Jelenleg 126 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 20 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 10 hónapja #159010 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
Nincs általános szabály de éltem már párszor túl a szitut és artíval se azonnali gyózelem...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #159017 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13

Szevasztok!
Először is azzal kezdeném, hogy miért engeditek a csalókat jàtszani és hogy nem leplezitek le őket? Tuti, hogy heackelik a jàtékot és így ők elkúrjàk a becsületes gamerek szórakozàsàt. Mivel hallottam dolgokat...mint pl. Meg tízszerezik a pàncéljukat meg arany...ezüst duplàzós dolgokkal gyarapítjàk magukat ...aim bot lézeres akàrmivel stb... Ezeket kellene kiiktatni a wot-ból! Kérlek nézzetek rà jobban a jàtékosokra mert ez így nagyon nem gyere be.
Amúgy a játékkal meg vagyok elégedve frappànsak a hétvégi kihívàsok meg minden.
Csak ez ellen kéne valamit tenni, hogy ne legyenek cheaterek a szervereteken...
Üdv minden jót!
Redux

Srácok!
Szereztem egy új cheatet, amivel normál tankkal is tudok közvetett célzással lőni.
Csak beállok az artyk mögé E100-al (mert távolról nem lövik be a weakspotokat) és úgy lövök mint az artyk, azzal a kis különbséggel, hogy a tűzgomb lenyomása után a lövedéket a w,a,s,d billentyűkkel irányítani is tudom. Mivel ez a mod jobb, mint az eddigiek, eladnám a régi "modjaimat", csak mielőtt kirakom e-öbölre (E-bay), gondoltam először nektek szólok, végülis ismerősnek szívesebben adja el az ember.

A modok:

- csak akkor spotolnak, ha valaki lerammol 2500 Ft vagy 3000 gold
- minden bekapott lövést megeszik a track 3500 Ft vagy 4500 gold
- RNG duplázó 5000 Ft vagy 6000 gold
- újratöltés felező 8000 Ft vagy 9000 gold
- minden lövéssel ammoracket robbantasz 10000 Ft vagy 12000 gold
Ha valakit érdekelnek, írjatok rám bátran, ugyanez a játékbeli nevem is.

És ne feledjétek a mottót: "Ha valaki jobb nálad, az csal!" :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, tiger, Szete58, singes, sweet85, Sics

9 éve 10 hónapja #159019 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

+/-50%? A hülyének is megéri. :P

9 éve 10 hónapja #159020 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13

+/-50%? A hülyének is megéri. :P

Ha érdekel, adok hozzá tomato accot is, (50 wn8), ott csak a +50% játszik.
Egyébként nagyon ritkán ad csak - RNG-t, de akkor is csak azért, hogy ne legyen feltűnő, hogy 400-as alfával 600 akat lősz állandóan, meg beállíthatod, mikor adjon -t, pl.: low hp soknál tök mindegy, hogy 50 hpról milyen RNGs lövéssel campeled ki (mert ugye campelsz rendesen), te megnyugodsz, hogy letuttad a minusz rng-s lövést, a gép meg nem veszi észre a sok +-osat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10, Szete58

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159026 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Kicsit megerősödtek az artyk nem? Vagy csak engem küldenek szinte mindig egy lövéssel garázsba?

Elmúlt 5 meccsen top 3 sebző között egy arty tuti volt...

Valami nagyon nem OK.

Nem képzelődsz. Utóbbi időben rengeteget lightozok és spot közben figyelem a sebzéseket. Elképesztő ami mostanában megy. Nincs olyan nap ,hogy ne lássak 1000 hez közeli hiteket artytól. És akkor még az ammoracket nem említettem.
Rengeteg sok killes artyt látni manapság. Spotolom az E100-at kidugja az orrát és szabályos esőt kapott. Full hp-ról nem ment vissza, pedig ki se jött szinte.
Hétvégén valami orosz arty egyik csatában az ellenfélnél. Figyeltem mivel splashből kaptam tőle vagy 400-at. Minden rohadt lövése talált. Két perc múlva már két killje volt. 25k csata 1000 wn8. És végig írogatott.
Múltkor néztem egy videót egy francia artyról. Csak pislogtam, olyan gyorsan szűkült. Ha megmozdította a célkeresztet alig esett szét. Minden lövése vagy találta vagy splash-elt. Vicc volt az egész.
A másik ami nagyon imádni való. 3 arty (persze, ez már csak alap) nehezen végig toljuk az oldalt potyog a fém eső és mire odajutnánk hozzájuk. 3-ból kettő öngyilkos lesz. :sick:

9 éve 10 hónapja #159028 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!

A másik ami nagyon imádni való. 3 arty (persze, ez már csak alap) nehezen végig toljuk az oldalt potyog a fém eső és mire odajutnánk hozzájuk. 3-ból kettő öngyilkos lesz. :sick:

Az ilyeneknek adnék én örökös bant
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

9 éve 10 hónapja #159030 Írta: treffhetes10

Kicsit megerősödtek az artyk nem?

Csak hogy én is értsem.
Az arty nem skill alapú játék, az lesz amit a gép dob. A WG tudja és elismeri, hogy artykkal baj van (csak hozzányúlni nem nagyon mer). Tehát a WG most feljebb állított a potméteren, ha már nerfelni nem nerfelik mostanában, akkor legyen pontosabb és/vagy sebezzen nagyobbat.
Jól értem? :)

9 éve 10 hónapja #159036 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Van néhány arty-célzást segítő mod... ezek valamelyikéhez-némelyikéhez lehetett szerintem szerencséd.

A másik amire pont tegnap figyeltem fel: random csatábabn egy 8-as arty beírta a csetbe (megkérdezte a másik két arty játékost) hogy külön lödözzenek-e vagy fókuszt lőjenek. ... Érdekes ötlet. Ez magasabb szinten megszokott?

Egyszer egy klántárssal arty-szakaszoztam, akkor csináltunk ilyent, hogy ketten fókuszt lőttünk ... (ő M44 és M41 ... azonos ágyú van rajtuk, hiába hatos az övé és ötös az enyém, felszereltségünk is azonos, BIA is van mindkettőnknek.. szóval eléggé egyszerre is töltöttünk be... ) de randonban még csak egyszer volt hogy három artyval mintha olvasnánk egymás gondolatait, egyből ráálltunk egy lila játékosra... Remekül kerülgette a lövedékeket, a harmadik lövedék-sorozat végezte csak ki.

Randomban persze, bármit higgyenek is az arty utálók :D, ilyen együttműködést igen ritkán alakul csak ki.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159038 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Az a gáz, hogy T10-ben átlagban egyre több van oldalanként. Emlékszem fél-egy éve alig tudták eltalálni a tankjaimat, most nem nagyon látok hibázásokat. A legnagyobb gáz pedig az, amikor ezt csinálják apcr lövedékkel.

Tegnap 3 körből jöttem ki úgy, hogy kiszedtek a 2. percben. Zavaró, hogy villan a 6th sense, elbújok 15-20 mp-re, s mikor kidugom az orromat, vagy megmozdulok akkor kapom a lövést. Viszont addigra már nem vagyok spot alatt. :dry:

Skill nem skill, egy jó játékos nagy valószínűséggel jól megy artyval is, mert egyre több jó játékos artyzik, s ez azért jelent valamit. Múltkor mentem az egyik haverommal, és az e100-ba 1500-at vert az obj261-gyel szemből. Vagy elég csak azt megfigyelni, hogy a 10-es bc arty a 4 lövésből mennyit hibázik. Az 50B-vel nem tudok olyan pontosan lőni...

Érdemes megnézni, ha kapsz egy szabadtéri pályát(malinovka, redshire, stb.), és van rajta 3-3 arty oldalanként, akkor ki fogja eldönteni a meccseket. Arról nem is beszélek, mikor 5 van belőlük... Bemegyek egy heavy tankkal és miután felspotolódok max 2 percig tudok lődözni, mert kikapnak a fenébe.
Otthon a gépemen le van mentve egy-két kép, múltkor például 19000-et pötyögött össze az 5 arty az ellenfélnél. Percenként kikaptak két tankot a csapatból.

Nem akarom, hogy olyan legyen a T10 ismét, mint 2 évvel ezelőtt. 6-8 arty (vagy mégtöbb) oldalanként.

De amin egyébként nagyot néztem, hogy az egyik arty (T9-es) szemből telibe lőtte az Is7-em tornyának legkeményebb pontját. Bizony ment egy 1000-es sebzés... Az a pont az amit még HE-vel sem tudnak rendesen sebezni a T10-es TD-k.

Magamon is észrevettem, ha a már benne vagyunk az end game-ben, teljesen más élvez prioritást. Rámegyek a heavy tankokkal is az artykra, mert hiába él még egy med, vagy TD, egyszerűen az artytól félek a legjobban, mert tudom, hogy nem fog hibázni...

Ami még bosszant, miután végig klikkelte a meccset és úgy viselkedett, mint egy parazita, még Hp-sincs rajta, amit lelőhetnék. Kioszt 3-4 k sebzést és van 500 hp-ja.

Legyen felezve a sebzése, legyen 2x annyi élete, és szarabb camoja. Ha már ekkora böhöm ágyú van rajta, akkor nehogy már olyan camoja legyen, hogy heavyvel csak 20-30 méterről spotolom ki. HP pedig azért legyen több, hogy nyugodtan kapja csak a HE lövedékeket és érezze azt, amit ő csinált egész meccsen.

ps: azt lehagytam, hogy az a haverom aki az 1500-at verte az objecttel, a T6-os amerikai td-vel egyik meccsen oneshotolt egy WZ111-et, majd konstans 500-700-at lőtt a 8-as heavykbe. Csak pislogtam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GunnersHun, gemini7Sky

9 éve 10 hónapja #159039 Írta: GunnersHun

Kicsit megerősödtek az artyk nem?

Csak hogy én is értsem.
Az arty nem skill alapú játék, az lesz amit a gép dob. A WG tudja és elismeri, hogy artykkal baj van (csak hozzányúlni nem nagyon mer). Tehát a WG most feljebb állított a potméteren, ha már nerfelni nem nerfelik mostanában, akkor legyen pontosabb és/vagy sebezzen nagyobbat.
Jól értem? :)

Jól. :)
A hétvégén, péntekkel együtt. A két kezem nem elég hozzá, hogy hány 1000 hp közelit láttam. Az 5-600-as splashen meg sem lepődök. A t49-emet végig kergette egy táras arty. Cikáztam én de persze az meg lassít és végig lekövetett. De persze én voltam a veszélyes nem a két álló amcsi heavy.

9 éve 10 hónapja #159045 Írta: treffhetes10
Én azért érzek ellenmondást. :lol:

Ha táras arty, akkor francia. Borzasztó lassú a toronyforgása, ha meg testtel is rásegít jobban szétesik a célkereszt (ettől még telibe lőhet ;))
Artyban én is jobban félek az ellen lighttól mint a heavyktől. Mondjuk ha már heavyk jönnek rá, akkor az már régen rossz. :)

9 éve 10 hónapja #159046 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem NEM.

Másról van szó... szerintem.

Úgy hiszem (vélem, tippelem) hogy a WG nem az egyes játékosokat támogatja/sújtja... hanem isten tudja miért úgy változtatták meg az MM-et hogy az "győztes" és "vesztes" csapatokat rakjon össze.

Kicsit több hevy és úgy 20%-al több HP összesen az egyik oldalon, +1 ...+2 .. +6 top tier hevy ... játékosok színeloszlása alapján is "odafele" billen a mérleeg stb.

Na és ehhez jön még az RNG... az egyik oldalt támogatja a másikat pedig sújtja.

Mivel a játékosok kb azonos számban kerülnek "győztes" és "vesztes" meccsbe így kb kiegyenlítik egymást... WN8 és győzelmi arány mindenkább pedig érdekes és nehezen érthető dolgokat mutat.

De ez csak egy összeesküvéselmélet természetesen, bármiféle hasonlatossága a valósággal csakis a véletlen (RNG :D ) műve lehet...

9 éve 10 hónapja #159060 Írta: GunnersHun

Figyelem: Spoiler!

Csak egyetérteni tudok.

"Tegnap 3 körből jöttem ki úgy, hogy kiszedtek a 2. percben. Zavaró, hogy villan a 6th sense, elbújok 15-20 mp-re, s mikor kidugom az orromat, vagy megmozdulok akkor kapom a lövést. Viszont addigra már nem vagyok spot alatt. :dry: "
Jól van,akkor nem én vagyok paranoiás. Én is egyre többször találkozok ezzel, hogy kivárok még többet is akár 15-20 sec-et és akkor is jön a hit rögtön.
Na meg a másik, hogy nem villan az a rohadt lámpa mostanság mindig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 10 hónapja #159082 Írta: treffhetes10
Mentem három kör gyorsan az M53-mal. Ebből kettő Gore. Átlagsebzés: 4298.
(persze nem a 10x hp-s küldi volt kiválasztva :angry:)
Use the RNG, Luke! :oops:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

9 éve 10 hónapja #159083 Írta: GunnersHun

Mentem három kör gyorsan az M53-mal. Ebből kettő Gore. Átlagsebzés: 4298.
(persze nem a 10x hp-s küldi volt kiválasztva :angry:)
Use the RNG, Luke! :oops:

Szerintem ez elmond mindent az arty jelenlegi helyzetéről.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.