Ez xvm-el kapcsolatos, azt meg külsős brigád kezeli, nem a wg. Majd utánfogja követni a változást.
Egyébként 2800 dmg, 1600 kábítás assist, 800 láncolás assist - 589 wn8 10-es BC röppentyűvel.
Arra is próbáltam utalni, bár nemjol fejeztem ki magam, hogy nemcsak a wn8 csökken brutálisan, hanem az a baj, hogy a játékban sem változott az elvárt sebzés....hiába lövök1000-1500 at egy artyval ami már jónak mondható, mert sajnos a gyors csatakban többre nincs idő, ha az is prémiummal. - 10-20 ezerre jon ki. Tehát nem elég, hogy lofaszt sem lehet dmgelni, nem elég hogy változik a sebzés 1-300 ig, nem elég hogy a kabitas mehanizmus csak adott feltételek mellett lehet eredményes, nem elég hogy olyan jo tulajdonságokkal rendelkeznek már az artyk hogy érdemes harcolni, megvédeni, mert nagy segítségére van a csapatnak( egyesek ezt hangoztatják) ott hagyják ugyan úgy megdögleni, nincs érdemben normális szpot, hanem még - 20ezerrel zarom a csatákat.
Nem azzal van a bajom, hogy kevesebbet sebez, hanem azzal hogy egyrészt az 5 perces csatakban alig kehet összehozni valami kis sebzést ami el a wn8-a ugyan olyan szar mint aki most kezdi az arty ágat, másrészt folyamatosan minuszos kb 20 ezerrel. Attól függ, hogy a játék milyen sebzést ad be.
Pl...: Tegnap mentem egy párat m53/55-tel is. Telibe lőttem egy 9-es wt-t és levettem belőle 300hp-t....elképzelheted, hogyha egy puha tankba 300-at ad esetenként, akkor nem csoda ha lepattanok artyval pl egy erősebb nehézről vagy tdről, akkor megint nem lesz dmg.
Tegnap mentem kb 20 csatát 10-et oival
-az összeset tier 8-ban( ggmm)
-10-et artyval
Egyetlen egy jo köröm volt csak a 10-ből!!!!!
Tank ász! 3000dmg, 4000 kabitas, 2000 sebzés hozzájárulás...majd belinkelem ha hazaérek....mindezt konkrétan egy
15 perces csatában sikerült összehozni!!! az a baj, hogy ilyen idő intervallumú csaták jo ha egy hónapban egyszer összejön....a sok debil miatt.
Tehát nem azt mondom, hogy lehetetlen, de ehhez idő kell...nem pedig 5 perc.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...