Rohadt kíváncsi vagyok Prokhorovján vagy Malinovkán egy E-100-al milyen pozíciót veszel fel amikor van 3 arty. De tényleg, rohadtul.
Pont ugyanolyat mint tier9-es meccsben, Type64-el, Sztálingrádon. A f@sz rossz oldalán fogod rúzsozni a szád. Ez a codász lehetőszég minden kategóriában ott van.
Rohadt kíváncsi vagyok Prokhorovján vagy Malinovkán egy E-100-al milyen pozíciót veszel fel amikor van 3 arty. De tényleg, rohadtul.
Pont ugyanolyat mint tier9-es meccsben, Type64-el, Sztálingrádon. A f@sz rossz oldalán fogod rúzsozni a szád. Ez a codász lehetőszég minden kategóriában ott van.
Kurvára nem mert más típusokkal legalább lehet úgy helyezkedni hogy leadj pár sebző lövést, spotolj és hogy ne basszanak meg fél perc alatt. E-100 viszont ha bevillan 3 klikker fasz előtt akkor kampec és úgy hogy vissza se tudsz lőni.
Kurvára nem mert más típusokkal legalább lehet úgy helyezkedni hogy leadj pár sebző lövést, spotolj és hogy ne basszanak meg fél perc alatt. E-100 viszont ha bevillan 3 klikker fasz előtt akkor kampec és úgy hogy vissza se tudsz lőni.
Azért nem mindig, van amikor az E-100 dob nagyobbat. Amíg engem lőttek, addig két JT bekúszott közéjük.
Azért nem mindig, van amikor az E-100 dob nagyobbat. Amíg engem lőttek, addig két JT bekúszott közéjük.
Persze nem mindig de elég idegesítő amikor 2k hp-t debilek miatt buksz.
9 éve 10 hónapja#158963Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Balista1! Néz meg egy elemzést, majd nézd meg az alatta lévő iromanyokat..
Majd az alapján döntsd el, hogy ki a hülye és ki az aki degradálja a fórumot
Szevasztok!
Először is azzal kezdeném, hogy miért engeditek a csalókat jàtszani és hogy nem leplezitek le őket? Tuti, hogy heackelik a jàtékot és így ők elkúrjàk a becsületes gamerek szórakozàsàt. Mivel hallottam dolgokat...mint pl. Meg tízszerezik a pàncéljukat meg arany...ezüst duplàzós dolgokkal gyarapítjàk magukat ...aim bot lézeres akàrmivel stb... Ezeket kellene kiiktatni a wot-ból! Kérlek nézzetek rà jobban a jàtékosokra mert ez így nagyon nem gyere be.
Amúgy a játékkal meg vagyok elégedve frappànsak a hétvégi kihívàsok meg minden.
Csak ez ellen kéne valamit tenni, hogy ne legyenek cheaterek a szervereteken...
Üdv minden jót!
Redux
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Tudod MDavid a Maus,E100 meg a hasonlo gyors tankok,mint T34,Lowe a nyitott palyakon-mint Malinovka es tarsai-szeretik oda ajandekozni a hp-jukat az artyiknak.Foleg,mikor 3 is van s kimereszkedik nyilt terepre.
"SENKI ES SEMMI mas nem okolhato ezert mint a SAJAT HULYESEGUK":idezve egy gamertarstol.
Szevasztok!
Először is azzal kezdeném, hogy miért engeditek a csalókat jàtszani és hogy nem leplezitek le őket? Tuti, hogy heackelik a jàtékot és így ők elkúrjàk a becsületes gamerek szórakozàsàt. Mivel hallottam dolgokat...mint pl. Meg tízszerezik a pàncéljukat meg arany...ezüst duplàzós dolgokkal gyarapítjàk magukat ...aim bot lézeres akàrmivel stb... Ezeket kellene kiiktatni a wot-ból! Kérlek nézzetek rà jobban a jàtékosokra mert ez így nagyon nem gyere be.
Üdv minden jót!
Redux
Nezz utana rendesen a dolgoknak! En meg tudom HUSSZOROZNI a pancelomat! Nagyon hasznos mikor light tankokkal jatszok!
ui.: ha kell, atkuldom priviben az orokelet kodot, meg az aranyduplazot!
Szevasztok!
Üdv minden jót!
Redux
Nezz utana rendesen a dolgoknak! En meg tudom HUSSZOROZNI a pancelomat! Nagyon hasznos mikor light tankokkal jatszok!
ui.: ha kell, atkuldom priviben az orokelet kodot, meg az aranyduplazot!
khm. arról volt szó, hogy nem adod át senkinek!!!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Tudod MDavid a Maus,E100 meg a hasonlo gyors tankok,mint T34,Lowe a nyitott palyakon-mint Malinovka es tarsai-szeretik oda ajandekozni a hp-jukat az artyiknak.Foleg,mikor 3 is van s kimereszkedik nyilt terepre.
"SENKI ES SEMMI mas nem okolhato ezert mint a SAJAT HULYESEGUK":idezve egy gamertarstol.
Ez egyértelmű, totál direkt nem bújok el egy lóbaszó szikla mögött, ja basszus nincs is szikla.
Ha Malinaovka vagy Prohorovka jön be töltőképernyőre úgy h 3 tierazonos arti is van és én amcsi heavyvel (T29 vagy T34) vagyok akkor ott az a meccs meghalt. Menet közben telitalálat, max sebzés, apjafasza...komolyan az ilyen meccsek előtt szerintem legjobb alt f4-et nyomni azt kész. (aki azt mondja skillből ezt meg lehet oldani az hazudik)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...