Jelenleg 80 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 9 hónapja #164849 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Én az eredeti szövegedre válaszoltam, amit időközben kitöröltél. Gondolom te is rájöttél, hogy nem áll meg, amit írtál. ;)

Lol.
5 perc utan mdositottam az eredeti szovegemet,mert akkora noob voltam,h a ket artyt osszekevertem,ezert nem volt helytallo az eredeti hsz-om. ;-)
De ezt biztos nem vetted eszre. :-)
Hiaba valaszoltal az origin hsz-ra,az mar nem szerepel itt,sot,annak semmi koze nem volt a tartalomhoz. B-)
Es akkor most,mi nem allja meg a helyet?? :-)
Az,h splaselni akarsz egy artyval,plusz egylovesezni.
Vagy mi a f@szrol beszelsz? :-)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 9 hónapja #164851 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Tsisdu:

"Üdv
Ez az a téma ami nagyon sok embert megoszt az artyzás.
Az egyik oldal azt mondja hogy,gyávaságból artyznak.
A másik oldal azt hogy nem egyszerű artyzni. "

Ez a topic indító hozzászólás. Sokan eltévednek, hogy ez egy arty oktató hely. Nem. Ez egy vita topic.

Ez igy vilagos, koszonom. Eredetileg tanulni jottem volna ide, de akkor bennem van a hiba ;) (Mas topicban pedig nincs sok szo a tuzersegrol.)

9 éve 9 hónapja #164852 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Tölem kérdezz nyugodtan szivesen válaszolok artyk terén :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

9 éve 9 hónapja #164855 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
Ha tudok én is segítek.
Ellőttem már néhány srapnelt...

9 éve 9 hónapja #164857 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Lol.
5 perc utan mdositottam az eredeti szovegemet,mert akkora noob voltam,h a ket artyt osszekevertem,ezert nem volt helytallo az eredeti hsz-om. ;-)
Hiaba valaszoltal az origin hsz-ra,az mar nem szerepel itt,sot,annak semmi koze nem volt a tartalomhoz. B-)

Örülök, hogy értelmesen lehet veled beszélni. :P
Nekem is ilyen stílusban kell mondanom, hogy megérts?

Írtam, hogy nem frissítettem az oldalt, láttam az eredeti hozzászólásod, majd 10 perc múlva beírtam amit.
Pont amiatt írtam, hogy összekeverted a két artyt. Azért mert kitörölted a hülyeséged, ne én legyek már hibás. Sőt, ha tovább akarok menni, akkor eddig túl sok hasznosat nem írtál még ide.
Ha nem értesz hozzá, akkor meg minek írogatsz ide? 50 méter splash meg hasonló agyament dolgok..
Gratulálok!

Tsisdu: ha van kérdésed, küldd meg nyugodtan pm-ben, a fórumon nem lehet az arty szót kiejteni. :unsure:

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #164859 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Lol.

Írtam, hogy nem frissítettem az oldalt, láttam az eredeti hozzászólásod, majd 10 perc múlva beírtam amit.
Pont amiatt írtam, hogy összekeverted a két artyt. Azért mert kitörölted a hülyeséged, ne én legyek már hibás. Sőt, ha tovább akarok menni, akkor eddig túl sok hasznosat nem írtál még ide.
Ha nem értesz hozzá, akkor meg minek írogatsz ide? 50 méter splash meg hasonló agyament dolgok..
Gratulálok!

Tsisdu: ha van kérdésed, küldd meg nyugodtan pm-ben, a fórumon nem lehet az arty szót kiejteni. :unsure:

Dehogynem lehet csak figyelmen kívül kell hagyni az arty-utáló szövetség hozzászólásait XD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

9 éve 9 hónapja #164861 Írta: LisztQkac
Megválaszolva: LisztQkac
- Senki ne vegye magára csak poén az összeszedett információkból kis felüdülésért - lehetne fordítva is :)

Így este fele kicsit kikapcsolódom és tankozok vagyis artyzok pár csatát. Befekszem a jó meleg ágyba magam elé veszek egy rajztáblát ráteszek egy rádiós egeret a csata gombra kattintok majd várom az első ütközetet a 100cm-es TV-n 3 méterről. Azonnal betolatok az első közeli sarokba, árokba dombtetőre, víz alá vagy bokorba és máris rászűkülök arra a helyre ahol az első tankok várhatóan felbukkannak.

Pont betöltöttem amikor az első tank felbukkan pontosan ott ahova beszűkültem és máris lezúztam full HP-ről pedig még csak fél perc telt el a csatából. Amúgy ő a hibás minek oda ment a tankkal amikor tudja hogy ott nincs arty védett hely. Gyorsan odébb mozgok vagy öt métert megint biztos ami biztos és szűkülök a következő helyre. Jön a célpont - tűz, de sajnos mellé ment pár méterrel de azért így is belevágtam egy 500-at területi sebzésből:)

Gyorsan odébb mozgok öt métert megint és szűkülés a következő logikus helyre. Upsz, de most vettem észre hogy már csak páran maradtunk és alig van sebzésem. Kinézek egy csapattársat és buzgón rá nyomok és arra a helyre hogy hova menjen spotolni nekem hogy legyen sebzésem még. Nem mintha ő nem látná a kis térképen hol lehet nagyjából az ellenfél.

Mindegy a csapattárs elindul oda ahova mutattam neki. Igaz menet közben elveszíti az élete felét a láthatatlan tankoktól de sikerült spotolnia az ellenfelet, majd örömében gyorsan be is célozza de az arty lelopja előle 700 méterről.

Nem baj gondolja a tankos, az arty legalább full HP-n van mindig és úgyis lehozza a csatát mivel róluk általában lepattannak a lövések vagy nem bírják eltalálni őket. Na vége a csatának leizzadtam rendesen és várom a csata eredményét.

Nem értem négyen voltunk artysok és mind első helyen vagyunk kiosztott sebzésből. A többi tank mit csinált a megtett 2km alatt, hogy nulla sebzésük van ? Én meg 15 métert tettem csak meg:) Nah nyomok még egy csatát mert ezzel nem vagyok elégedett de amíg betölt a játék nyúlnék bal kézzel a bekészített italomért - Hoppá, hoppá de úgy elzsibbadt a karo
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 9 hónapja #164862 Írta: carlson777
Megválaszolva: carlson777
" (Mas topicban pedig nincs sok szo a tuzersegrol.)[/quote] "

DEHOGYNEM :) : Dühöngő :P

9 éve 9 hónapja #164882 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Lol.

Gratulálok!

A hulyesegemet azert toroltem ki,modositottam,mert.........de ezt leirtam mar.:-)
Nezz utanna,h miert.Masreszt tudtad volna modositani te is a valaszodat,hozzaigazitva az enyemhez.Lehet,h nehez raklikelni a szerkesztes gombra :-)
Az 50 m splasht csak azert irtam,mert talan az egyloveses full hp kiloves mar nem eleg egyeseknek.:-) Talan ez a szarkazmus resze,ez az 50m,meg a tobbi hulyeseg,amit irtam.:-)
Jok az artyk.Kell is a jatekba.
Minnel tobb van egy mecsben,annal jobb.:-)

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #165412 Írta: Fefe444
Megválaszolva: Fefe444
Olyan jó látni, mennyi arty szerető ember van itt. :)

Én játszom tankkal is meg artyval is, attól függ milyen hangulatban vagyok. A célom mégis mindig ugyanaz. Pusztítani! :evil:
Ez egy ilyen játék. Aki nem szereti őket, nyugodtan hozzon létre egy olyan játékot, amiben nincsenek. Ha meg nem tud, vagy nem akar, akkor el kel fogadnia, hogy ők is a játék részei.
Nem lebutitani kell az artykat, hanem meg kell tanulni, hogyan lehet játszani az adott környezetben ellenük. Ugyanúgy ahogy minden tanknál is meg kell tanulni hogyan kell játszani vele. :cheer: :cheer: :cheer:

9 éve 9 hónapja #165416 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Olyan jó látni, mennyi arty szerető ember van itt. :)

Én játszom tankkal is meg artyval is, attól függ milyen hangulatban vagyok. A célom mégis mindig ugyanaz. Pusztítani! :evil:
Ez egy ilyen játék. Aki nem szereti őket, nyugodtan hozzon létre egy olyan játékot, amiben nincsenek. Ha meg nem tud, vagy nem akar, akkor el kel fogadnia, hogy ők is a játék részei.
Nem lebutitani kell az artykat, hanem meg kell tanulni, hogyan lehet játszani az adott környezetben ellenük. Ugyanúgy ahogy minden tanknál is meg kell tanulni hogyan kell játszani vele. :cheer: :cheer: :cheer:

Majd ha elersz egy bizonyos szintet a jatekban es folyamatosan arty fokuszban kell jatszanod akkor rajossz, hogy mi a problema veluk.

Addig is elvezd a jatekot meg a klikkelgetest, az ilyen nagykepu kijelenteseket "nyugodtan hozzon létre egy olyan játékot, amiben nincsenek" hanyagold. A WG is elismerte, hogy az artikkal rengeteg problema van es van valamit csinalni fognak veluk.

Orzanel elozo heten egy kolcsonkapott tomato acc-al jatszott, csak hogy azt vizsgalja, letezik-e az xvm alapu arty fokusz, hamarosan kesziteni fog egy youtube videot az eredmennyel, kivancsi vagyok mi lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Skjenngard

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #165424 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
viccnek nem rossz amit irtal,de ha artyt hasznalnal akkor tudod,hogy ez nem igaz.a legritkabb esetben top sebzok...

9 éve 9 hónapja #165426 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Nem lebutitani kell az artykat, hanem meg kell tanulni, hogyan lehet játszani az adott környezetben ellenük. :cheer: :cheer: :cheer:

Olyan jó mindig ebbe a szövegbe futni.Talán te meg tudod mondani hogy lehet ellenük játszani?Arty safe campelős megoldás nem érdekel azzal nem leszek előrébb.

9 éve 9 hónapja #165427 Írta: Jose
Megválaszolva: Jose
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik sírnak az artyk miatt, mennyiüknek van meg a t55a és az obj260? :trollol:

9 éve 9 hónapja #165432 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik sírnak az artyk miatt, mennyiüknek van meg a t55a és az obj260? :trollol:

Nekem megvan a T55A artyzás nélkül.Elég a maradék 4 osztály 15. küldetését kitüntetéssel teljesíteni...

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.