Jelenleg 81 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 9 hónapja #165433 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik sírnak az artyk miatt, mennyiüknek van meg a t55a és az obj260? :trollol:

T55A light, TD, heavy 15-os kuldi kivalosaggal tejesitve, a med 15 mar sikerult de nem masodlagossal, de csak ido kerdese.

Akkor nekem most szabad sirni? trollolo

Egyaltalan az siras mikor az xvm fokuszra panaszkodunk? trollolo

Neked jo a statod, kapod az xvm fokuszt, trollolo?

V

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 9 hónapja #165434 Írta: Skjenngard
Megválaszolva: Skjenngard
Gyakorlatilag a rendszeres 3-5 arty / csapat miatt hagytam abba a heavyzést. Imádtam az E-75-öt, jól használtam. Meccsenként 1 arty nem para, 20 sec+ reloaddal. Néha még kell is. De amikor 2-5 között mozog számuk, esetleg szakaszban is vannak, teljesen értelmetlen lassú tankokkal játszani. T29-et viszem most, mivel mondták sokan, hogy a legjobb Tier 7-es heavy. Ja. Ha nincs arty. Az alap motor van még benne, rendszeres, hogy mire elérek oda, ahova kell, spotolódom és utána -50% HP. Ha meg a lassú motor miatt olyan helyen mennék, ahol nem tudok spotolódni, nem érek oda a csatába.
Van artym, elmentem a GW Pantherig. Sőt, az M41 is megvan most, nagyon borús napjaimon még játszom is vele, főleg akkor, amikor heavyvel zsinórban 4-5-6 meccsen nem tudok érvényesülni az artyk miatt. Tudom, artysafe. Jagdtiger 88-al már el sem indulok a bázisról, ha 2 nél több arty van. Nem kihívás velük a játék, nem igényel skillt, csak RNG-t és minimális pályaismeretet és türelmet. Nem utálom az artysokat, mindenkinek kell egy kis sikerélmény, értem én. Tier 8 alatt ráadásul gyakori, hogy egy rohadt medet / lightot vadásznak az artysok hárman... Úgyhogy ne lepődjetek meg, ha ugyanaz lesz, mint az orosz szervereken, vagy mostanában a teszten, hogy az artystákat meccs elején kilövik a sajat csapat tagok. A WG-nek ezen kéne elgondolkodni, amit nem fognak, hiszen a tomátó tamások a legfőbb felhasználók és belőlük van sok.
Amennyiben a tendencia így folytatódik, én is aktiválom a titkos második accomat, ahol bannolásig fogom irtani a saját csapatomban lévő artystákat. ;)

9 éve 9 hónapja #165436 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik sírnak az artyk miatt, mennyiüknek van meg a t55a és az obj260? :trollol:

Nekem megvan a T55A artyzás nélkül.Elég a maradék 4 osztály 15. küldetését kitüntetéssel teljesíteni...

Na igen ez is olyan tipikus wg s öszvér megoldás. Miért is lehet megkapni így? Korábban azért nem lett meg nekem a type 62 meg a Superpershing ,mert japán vonalon nem indultam el.Tudomásul vettem.Fogtam és elindultam a japán ágon.A mostani küldiknél adnak kiskapus lehetőséget. Token- 1 osztály nem kell. Következetlen wg s brigád...

9 éve 9 hónapja #165439 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Nekem megvan a T55A artyzás nélkül.Elég a maradék 4 osztály 15. küldetését kitüntetéssel teljesíteni...

Na igen ez is olyan tipikus wg s öszvér megoldás. Miért is lehet megkapni így? Korábban azért nem lett meg nekem a type 62 meg a Superpershing ,mert japán vonalon nem indultam el.Tudomásul vettem.Fogtam és elindultam a japán ágon.A mostani küldiknél adnak kiskapus lehetőséget. Token- 1 osztály nem kell. Következetlen wg s brigád...

Vagy megcsinálod az összes tank osztály mind a 15 küldetését, vagy megcsinálod 4 általad választott tank típus mind a 15 küldetését úgy, hogy a 15. kitüntetéssel legyen teljesítve.
Szerintem teljesen korrekt. Nem tudom, hogy milyen kiskapukat látsz bele ebbe.
Tokent egyébként nem lehetett venni is6,Sp-nél? Csak mert wz-111-nél tuti lehetett.

9 éve 9 hónapja #165440 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

A Type62-es küldetés nem is nemzetes küldetés volt,hanem med tankos.

9 éve 9 hónapja #165531 Írta: dobilaci
Az altalam korabban emlitett "kiserlet" eredmenye:

A lenyege, hogy Orzanel 1 heten keresztul jatszott egy kolcson kapott tomato account -al. Arra volt kivancsi mennyit szamit az xvm camo (ertsd: rossza jatekosra nem fokuszal az arty, az ellenfelek nem yoloznak ra csak mert superunicum, etc).

A video angolul van, a lenyege, hogy sokkal jobban elvezte a jatekot, a statja is sokkal jobb volt arra a hetre. Az arty-k hagytak jatszani, az ellenfelek nem rohantak ra esz nelkul, csak hogy egyet bele lojenek a super unicumba barmi aron (errol a jelensegrol SgtBradly is tudna meselni :cheer: ). Sok ingyen kill-t szedett ossze, mikor az xvm hasznalo ellenfelek rarontottak mert azt hittek egy tomato-val van dolguk. Azonban ha egyedul maradt egy oldalon vagy segitsegre volt szuksege, altalaban nem vettek rola tudomast, mert ugyan ki foglalkozna egy tomato-val.

Es akkor egy kis SIRAS, az artistak oromere, mert etetni kell oket: tegnap nem tudtam jatszani 9-10-es neheztankkal, nem hagytak elni az arty-k, akikbol oldalankent 2-3 biztos volt. Akkor is a 9-es Conqueroromat lottek, mikor a 10-es tankjaink attoltak Prokhorovkan a dombot, a csata elejetol kezdve 5-szor lottek ram, az 5. lovessel T92 full HP-rol szedett ki. A csatat persze nyertuk de en ezt igy nem tudom elvezni. Azutan meg 10 csata alatt 2-szer lettem egylovesezve full hp-rol es a nap hatralevo reszeben nem mentem heavy-vel.

Es eleg sok csataban top sebzo volt az arty mindket oldalon, szoval amit tegnap itt irt valaki, hogy az nagyon ritkan van, az nem igaz! Tegnap elott Himmelsdorfon 9-es nemet arty lett a top sebzo 4,5k dmg-vel. Szoval van aki varosi palyakon is tud veluk boldogulni.

Szoval amit en tennek veluk: a csatankenti szamukat maximalizalnam 2-re. Az alfa sebzesuket csokkentenem, a pontossagukon rontanek. Az xvm stat reszet, ugy ahogy van kib@sznam a jatekbol, rohadtul nincs ra szukseg, csak az artistaknak er valamit.

Vagy: be lehetne kapcsolni az accounton, hogy mondjuk 3 honapig nem rak arty-val egy csataba, cserebe en sem artyzhatok. Ez utobbi persze sosem fog megvalosulni de milyen szep is lenne!

9 éve 9 hónapja #165546 Írta: Hunter9956

A lenyege, hogy Orzanel 1 heten keresztul jatszott egy kolcson kapott tomato account -al. Arra volt kivancsi mennyit szamit az xvm camo (ertsd: rossza jatekosra nem fokuszal az arty, az ellenfelek nem yoloznak ra csak mert superunicum, etc).

A video angolul van, a lenyege, hogy sokkal jobban elvezte a jatekot, a statja is sokkal jobb volt arra a hetre. Az arty-k hagytak jatszani, az ellenfelek nem rohantak ra esz nelkul, csak hogy egyet bele lojenek a super unicumba barmi aron (errol a jelensegrol SgtBradly is tudna meselni :cheer: ). Sok ingyen kill-t szedett ossze, mikor az xvm hasznalo ellenfelek rarontottak mert azt hittek egy tomato-val van dolguk. Azonban ha egyedul maradt egy oldalon vagy segitsegre volt szuksege, altalaban nem vettek rola tudomast, mert ugyan ki foglalkozna egy tomato-val.

Az artys xvm fókuszt még értem mert az ellen még a super unikum is sokszor tehetetlen.De mi a gond azzal ha normál tankkal a jó játékost próbálják először kilőni?A jó stattal szerintem felvállalják a játékosok hogy képesek megoldani az ilyen helyzeteket is.Pl.ha velem szembejön 2 T110E5 ebből az egyik kék/lila,a másik meg mondjuk sárga játékos,akkor tuti hogy a jó játékost próbálom meg először kilőni,mert ha sikerül,a sárga játékos ellen később ki tudom használni a spotrendszert,pályaismeretet,esetleg a tank páncélját stb. szóval képes lehetek megnyerni a csatát ellene a végjátékban,míg a jó játékos ellen ez már nem biztos.És mivel a legtöbb játékos győzelemre játszik így szerintem logikus hogy először a jobbakat próbálja mindenki kiszedni.Azzal persze én se értek egyet mikor a 2 tierrel kisebb unikum az első számú célpont.

9 éve 9 hónapja #165547 Írta: Hunter9956
.

9 éve 9 hónapja #165553 Írta: dobilaci

Az artys xvm fókuszt még értem mert az ellen még a super unikum is sokszor tehetetlen.De mi a gond azzal ha normál tankkal a jó játékost próbálják először kilőni?A jó stattal szerintem felvállalják a játékosok hogy képesek megoldani az ilyen helyzeteket is.Pl.ha velem szembejön 2 T110E5 ebből az egyik kék/lila,a másik meg mondjuk sárga játékos,akkor tuti hogy a jó játékost próbálom meg először kilőni,mert ha sikerül,a sárga játékos ellen később ki tudom használni a spotrendszert,pályaismeretet,esetleg a tank páncélját stb. szóval képes lehetek megnyerni a csatát ellene a végjátékban,míg a jó játékos ellen ez már nem biztos.És mivel a legtöbb játékos győzelemre játszik így szerintem logikus hogy először a jobbakat próbálja mindenki kiszedni.Azzal persze én se értek egyet mikor a 2 tierrel kisebb unikum az első számú célpont.

Ertem a logikadat, de en xvm nelkul jatszottam sokat es nem befolyasolta a gyozelmi aranyt meg semmit, hogy nem tudtam milyen statja van annak akit lovok. Abbol, hogy milyen tankkal merre megy az adott mapon ugyis ki lehet talalni, hogy jo vagy rossz jatekos-e az illeto.

Ha nezel stream-et, ahol super unikornisok jatszanak, akkor lathatod, hogy sokszor esz nelkul mennek rajuk a tomato-k, csak hogy egy sebzo lovest be tudjanak vinni, nem erdekli oket, hogy ezzel kinyirjak magukat. Ezzel a jelenseggel van problema. Illetve problemajuk, engem nem erint a dolog. :cheer:

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #165561 Írta: Hunter9956

Ertem a logikadat, de en xvm nelkul jatszottam sokat es nem befolyasolta a gyozelmi aranyt meg semmit, hogy nem tudtam milyen statja van annak akit lovok. Abbol, hogy milyen tankkal merre megy az adott mapon ugyis ki lehet talalni, hogy jo vagy rossz jatekos-e az illeto.

Erről van szó,valami alapján mindig meg lehet különböztetni a jó és rossz játékosokat.Xvm-nél számmal jelzi,ha meg nincs xvm akkor következtetés alapján. Gondolom te is előbb szeded ki a veled szemben álló ellenfelet aki sokkal nagyobb veszélyt jelent mint a hátul campelő piroska:D

Ha nezel stream-et, ahol super unikornisok jatszanak, akkor lathatod, hogy sokszor esz nelkul mennek rajuk a tomato-k, csak hogy egy sebzo lovest be tudjanak vinni, nem erdekli oket, hogy ezzel kinyirjak magukat. Ezzel a jelenseggel van problema. Illetve problemajuk, engem nem erint a dolog. :cheer:

Szoktam nézni streamet,de mivel nem vagyok unikum játékos így erről nem nagyon tudok mit mondani.Viszont ha már elérték azt a statot akkor kellene annyi tudással rendelkezzenek hogy az ilyen helyzeteket is megoldják,és a látottak alapján legtöbbször meg is tudják oldani.

9 éve 8 hónapja #168581 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
cicán bogaram :-)

Szoktam artyval is top sebző lenni nem ritkán, de igaz hogy legtöbbször kerge birka csapat és vereség mellett...

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #193515 Írta: BodyCount
Megválaszolva: BodyCount
[..moderálva..] - Ezt fogalmazd át újra, gondolom sejted mire értem.

9 éve 3 hónapja #193526 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
Ebbe az xvmfokuszba, meg xvm camos ervelesbe mindig 1 hibat latok: Ha ennyire zavarja oket h. emiatt oket lovik, miert nem szarjak le es torekednek alacosnyabbra?
Miert inkabb sniperkodnak lighttal mint spotolnanak? mert wn8 a lenyeg , de a wn8 miatt meg jon az xvm fokusz. Ahogy nem jatszik artyval, mert rontja az wn8-at. Szoval azt mondani h. az xvm elront dolgokat, de kozbe hajszoljak a wn8at szerintme kicsit fura:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

9 éve 3 hónapja #193531 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Ma szabadságon vagyok így rá érek. 2 találós kérdés:

Vajon ez ,ilyen virág? :great:
Miért ide lett téve? :trollol:

9 éve 3 hónapja #193532 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Ma szabadságon vagyok így rá érek. 2 találós kérdés:

Vajon ez ,ilyen virág? :great:
Miért ide lett téve? :trollol:

1-es kérdés búzavirág.
2-es kérdés passz.

De azért nyertem valamit? :trollol:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.