- Senki ne vegye magára csak poén az összeszedett információkból kis felüdülésért - lehetne fordítva is
Így este fele kicsit kikapcsolódom és tankozok vagyis artyzok pár csatát. Befekszem a jó meleg ágyba magam elé veszek egy rajztáblát ráteszek egy rádiós egeret a csata gombra kattintok majd várom az első ütközetet a 100cm-es TV-n 3 méterről. Azonnal betolatok az első közeli sarokba, árokba dombtetőre, víz alá vagy bokorba és máris rászűkülök arra a helyre ahol az első tankok várhatóan felbukkannak.
Pont betöltöttem amikor az első tank felbukkan pontosan ott ahova beszűkültem és máris lezúztam full HP-ről pedig még csak fél perc telt el a csatából. Amúgy ő a hibás minek oda ment a tankkal amikor tudja hogy ott nincs arty védett hely. Gyorsan odébb mozgok vagy öt métert megint biztos ami biztos és szűkülök a következő helyre. Jön a célpont - tűz, de sajnos mellé ment pár méterrel de azért így is belevágtam egy 500-at területi sebzésből:)
Gyorsan odébb mozgok öt métert megint és szűkülés a következő logikus helyre. Upsz, de most vettem észre hogy már csak páran maradtunk és alig van sebzésem. Kinézek egy csapattársat és buzgón rá nyomok és arra a helyre hogy hova menjen spotolni nekem hogy legyen sebzésem még. Nem mintha ő nem látná a kis térképen hol lehet nagyjából az ellenfél.
Mindegy a csapattárs elindul oda ahova mutattam neki. Igaz menet közben elveszíti az élete felét a láthatatlan tankoktól de sikerült spotolnia az ellenfelet, majd örömében gyorsan be is célozza de az arty lelopja előle 700 méterről.
Nem baj gondolja a tankos, az arty legalább full HP-n van mindig és úgyis lehozza a csatát mivel róluk általában lepattannak a lövések vagy nem bírják eltalálni őket. Na vége a csatának leizzadtam rendesen és várom a csata eredményét.
Nem értem négyen voltunk artysok és mind első helyen vagyunk kiosztott sebzésből. A többi tank mit csinált a megtett 2km alatt, hogy nulla sebzésük van ? Én meg 15 métert tettem csak meg:) Nah nyomok még egy csatát mert ezzel nem vagyok elégedett de amíg betölt a játék nyúlnék bal kézzel a bekészített italomért - Hoppá, hoppá de úgy elzsibbadt a karo
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...