Az altalam korabban emlitett "kiserlet" eredmenye:
A lenyege, hogy
Orzanel
1 heten keresztul jatszott egy kolcson kapott
tomato account
-al. Arra volt kivancsi mennyit szamit az xvm camo (ertsd: rossza jatekosra nem fokuszal az arty, az ellenfelek nem yoloznak ra csak mert superunicum, etc).
A video angolul van, a lenyege, hogy sokkal jobban elvezte a jatekot, a statja is sokkal jobb volt arra a hetre. Az arty-k hagytak jatszani, az ellenfelek nem rohantak ra esz nelkul, csak hogy egyet bele lojenek a super unicumba barmi aron (errol a jelensegrol SgtBradly is tudna meselni

). Sok ingyen kill-t szedett ossze, mikor az xvm hasznalo ellenfelek rarontottak mert azt hittek egy tomato-val van dolguk. Azonban ha egyedul maradt egy oldalon vagy segitsegre volt szuksege, altalaban nem vettek rola tudomast, mert ugyan ki foglalkozna egy tomato-val.
Es akkor egy kis SIRAS, az artistak oromere, mert etetni kell oket: tegnap nem tudtam jatszani 9-10-es neheztankkal, nem hagytak elni az arty-k, akikbol oldalankent 2-3 biztos volt. Akkor is a 9-es Conqueroromat lottek, mikor a 10-es tankjaink attoltak Prokhorovkan a dombot, a csata elejetol kezdve 5-szor lottek ram, az 5. lovessel T92 full HP-rol szedett ki. A csatat persze nyertuk de en ezt igy nem tudom elvezni. Azutan meg 10 csata alatt 2-szer lettem egylovesezve full hp-rol es a nap hatralevo reszeben nem mentem heavy-vel.
Es eleg sok csataban top sebzo volt az arty mindket oldalon, szoval amit tegnap itt irt valaki, hogy az nagyon ritkan van, az nem igaz! Tegnap elott Himmelsdorfon 9-es nemet arty lett a top sebzo 4,5k dmg-vel. Szoval van aki varosi palyakon is tud veluk boldogulni.
Szoval amit en tennek veluk: a csatankenti szamukat maximalizalnam 2-re. Az alfa sebzesuket csokkentenem, a pontossagukon rontanek. Az xvm stat reszet, ugy ahogy van kib@sznam a jatekbol, rohadtul nincs ra szukseg, csak az artistaknak er valamit.
Vagy: be lehetne kapcsolni az accounton, hogy mondjuk 3 honapig nem rak arty-val egy csataba, cserebe en sem artyzhatok. Ez utobbi persze sosem fog megvalosulni de milyen szep is lenne!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...