Nem értek egyet.
Megvan az M43 végig kifejlesztve (csak a karácsonyi leárazásra várok, hogy megvegyem a 9-est). Rendes legénység benne (BIA, stb...) plusz kapják a kólát. Ne tudd meg milyen pontos tud lenni - és igen, ha beüt azt nem köszönik meg párpedig így ez sokszor előfordul.
Itatni kell kólával + BIA és jó lesz az, hidd el...
(igaz ami igaz, amíg spóroltam a kólán, közel nem volt ennyire jó - nem bántam meg hogy kipróbáltam vele, azóta jó vele játszani)
Hali!
Meddig érdemes elmenni az amerikai arti vonalon?M40/43 lesz a következő,hamarosan kihúzom free xpból.Menjek tovább vagy álljak meg ennél?Az M53/55-öt próbálgatom teszt szerveren de 4 skilles legénységgel,háááát nem igazán győzött meg,rengetegszer lövök vele mellé 
Szóval meddig érdemes itt elmenni?M40/43 vagy az M53/55?
Szerintem ne pocsékolj free xp-t az M43-ra...M12 10x jobb annál...a 8-as egy sima "nagyot lövök, ha találok" típus...ami persze ritkán talál+sokáig tölt...bár az igaz, hogy azon csak 20k xp-be fáj a 203-as cső...M12 felett felejtős az az ág...véleményem szerint 
Hali!
Megpróbálom teszt szerón prémium cuccokkal hátha úgy jobb lesz,köszi a "biztatást"
No meg kifogom próbálni az M40/43-at is előtte mindenképpen.Szóval a prémium fogyócikk ilyen sokat dob rajt? 
Köszönöm a replayt "Xizor111" megmondom őszintén nagyon csodálkoztam,hogy nálad mennyire működött ez az arty 
Nagyon szívesen!
Én nem használok benne prém kaját, túl drága.

De Bia skill van.
Egyébként érezhetően dob rajta a prém kaja, nem csak artyn, bármin. Nem véletlenül kerül annyiba amennyibe.
Egy tanácsom van ha artyzol (na jó több lett

), TÜRELEM! Csak akkor lövöd el magad ha teljesen be vagy szűkűlve! Különben semmit se fogsz lőnni:) Jah és helyezkedés, lősz egyet arrébb mégy, gyakran countereznek az enemy artyjai! Nem annyi az artyzás, mint sokan hiszik állsz egy helyben és nyomkodod a bal gombot! Tudni kell hova, honnan tudsz belőni, mit érdemes lőni, hol vannak a spot bokrok, beáll az enemy lightja, de te már oda vagy szűkülve és amint villan meg is hal.

Sok lightot szedtem már ki így, vagy melyik pályán merre várhatóak felbukkanni az ellenfelek... tegnap a még épp elinduló E100-ba vertem egy 900-ast, itt már ugye annyival kevesebbel ér a heavyk elé...
M40/43-al voltam már Himmelsdorfon is top sebző, na ott aztán külön művészet artyval játszani.
Ez pl. tegnap esti menet vele:
scontent-frt3-1...C10779
Itt már sokat helyezkedtem, ha érdekel elő keresem a replayt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...