgyhallottam a legnagyobb fun a játékban, elemzés van róla Odintól itt a wotinfon
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...