Jelenleg 163 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 20 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 9 hónapja #164766 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Kezdődik :D

Más:(Ha már ez elvileg az arty-s topic)
Eddig azt hittem hogy ez az FV207-es arty egy kalap szar de az utobbi 2 napban megmutatta hogy tud ez csak akarni kell. Hihetetlen micsoda sebzéseket lehet kiosztani ezzel a kis fossal :D T10(IS-8) ba simán megy mindíg az 1200 körüli lövés XD
Viszont ami borzasztoan zavar benne hogy nincs szinte semmi splash dmg-je -.-

.

Inkabb 2ksebezen plusz meg legyen 50m beluli splashje is :-)
De azert ne repuljon mar :-)
Igy is sajat tierjeben tud egylovesezni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #164768 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Ha nem tetszik érteni hozzá, akkor nem kell beszólni. :P
Ez nem az FV304.

szerk: eh, nem frissítettem az oldalt, te meg közben módosítottad a hozzászólásod. :)

9 éve 9 hónapja #164777 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Kezdődik :D

Más:(Ha már ez elvileg az arty-s topic)
Eddig azt hittem hogy ez az FV207-es arty egy kalap szar de az utobbi 2 napban megmutatta hogy tud ez csak akarni kell. Hihetetlen micsoda sebzéseket lehet kiosztani ezzel a kis fossal :D T10(IS-8) ba simán megy mindíg az 1200 körüli lövés XD
Viszont ami borzasztoan zavar benne hogy nincs szinte semmi splash dmg-je -.-

.

Inkabb 2ksebezen plusz meg legyen 50m beluli splashje is :-)
De azert ne repuljon mar :-)
Igy is sajat tierjeben tud egylovesezni.

Elméletben tus kb minden 8-as aty a tierjében csak brutális nagy szerencse kell monduk ennél az artynál hozzá általában 500 nál nehezen szokott nagyobbat löni tiszta találat esetében is.........

9 éve 9 hónapja #164783 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Igazatok van, nerfelni kell!!!! Hátha az az 1 találat is mellé megy! :lol:

Mellékletek:

9 éve 9 hónapja #164793 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Rühellem az artykat és mostanában egyre jobban - valamiért egyre gyakrabban egylövéseznek, tanktól és tiertől függetlenül. Qrvára frusztráló hogy egyrészt nem tudsz nekik visszalőni másrész miért kell 1000+ sebezniük? Kapjak 4-500-at azt kész.
Fel is jelentem már a csata elején az összeset unfair játékért. Számomra ők a játék betegségei, elcseszik egy csomó ember szórakozását egy bokroban ülve és kattintgatva - aztán lehet ezen vitatkozni de nem érdemes...

9 éve 9 hónapja #164799 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Rühellem az artykat és mostanában egyre jobban - valamiért egyre gyakrabban egylövéseznek, tanktól és tiertől függetlenül. Qrvára frusztráló hogy egyrészt nem tudsz nekik visszalőni másrész miért kell 1000+ sebezniük? Kapjak 4-500-at azt kész.
Fel is jelentem már a csata elején az összeset unfair játékért. Számomra ők a játék betegségei, elcseszik egy csomó ember szórakozását egy bokroban ülve és kattintgatva - aztán lehet ezen vitatkozni de nem érdemes...

Jah nem érdemes ezért menjél át inkább a dühöngőbe köszi szépen ;)

9 éve 9 hónapja #164800 Írta: sziszadog
Megválaszolva: sziszadog

Hali! Minden bántás nélkül kérdezem,a többi tank,ami képes 1000+ sebezni az nem zavar? Gondolok itt az Fv215b 183-ra,Jgpz E100-ra vagy a Wte E100-ra. Ezek is képesek szinte bárki egy lövésből vagy egy tárból kiszedni. Az,hogy ezeknek esetleg vissza tudsz lőni édeskevés,a végeredmény ugyanaz. Tegnap egymás után három csatában vettek ki az artyk egy két lövésből,és csodálatos módon nem omlott össze a világ :) Az egyik esetben láttam,hogy Vteps-es arty szakasz volt csak annyit írtam:"ez fájt :)" Aztán go másik csata.

9 éve 9 hónapja #164801 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Jo olvasni ezt a topicot. Egy ertelmes hozzaszolasra jon 10 "utalom az artykat" megjegyzes. Gondolom, fontos szettrollkodni a temakat, hiszen artyzni bun.

Mindenesetre tulzonak erzem ezt a felelmet. A tuzerseg egyaltalan nem konnyu mufaj, erosen csapatfuggo, es ok is vedtelenek, ha lerohanjak oket. (Sok konnyu vagy gyors med statja volna nagysagrendekkel rosszabb nelkuluk.)
Mindenesetre valaki egyszer megtanithatna nekem, hogyan kell eszetlenul bokorban allva klikkelve egylovesezni elsore mindenkit, mert a jatekban nalam valahogy nem igy mukodik az arty. (Az meg mar pszichologia temakor, hogy ha megis elofordul, azt ugy emlegeti az aldozat, mintha minden meccsen ez tortenne.) Pedig csak a stugIV kuldetest szeretnem vegigkinlodni vegre (kesobb meg a tobbit), mielott valaki lelkesen utalni kezdene.

9 éve 9 hónapja #164802 Írta: bandras32
Nem kell ezen vitatkozni, átrágtuk a témát már jó párszor. :) Mindenki azt utál amit akar, én pl. a tökfőzeléket, meg a lágy tojást. :sick:
Ti azt tapasztaltok amit, én pedig mást. Titeket 1000+ sebez az arty, meg egy lővésez. Én meg ha artyzok örülök, ha összejön egy 500+-os lövés, persze ha eltalálom egyáltalán a célt. Nagy ritkán vannak nagy lövések, meg érdekes lövések, meg olyan lövések, hogy csak vihogok, hogy hogy a francba tudtam ezt egyáltalán eltalálni, meg olyan is hogy azért vihogok, hogy hogy a francba tudom már az 5. lövést mellé lőni, álló célpontnál.
Vitatkozni tényleg fölösleges. Artyk is vannak, meg tökfőzelék is. Ezen nem lehet változtatni, el kell fogadni. A feljelentés meg nem ér semmit, csak az időd megy vele. Értelmetlen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszadog, HondaCB1300SA

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #164805 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Tsisdu:

"Üdv
Ez az a téma ami nagyon sok embert megoszt az artyzás.
Az egyik oldal azt mondja hogy,gyávaságból artyznak.
A másik oldal azt hogy nem egyszerű artyzni. "

Ez a topic indító hozzászólás. Sokan eltévednek, hogy ez egy arty oktató hely. Nem. Ez egy vita topic.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #164815 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Hali! Minden bántás nélkül kérdezem,a többi tank,ami képes 1000+ sebezni az nem zavar? Gondolok itt az Fv215b 183-ra,Jgpz E100-ra vagy a Wte E100-ra. Ezek is képesek szinte bárki egy lövésből vagy egy tárból kiszedni. Az,hogy ezeknek esetleg vissza tudsz lőni édeskevés,a végeredmény ugyanaz. Tegnap egymás után három csatában vettek ki az artyk egy két lövésből,és csodálatos módon nem omlott össze a világ :) Az egyik esetben láttam,hogy Vteps-es arty szakasz volt csak annyit írtam:"ez fájt :)" Aztán go másik csata.

Csak azok a td-k amiket említettél. Td helyekre állnak. Ha nincs is felspotolva, úgy mész egy helyre, hogy ott lehet és ezt belekalkulálod. Az artynál nincs rá esélyed.
És sok játékost igazából az zavar, hogy egy gyenge játékosnak olyan sebzést ajándékoz az RNG, amit nem érdemel meg. Közel sem a tudásához illő előnyöket kap. Kockázat nélkül sebez és nyomorít meg.

9 éve 9 hónapja #164818 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Ez nem az FV304.

szerk: eh, nem frissítettem az oldalt, te meg közben módosítottad a hozzászólásod. :)

Lol.Egy artyhoz nagyon kell erteni.Jobban,mint egy tankhoz. :-) mert sidescrapelni is tudsz vele :-) Sot.Az elso vonalban harcolsz vele.
Ha tudna 50 m belul splashelni,akkor meg artysafe pozicioba se tudnanak a tankok menni,mert folosleges lenne.Bocs,nem ertek hozza.De egy artyhoz nem kell tudas.:-) max annyi,mikor egyedul van-marad,akkor eszeveszettul menekulnie kell 4-5-6 ellen elol.:-) az az igazi szanalmas artys :-)

9 éve 9 hónapja #164839 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Én az eredeti szövegedre válaszoltam, amit időközben kitöröltél. Gondolom te is rájöttél, hogy nem áll meg, amit írtál. ;)

9 éve 9 hónapja #164843 Írta: carlson777
Megválaszolva: carlson777

Ez nem az FV304.

Lol.Egy artyhoz nagyon kell erteni.Jobban,mint egy tankhoz. :-) mert sidescrapelni is tudsz vele :-) Sot.Az elso vonalban harcolsz vele.
Ha tudna 50 m belul splashelni,akkor meg artysafe pozicioba se tudnanak a tankok menni,mert folosleges lenne.Bocs,nem ertek hozza.De egy artyhoz nem kell tudas.:-) max annyi,mikor egyedul van-marad,akkor eszeveszettul menekulnie kell 4-5-6 ellen elol.:-) az az igazi szanalmas artys :-)

Ezt én is nagyon "szeretem", amikor elkezd menekülni!!
Csak tudnám hova???????????
(ezt tényleg meg kell tanulni :P )

9 éve 9 hónapja #164848 Írta: bandras32
Na! Ennyit tudtok! Az nem menekülés! Pozícóváltás! :P

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.