A megtett távolság.. De jó a statod, szóval semmi érdekes.. (meg elég olcsó bele a gold.. )
Pontosan 10/10/10 pedig elhasználtam mind 2 repeszem Indi pz kapott egy csúnya 520-ast, WZ 131/132 pedig egy rettentő 493-et amivel ki is végeztem
Gat200! Már kaptam az APCR miatt olyat hogy gold noob és hogy " csakgoldvanbanneparasztgyökérmássanemtudszlőni?" Utóbbin elkapott a röhögés mikor megláttam, hogy neki is van IS5-je
A megtett távolság.. De jó a statod, szóval semmi érdekes.. (meg elég olcsó bele a gold.. )
Pontosan 10/10/10 pedig elhasználtam mind 2 repeszem Indi pz kapott egy csúnya 520-ast, WZ 131/132 pedig egy rettentő 493-et amivel ki is végeztem
Gat200! Már kaptam az APCR miatt olyat hogy gold noob és hogy " csakgoldvanbanneparasztgyökérmássanemtudszlőni?" Utóbbin elkapott a röhögés mikor megláttam, hogy neki is van IS5-je
Ugyan, engem azért csítereztek, mert HE-t lőttem és sebezte pedig bevette az immortal tabikat..
Az lyenekből látszik, hogy még azok is goldnooboznak, akik egyébként azt sem tudják mi az..
Talán QB-nak van egy videója, amiben egy E100 beveti magát a piros sarokba a csata végén és ott bunkerosat játszik. Talán nyer is.. Pár napja a csata elején (ugyanaz a map) közepesen korlátolt E100asunk becammogott abba a sarokba és kijelentette, hogy ő most megnyeri nekünk a csatát, mert látta hogyan kell.. Nem jött össze neki..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, DarkRaven73
Na igen , nem semmi volt amit kihoztak abból a futóműből !
Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy "természetesen kicsit" belenyúltak .
Viszont tényleg jól sikerült a fejlesztésük , gyakorlatilag megteremtették a modern harckocsik futóművét. Nem véletlenül használják szinte az egész világon ennek a továbbfejlesztett változatait.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete#145333Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
IS-7-el csináltak valamit?Mellém lő az arty meghal a vezető,és szemből is majdnem minden bekapott találat után kilövik.Lassan minden csatámat halott vezetővel fejezem be.Régebben nem volt ennyire érzékeny a vezetőre.Persze lehet hogy ez csak az én szerencsétlenségem,de rohadt idegesítő hogy feltámasztom és utána rögtön kilövik megint.
Nem értem ezt a játékot. Valaki magyarázza már meg nekem, hogy egy Jagdpanther II-ből kb 100 m távolságra, merőlegesen leadott lövést hogy a manóba nyelt el egy IS-3 oldalpáncélja? Nehogy már az a 3mm plusz oldalpáncél
elnyeljen, vagy eltérítsen egy nagyjából ekkora, 28 kilós lövedéket
ami kb 950 m/s-mal csapódik be! Saját tapasztalat. Nonszensz, komolyan mondom...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...