Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb X-es és VIII.-as arty? Megmondom őszintén küldetéseket akarom megcsinálni velük (obj 260).
Előre is köszi a segítséget.
SPG-1 szerintem FV304-gyel a legkönnyebb, a másodlagos nem érdekel senkit.
SPG-2 bármilyen arta jó rá, csak beülsz a sarokba és klikkelsz.
SPG-3 szintén bármi, T10 artával lőhetsz simán 4k-t.
SPG-4 T92 a legjobb, de bármilyen nagy kaliberű ágyúval rendelkező arta jó rá.
SPG-5 ez egy "szimpla" Gore medál, olyat bármivel lőhetsz. Szerintem M44 tier 8-as pref MM-es platoontárssal, full HEAT-tel megoldható elég gyorsan.
SPG-6 szintén failplatoon, talán megint M44, vagy S-51 a jó választás.
SPG-7 platoonban beviszel magad mellé két SPG-t, tracert lősz, vagy megpróbálsz leszedni egy TD-t is, ha csak két malac van az ellennél.
SPG-8 T8+ amerikai vagy orosz arty, AP lőszer, kétszer kell sebezni vele. Vagy HE és 50B ág.
SPG-9 FV304, jó estét, könnyed.
SPG-10 Na ez egy csúnya darab, ez az egyik, ami nekem még nincs meg. Szerintem először tracert lősz, aztán próbálsz sebezni, és reménykedsz hogy a végén kiszedsz még egy artyt.
SPG-11 T92 vagy CGC, nagy kaliberű ágyú, gold HE és reménykedsz.
SPG-12 ez a másik, ami még nekem nincs meg. Főleg a killek miatt nehéz(nincs FV304-em, talán azzal könnyebb).
SPG-13 csak behívsz két T10 medet szakaszba, pár meccs és megvan.
SPG-14 szintén két platoontárssal. Én úgy csináltam meg, hogy 40/43-mal két Grillét vittem, az enemynél meg volt egy hármas Grille toon.
SPG-15 nem tudom. Lehet a KV2-ből kihúzom az S-51-et, a KV2 úgyis kell a HT4-hez, és azzal próbálom, T8-as pref MM-es platoonban. De előtte még van a 10-es és a 12-es is nekem.
Én M40/43-mal, meg előtte M12-vel csináltam őket meg. Más artym nincs a garázsban. Ahol sebeznem kellett 4k-t, azok voltak a neccesek, ott AP és reménykedtem, hogy a T34-em ex 4 skilles legénysége, a Cola meg a társai működnek. Szerintem ezek a legkönnyebb küldetések a 260-hoz, mert a lightosakhoz nagyon pálya kell, az MT15 pofátlanul nehéz BC nélkül. A TDseket meg a HTseket még nem nagyon toltam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...