Az a gáz, hogy T10-ben átlagban egyre több van oldalanként. Emlékszem fél-egy éve alig tudták eltalálni a tankjaimat, most nem nagyon látok hibázásokat. A legnagyobb gáz pedig az, amikor ezt csinálják apcr lövedékkel.
Tegnap 3 körből jöttem ki úgy, hogy kiszedtek a 2. percben. Zavaró, hogy villan a 6th sense, elbújok 15-20 mp-re, s mikor kidugom az orromat, vagy megmozdulok akkor kapom a lövést. Viszont addigra már nem vagyok spot alatt.
Skill nem skill, egy jó játékos nagy valószínűséggel jól megy artyval is, mert egyre több jó játékos artyzik, s ez azért jelent valamit. Múltkor mentem az egyik haverommal, és az e100-ba 1500-at vert az obj261-gyel szemből. Vagy elég csak azt megfigyelni, hogy a 10-es bc arty a 4 lövésből mennyit hibázik. Az 50B-vel nem tudok olyan pontosan lőni...
Érdemes megnézni, ha kapsz egy szabadtéri pályát(malinovka, redshire, stb.), és van rajta 3-3 arty oldalanként, akkor ki fogja eldönteni a meccseket. Arról nem is beszélek, mikor 5 van belőlük... Bemegyek egy heavy tankkal és miután felspotolódok max 2 percig tudok lődözni, mert kikapnak a fenébe.
Otthon a gépemen le van mentve egy-két kép, múltkor például 19000-et pötyögött össze az 5 arty az ellenfélnél. Percenként kikaptak két tankot a csapatból.
Nem akarom, hogy olyan legyen a T10 ismét, mint 2 évvel ezelőtt. 6-8 arty (vagy mégtöbb) oldalanként.
De amin egyébként nagyot néztem, hogy az egyik arty (T9-es) szemből telibe lőtte az Is7-em tornyának legkeményebb pontját. Bizony ment egy 1000-es sebzés... Az a pont az amit még HE-vel sem tudnak rendesen sebezni a T10-es TD-k.
Magamon is észrevettem, ha a már benne vagyunk az end game-ben, teljesen más élvez prioritást. Rámegyek a heavy tankokkal is az artykra, mert hiába él még egy med, vagy TD, egyszerűen az artytól félek a legjobban, mert tudom, hogy nem fog hibázni...
Ami még bosszant, miután végig klikkelte a meccset és úgy viselkedett, mint egy parazita, még Hp-sincs rajta, amit lelőhetnék. Kioszt 3-4 k sebzést és van 500 hp-ja.
Legyen felezve a sebzése, legyen 2x annyi élete, és szarabb camoja. Ha már ekkora böhöm ágyú van rajta, akkor nehogy már olyan camoja legyen, hogy heavyvel csak 20-30 méterről spotolom ki. HP pedig azért legyen több, hogy nyugodtan kapja csak a HE lövedékeket és érezze azt, amit ő csinált egész meccsen.
ps: azt lehagytam, hogy az a haverom aki az 1500-at verte az objecttel, a T6-os amerikai td-vel egyik meccsen oneshotolt egy WZ111-et, majd konstans 500-700-at lőtt a 8-as heavykbe. Csak pislogtam.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...