Régi fiókon próbálgattam artykat, de az FV403-en kívül mind játszhatatlan számomra.
Nekem a beállok egy sarokba aztán x másodpercenként kattintok egyet nem jön be annyira. És most ne jöjjünk az ilyen sablon szarokkal, hogy hát de néha mozogni is kell.
Ennyi erővel egy normál tankkal is kell mozogni
Meg spotolni, meg weak spotot lőni, meg saját páncélt használni, meg ismerni a spot rendszert, meg úgy mindent.
Teljesen felesleges bele menni abba, hogy egy artyt is kell tudni használni, mivel egy normál járművel 5x annyi dolgot kell csinálni jól 
Kattintgatás félpercenként aztán vagy beadja a rulett kerék vagy nem.
Mentem velük a "hős"korukban 600 csatá,t amikor még a GwPanther-nek 21 sec-es töltésideje volt, meg a "személyes" misszióknak "hála" még 400 csatát. De azóta negyedévente ha artyzok,akkor pár csata után hányingerem lesz.
Ami játszható arty azok tényleg ezek: FV304, t5-os AMX 13 105, M44. A többinek értelme nincsen.
Wg semmit sem tesz, pedig pontosan tudják, hogy a játékosok nagy része rühelli az artykat. Főleg amikor 3-5 db van oldalanként, meg hogy használhatatlan sorosolásos cucc az egész.
Mi az oka? Miért nem csinálnak semmit ez ügyben immáron 5 éve, amikor tavaly megjelent egy megoldás az aryt problémára?
Az Obsidian az AW-ben egy korrektebb arty rendszert csinált, azt kéne a WoT-ban tesztelniük a Wg-seknek.
Például így:
Az artykat soha nem dobná top tierbe és maximum 3 ilyen lidérc lenne egy csatában és sohasem egylövésezhetne.
A max HE sebzéseket meg így oldatnám meg.
t5-ös szinten 100-125-öt
t6-os szinten 150-200-at
t7-es szinten 220-250-et
t8-as szinten 240-300-at
t9-es szinten 280-330-at
t10-es szinten meg max. 400-at sebezne.
-töltésidő 10-15 másodperc között lenne
-a szűkölés 2-2,5 mp
-pontosság meg lenne 0,38-0,45 m
-lövedék sebessége maradna
-lőtávolság 1/4-el csökkenne
-nagy átütésű gold lőszert kivetetném és csak nagyobb "splash"-es gold lőszert adatnék nekik
-új nézet is lenne, amit külön gommbal lehetne aktiválni (beépített battle assistant)
-lövéskor a kistérképen felvillana az arty ikonja 1-2 mp-re.
Meg valami 1-2 mp-ig tartó lassító vagy bénító effekt is lenne mellé, ahogy a wg-s homokozóban volt, de ez mellékes.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...