Jelenleg 60 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 32 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 8 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

8 éve 4 hónapja #238840 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
21.22-től a szerver leállás, pont jó alkalom volt visszajátszást nézni. Bár még nem mind láttam, tetszik, h kijelölöd a célterületet. Saját csatáimban még nem találkoztam vele.
www.wotinfo.hu/...x2.gif

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja #238844 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

wotreplays.com/...sh-m44 mosakszom előre h gyenge játékos vagyok, s legénység is képzetlen :)

Ne mosakodj, teljesen jó volt.
Köszönöm.
www.wotinfo.hu/...x2.gif

Köszi, de élő példa volt replay még egy abszolut noob is artyval tud alkotni :) A terület kijelőlés melyik gombbal történik?

8 éve 4 hónapja #238845 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A wn8-mérőeszközt még nem igazították az új arty sebzésrendszerhez.
1200 sebzés, 2800 bénítási pont, 651 assist, III. osztály = 489 wn8

8 éve 4 hónapja #238846 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Akkor ugy látszik mindenkinek buffoltak az artykat, mert nekem mégis csakbnerfeltek!!!
3 csatát mentem, ebből csak 5 lövést tudtam leadni, de abból egy sem talált. Továbbá nemhogy az artyt vedene barki is, még a saját tankjait is leszarja mindenki.
Fejetlenül rohangált mindenki minden hova, attol függetlenül, hogy kevesebb lett az arty és nerfelve lettek a lightok, folyamatosan olyan csatakban vagyok ahol 6-7 light van egy csapatban. Lehetetlen tdvel és nehezzel játszani. Továbbá érdekelne, hogy mivel egy csomó tanknak változott a sebzése stb, igy megváltozott az adott tankhoz tartozó elvárt dmg is???
A másik első csatam t54-el kíséreltem meg próbáltam kiszedni egy másik mesét es csodálkozva tapasztaltam, hogy annyi a sebzésem, mint a 6-os hallgatnék...250-280.
6 lövést adtam le...ennyi sikerült.. És elég szar lett az értékelésem is, de ha min 300-al nézem már mas lenne.
Ami pozitív, hogy prem fiokkal tier 9-ben is össze lehet szedni20-30 ezret tisztán.
Van valami kreditbonusz vagy ez is változott???

Örülhetnek az arty ellenesek, mert elég volt a mai napból valszeg az artykat a polcra rakom és nem játszom majd velük, csak nem tudom akkor mivel is jatszak a sok light tank miatt. En is toljam lighttal???

Fogalmad nincsen,h mi az a buff és nerf.
Nem csak a sebzés növelés lehet buff.
Az artyik most gyorsabban,pontosabban célba találnak annak ellenére,hogy most nem tudnak 50-60-70%-an sebezni.
Ha valaki egy kliker osztályt se tud használni,ott valszeg komolyabb játékbeli tudás hiány fedezhető fel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238857 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

wotreplays.com/...sh-m44 mosakszom előre h gyenge játékos vagyok, s legénység is képzetlen :)

Köszönöm.
www.wotinfo.hu/...x2.gif

Köszi, de élő példa volt replay még egy abszolut noob is artyval tud alkotni :) A terület kijelőlés melyik gombbal történik?

T gomb, ha tankra célzol és akkor nyomod azt írja hogy támadod az adott tankot, ha viszont egy terület fölött nyomod meg a T-t, akkor jelölöd hogy oda fókuszálsz. Ezt bevezetni egy nagyon jó ötlet volt, így tudok jelezni a csapatnak, hogy ne kóvájogjanak ott, mert lesz egy kis kábulat. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Tekagi, AntTheZ, Morphus101

8 éve 4 hónapja #238874 Írta: Tekagi

Köszönöm.
www.wotinfo.hu/...x2.gif

T gomb, ha tankra célzol és akkor nyomod azt írja hogy támadod az adott tankot, ha viszont egy terület fölött nyomod meg a T-t, akkor jelölöd hogy oda fókuszálsz. Ezt bevezetni egy nagyon jó ötlet volt, így tudok jelezni a csapatnak, hogy ne kóvájogjanak ott, mert lesz egy kis kábulat. ;)

Köszi szépen :) Ez hasznos újitás, a wg 2 dologban téved ezzel, sok arty-s ne is tudja hogy használja (lsd kérdésem) a másik amiben hibázott, túlbecsülik játékosok iQ-át, nem harapom meg ujjam azért h rengeteg tankban ülő kolléga jelzésre nem rohan oda ész nélkül, elvégre arty kábitott :) aztán sirás lesz kapott ő is.

8 éve 4 hónapja #238876 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Köszönöm.
www.wotinfo.hu/...x2.gif

Az a baj kevesen hasznaljak ezt az opciot. Rendszeresen forgatni kell a kamerat kulso nezetben, hogy lassam kik vannak kabulas alatt es onnan tudom hova lo az arty-nk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Tekagi

8 éve 4 hónapja #238888 Írta: Tekagi
DobiLaci jól beszélsz (irsz) ezért is égett pofám h nem tudom hogy kell ezt használni :) Ha minden artys használná biztos kevesebb lenne csapat sebzés.

8 éve 4 hónapja #238890 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

Köszönöm.
www.wotinfo.hu/...x2.gif

Ezt a kollegákkal is tudatni kellene. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Tekagi

8 éve 4 hónapja #238902 Írta: gykoos
Megválaszolva: gykoos
Sziasztok

nem lehet tudni mikor állítják helyre/vissza a rendszert? mert ez egy vicc ami most van...

s51-es tank fullra fejlesztve 50,17s betöltés 300-as sebzést produkál úgy hogy telibetalál egy 6-os szintű O-I tankot,(ha 1 kicsit mellémegy akkor 100-250-es sebzés tank szintjétől és fajtájától függetlenül)

8 éve 4 hónapja #238903 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok

nem lehet tudni mikor állítják helyre/vissza a rendszert? mert ez egy vicc ami most van...

s51-es tank fullra fejlesztve 50,17s betöltés 300-as sebzést produkál úgy hogy telibetalál egy 6-os szintű O-I tankot,(ha 1 kicsit mellémegy akkor 100-250-es sebzés tank szintjétől és fajtájától függetlenül)

Milyen rendszert akarsz visszaállítani? A régi arty-s rendszert? Ez a mostani szerintem sokkal jobb, arty-s oldalról mindenféleképpen, de szerintem a másik oldalnak is jobban bejön. Legalábbis nekem egyenlőre tetszik.

8 éve 4 hónapja #238904 Írta: gykoos
artys oldalról nézve nekem egyáltalán nem jött be,

53s-ról 50s lett a töltés időm az 1050-es átlagsebzésből 250, ez nekem nagyon nem jöttbe. Maradt volna a régi rendszer csatánként 2-3k sebzéssel mint ez 0,5-0,8k sebzéssel

8 éve 4 hónapja #238905 Írta: Skjenngard
Megválaszolva: Skjenngard

artys oldalról nézve nekem egyáltalán nem jött be,

53s-ról 50s lett a töltés időm az 1050-es átlagsebzésből 250, ez nekem nagyon nem jöttbe. Maradt volna a régi rendszer csatánként 2-3k sebzéssel mint ez 0,5-0,8k sebzéssel

Trollnak gondollak, de ne legyen igazam.

Sok hónap kihagyás után most emiatt jöttem vissza (meg az új MM). Egyelőre tetszik, imádom. Bátrabban megyek előre heavyvel, nem kell paráznom az egy lövésből -50-60% HP-k miatt. A bódulat elviselhető, Strv S1-el kaptam egy pofont a GW Panthertől, 15 sec kábítás, -6HP, ez splashből. M44-től -200 körüli sebzés + rádiós + lánc + bódulat, ez régebben garázs lett volna. Nagyon jó ez így ahogy van.
Kedves artys kollégák, itt az idő megtanulni supportolni a csapatot, ha már a fronton elvéreznétek rendes tankban. Kaptatok pontosabb ágyúkat, gyorsabb reloadot és a kábítást, ami, ha okosan játszotok, hasznosabb lehet, mint a 2k átlagsebzés a pálya sarkából. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Tekagi, Tomat

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238924 Írta: gykoos
Szerinted így jobban lehet segíteni a csapatot?

1000-1600hp-ból 200-300-at leveszek + 20mp bódultság vagy 1000-et leszedek 1 perc alatt. ha csak spottoló csapattárs van a környéken szted melyik verzió jobb?

10 perc-1 tank vagy 1-2 perc -1 tank?

A másik nekem kb 3 másodperccel lett gyorsabb a töltés + másik 3 másodperccel gyorsabb a célzás de a sebzésem meg a negyedére csökkent, ez sztem nem ferr. Akkor lenne az ha a töltési időm is a negyedére csökkent volna, de így nem fogok 1 percet szobrozni 1 sarokban hogy ha eltalálok 1 tankot akkor annyit sebezzek mint 1 cromwel ami 5másodpercenként lő...

még1: 4-es szintű m37-es önjáró 180-at sebez és 15s alat tölt a 7-es szintű meg 200-at-1perc alatt. 4-es szintű tank hp-ja 300-400 a 7-es szintűeké meg 1200-1300.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Fudo_Yusei

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238925 Írta: Tekagi

Szerinted így jobban lehet segíteni a csapatot?

1000-1600hp-ból 200-300-at leveszek + 20mp bódultság vagy 1000-et leszedek 1 perc alatt. ha csak spottoló csapattárs van a környéken szted melyik verzió jobb?

10 perc-1 tank vagy 1-2 perc -1 tank?

A másik nekem kb 3 másodperccel lett gyorsabb a töltés + másik 3 másodperccel gyorsabb a célzás de a sebzésem meg a negyedére csökkent, ez sztem nem ferr. Akkor lenne az ha a töltési időm is a negyedére csökkent volna, de így nem fogok 1 percet szobrozni 1 sarokban hogy ha eltalálok 1 tankot akkor annyit sebezzek mint 1 cromwel ami 5másodpercenként lő...

még1: 4-es szintű m37-es önjáró 180-at sebez és 15s alat tölt a 7-es szintű meg 200-at-1perc alatt. 4-es szintű tank hp-ja 300-400 a 7-es szintűeké meg 1200-1300.

Az egész ott kezdődik az arty támogató meg tulajdonképpen itt is végződik :lol: Eltolták támogató irányba, kisebb sebzés,kábit, kész. Sőt ha sebzéseikből még vesznek le, büdős szót se szólhatunk, mert kábitás, terület jelzés marad. Megjegyzem kábitásé is kapni exp-t. Szerk: Az h negyedére csökkent sebzés nem tudom, inkább felére.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.