El vagytok tévedve legények. Ez az arty használók topicja, nem az egymás kukirángatásának megbeszélését támogatni hivatott társkereső szoba.
A vitapartnerek kérem fáradjanak a 2. szobába.
A peron mellett gyors kiosztás érkezik...
Lesznek mindig arty loverek, arty haterek, med fikahuszárok, med imádók, gay heavizők meg heavy maniacs-ek. Hadd ne folytassam a sort, mert kifogyott a szókincsem. De annak sem örülnek sokan, mikor a recskázó e25 arannyal ementálit csinál az emberből láthatatlanul. Mégis a játék része, hogy az is van. Esetleg mikor a halálcsillag lucky rollt gurít. De a 9-es szinten 250 pennel szaladgáló medekhez sem kell nagyobb tudomány. Végre teljes egészében kellene látni a dolgokat, nem szeletekben. Minden másra ott a mastercard.
Az artynak is megvan a maga szépsége. Aki ezt nem érti meg, sosem fogja. Szar dolog a bré rossz oldalán állni, de az ember mint biológiai lény gyakrabban emlékszik a rosszra, mint a jóra. Ha kicsapnak full hp-ról, akkor azt hajtogatod egy hónapig. Ha te lősz ki valakit full hp-ról, egy nap alatt elfelejted, bezzeg ha 20-ból 19 lövésed mellé megy, azt nehezen emészted meg.
Én is gyakrabban emlékszem arra, mikor az OI-mat még nerf előtt minden lövéssel belőtte egy t37, mintsem arra (itt pozitív példákat gyűjtögettem vagy 2 percig az elmémben), mikor t37-el menet közben alap lőszerrel beütöttem a 9-es jagdtigert, vagy OI-nál maradva amikor HE-vel 900-at sebeztem egy ferdi elejébe (állítólag kukucskálón lőttem).
Ez van. Az ember ilyen.
A fikát meg tartogassa mindenki a nózijában.
Nemá' ember...pedig már kezdtem örülni, hogy: "APU, KEZDŐDIK..."
Végre lenne megint napi 5 oldal az artys topikban a heti fél helyett...mint régebben a "hírhedt" ARTY címűben...óóó azok a régi szép napok....
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#219329Írta: D00M
Megválaszolva: D00M
Múltkor én is kicsaptam Grillével full HP-ról a zöld Type 58-at, akinek volt 3 killje. Ő magában biztos anyázott, mert kikapták, és ez az egész meccsbe került neki. Az én szemszögemből viszont döntő fontosságú volt, hogy a legveszélyesebb ellent, aki sanszosan lehozta volna a csapatának a meccset, időben kikaptam. Ez van, az arty része a játéknak, és van hogy meccset dönt el, ahogy egy jó spotter, TD, vagy nehéz, med is tud.
Most én is hisztizzek amiatt, hogy a T-34-85 betölti a skillt, és fontból, auto célzással, 4-ből 3-szor átlövi az AT 8 frontját, mert megkapja a high rollt?
[quote="D00M" post=219329
Most én is hisztizzek amiatt, hogy a T-34-85 betölti a skillt, és fontból, auto célzással, 4-ből 3-szor átlövi az AT 8 frontját, mert megkapja a high rollt?[/quote]
Azt azért aligha üti be "csak úgy", auto-aim-mel...max. a tök béna gyenge pontokon (kupola meg kis machine gun port elöl)...bár azokhoz meg nem kell gold sem...
auto aim az valszeg aim bot, de jelen lévő dolog a játékban.
Bár most a bannolások miatt szerencsére háttérbe szorul minden ilyen.
Igen, úgy már más lenne a helyzet...azt meg én is eléggé furcsállom, hogy az utóbbi pár hónapban sokkal több a modul dmg, pl. O-I-val korábban kb. soha nem kaptam még ammo rack-et, mostanában meg volt, hogy egymás után (javítás után) 2x is...
Sajnos be tudja vágni csalás nélkül is. Az AT 8 frontja 200 mm, de full lapos, T-34-85 goldja 198, vagyis ha nem dob neki alá, és közel van, be fogja vágni.
Sajnos be tudja vágni csalás nélkül is. Az AT 8 frontja 200 mm, de full lapos, T-34-85 goldja 198, vagyis ha nem dob neki alá, és közel van, be fogja vágni.
Itt pár mm is sokat számít, tehát ha az egyik 194 mm, a másik meg 203, akkor már más a helyzet+full merőlegesen kell állnia, hogy high pen-roll-lal beüssön...minimális döntés és máris felejtős a történet neki...meg azért 5-ből 4x nem fog ekkora plusszokat kapni azért...
Meddig érdemes elmenni az amerikai arti vonalon?M40/43 lesz a következő,hamarosan kihúzom free xpból.Menjek tovább vagy álljak meg ennél?Az M53/55-öt próbálgatom teszt szerveren de 4 skilles legénységgel,háááát nem igazán győzött meg,rengetegszer lövök vele mellé
Szóval meddig érdemes itt elmenni?M40/43 vagy az M53/55?
Meddig érdemes elmenni az amerikai arti vonalon?M40/43 lesz a következő,hamarosan kihúzom free xpból.Menjek tovább vagy álljak meg ennél?Az M53/55-öt próbálgatom teszt szerveren de 4 skilles legénységgel,háááát nem igazán győzött meg,rengetegszer lövök vele mellé
M53/55-nél tovább nem érdemes.De mire ezt kifejleszted lehet,hogy törlöd a Wot-t is,mert annyira pocsék az M40/43! Lesz pár síros napod azt hiszem.
M53/55-nél tovább nem érdemes.De mire ezt kifejleszted lehet,hogy törlöd a Wot-t is,mert annyira pocsék az M40/43! Lesz pár síros napod azt hiszem.
Arra gondoltam ha érdemes kihúzom free xpből az M53/55-öt de egyáltalán nem győzött meg eddig...
Figyelj, nekem a bc 155 55 9-es artynál olyan sírógörcsöm támadt (pedig aki ismer, tudja, hogy a jobbak közé tartozom), hogy kétszer eladtam, majd harmadjára 200.000. free xp-t rááldoztam, csak hogy megszabaduljak tőle.
(A 10-es még sz*rabb)
Ne ölj bele free xp-t így a global rebalance előtt. Nem tudjuk mikor jön majd, de az eddigi tesztek alapján az artyk nettó vesztesei lesznek.
Arra gondoltam ha érdemes kihúzom free xpből az M53/55-öt de egyáltalán nem győzött meg eddig...
Szerintem nem érdemes free xpt áldozni rá!!A fejedet a falba vered később,ha megtapasztalod milyen gánya jármű,az M40/43.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...