Egyik előbbi hsz-re reagálva, nekem nincs xvm, nem is kell. De értelemszerüen mients tudom sebzem heavy-t, td-t ellenfélnél. Az pedig ha egy szikla mögé ki-be bújkáló, hátul matyizo nagymenőt sebzek határozottan vicces (pláne meccs után mikor irkál ) Szerintem arty feladata az ellenfél gyengitése, mire átér pályán, lefaragja hp-t, kiugrassza fedezékből (ha tudja) jó, az egy lövés, garázsmenet az túlzás tényleg.
Én szivesen benne hagyok 1 hp-t, 3-4 elhullot legényt, meg kb ugyanennyi sebzett modult.. (M53-55-tel vertem bele ezt egy E75-be. )
Egyik előbbi hsz-re reagálva, nekem nincs xvm, nem is kell. De értelemszerüen mients tudom sebzem heavy-t, td-t ellenfélnél. Az pedig ha egy szikla mögé ki-be bújkáló, hátul matyizo nagymenőt sebzek határozottan vicces (pláne meccs után mikor irkál ) Szerintem arty feladata az ellenfél gyengitése, mire átér pályán, lefaragja hp-t, kiugrassza fedezékből (ha tudja) jó, az egy lövés, garázsmenet az túlzás tényleg.
Én szivesen benne hagyok 1 hp-t, 3-4 elhullot legényt, meg kb ugyanennyi sebzett modult.. (M53-55-tel vertem bele ezt egy E75-be. )
Persze voltam már a másik oldalon is) mikor ki se mertem gurulni KV-1el nyilt terepre Múltkor én 5-ös japán nehezet faragtam le nullára, 4es arty-val, beccsszó nem értettem srácot, kiállt préri közepére h sniperkedjen, vagy nem volt gépnél, nem tudom.
Alapból én se szeretem az artikat...ha nem én vagyok vele!
Viszont az utóbbi időben sokat megyek velük. Az a helyzet,hogy a WOT nem tud már izgalomba hozni.
Viszont baromi FUN, ha szakaszban artizunk. Sokszor megállapítjuk,hogy egy jó szakasz,eldönti a meccset...
A ful HP-s JagdpanzerE100 az tényleg durva.
Kicsit nekem is fájt.....a hasizmom....annyit nevettem.
De amióta az ellenfél nem tud írni, már nem olyan vicces.
Pedig én is megnéztem volna a lila franciska 8-as heavy prém arcát, amikor a háromnegyed csapatunkat leamortizálta, kibukkantam oldalt 6-os strv-vel [med], még elkaptam egy lövéssel a fedezék előtt és ronggyá égett fele életről
Jut eszembe: Artyval egyébként meglepően nehéz gyújtani. Még jó, hogy ilyen küldi nincs.
Mostanában már nagyon ritkán artyzok, kizárólag küldik miatt. Most sajna a küldi nem jött össze, de legalább többnyire eltaláltam amit akartam + top sebző mindkét csapatban.
Durván tolod ám Milyen jól adta kreditet, én még csak KV-1el szedtem össze (számomra) megdöbbentően nagy összeget Remélem hétvégén, szombat legkésőbb vasárnap meglesz nekem is 5-ös arty Mondjuk szombatig nem is tudok játszanni. De 4es is frankó gép
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Kérdezném, hogy a fejlesztését mivel kezdjem? A lánctalpal, és pakolhatom rá a jóságegységeket, vagy fullos löveggel, és akkor csupaszon lövöm össze a láncravalót?
Sok freexpvel. A legjobb, ha mindkettő freezed, ha nincs elég freexpd a kettőre együtt, akkor szerintem először löveg, majd lánctalp, szigorúan napi szorzókkal csak. Volt "szerencsém" a klántársamat hallgatni, miközben randomban húzta az alaplöveges M53-át, két óráig... Az alaplöveg egyszerűen nem elég jó arra az SPG-re.
Amíg a láncot nem fejleszted ki,a nagyobb löveget nem tudod rátenni!!Az alap löveggel valami iszonyú szar.
Azért ez nem igaz. A kis löveggel is szépen lehet aprítani. Legalábbis én lőttem vele nagy kalibert és Gore medált is. Kisebbeket lő, de megfelelő célpontot választva akár 1000 fölötti sebzés is kiosztható vele. Mikor még az volt fenn, fel is merült bennem, hogy vajon nem azzal célszerű-e használni, mivel gyorsabban tölt, és mintha gyorsabban is szűkülne. Most sem vagyok meggyőződve róla, hogy ez nincs így, de még csak pár kört mentem a nagyobbik csővel.
Durván tolod ám Milyen jól adta kreditet, én még csak KV-1el szedtem össze (számomra) megdöbbentően nagy összeget Remélem hétvégén, szombat legkésőbb vasárnap meglesz nekem is 5-ös arty Mondjuk szombatig nem is tudok játszanni. De 4es is frankó gép
Azért kapott sok kreditiet, mert sima HE-t használt...nem HEAT-et, mint az m44-et "istenítők" 90+%-a...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...