Jelenleg 90 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 4 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 15 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #59410 Írta: kisbreki
Megválaszolva: kisbreki
Azt megköszönném!
Ide írj légyszi.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #59523 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Sziasztok!T 69-hez kérnék segítséget,tippeket stb.Köszönöm

hmm, nos, ez elég magas labda, azért belátod te is, ugye?? :oops:

de ha továbbra is szükséged van ehhez tanácsra, privátban írhatok róla.. :whistle:

Neked nincs is T69-ed... :blink: :silly: :P :side:

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #59545 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Sziasztok!T 69-hez kérnék segítséget,tippeket stb.Köszönöm

hmm, nos, ez elég magas labda, azért belátod te is, ugye?? :oops:

de ha továbbra is szükséged van ehhez tanácsra, privátban írhatok róla.. :whistle:

Neked nincs is T69-ed... :blink: :silly: :P :side:

jahh, mert benéztem és a 'T'-t nem vettem észre... ehehe

sajna tanácssal így T69 terén nem szolgálhatok, azonban azt javaslom, hogy e-mail címet fórumokra ne tegyél ki

11 éve 1 hónapja #60271 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Üdv,
mi a véleményetek a Pershingről? Most vettem meg, eddig 5 csatát mentem vele, de végig top tierbe rakott, szóval még nem tapasztaltam meg vele az élet keserű oldalát. Viszont keveslem a 180 pent, ha föltesz 10-be, ott még oldalról se fogok sok mindent belőni (a T20 160-as penje legalább oldalról jó volt a 9-esek ellen). Szóval, érdemes kigrindelni az M46-ot? Arról eddig egész jó véleményeket olvastam. Ja, és a legénységre álcát vagy javítást érdemes húzni 2. skillnek? Köszi a válaszokat. ;)

11 éve 1 hónapja #60282 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Üdv, mi a véleményetek a Pershingről? Most vettem meg, eddig 5 csatát mentem vele, de végig top tierbe rakott, szóval még nem tapasztaltam meg vele az élet keserű oldalát. Viszont keveslem a 180 pent, ha föltesz 10-be, ott még oldalról se fogok sok mindent belőni (a T20 160-as penje legalább oldalról jó volt a 9-esek ellen). Szóval, érdemes kigrindelni az M46-ot? Arról eddig egész jó véleményeket olvastam. Ja, és a legénységre álcát vagy javítást érdemes húzni 2. skillnek? Köszi a válaszokat. ;)

Az ág egyik ha nem a legélvezetesebb tankja volt számomra. Valahogy az elejétől jól jöttek ki a dolgok vele. Néha zavaró volt a kicsi pen de a torony kárpótolt. Csak erőltesd a toronyharcot vele. Nekem megfelelt a mozgékonysága is. Őszintén szólva az egyéni stílus kérdése a skill. Ebben nem akarok neked téves dolgot mondani. Nagyon gyorsan kihúztam vele a Pattont, mert jó volt játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: WT14

11 éve 1 hónapja #60992 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
A Wotlabs-on megjelentek az új T49 Tier 8 premium light tank adatai:
Forrás: forum.wotlabs.n...-tank/

T49 -Tier 8

Weight: 22.628 tons
Hitpoints: 1100
Viewrange: 400
Radio range: 745

Hull armor: 25,4/25,4/?
Turret armor: 38.1/15.9/?
Engine: 550 hp
Power-to-weight: 24.31 hp/t
Maximum speed: 72,4/21
Hull traverse: 44 deg/s
Ground resistance: 0,767/0,959/1,63

Gun: 152mm Gun Launcher
Penetration: 152mm HEAT ( No Details on other rounds yet)
Damage: 700
DPM: 1904.3
Reload: 22.055
ROF: 2.72
Accuracy: 0,575
Aimtime: 3.45s
Depression: -10/+20
Turret traverse: 45.9 deg/s

Dispersion:

Shooting: 5.753

Turret Turn: 0.364

Hull Move: 0.153

Hull Turn: 0.153

full turret speed: 16.03

full vehicle speed: 11.11

full hull traverse: 6.75

11 éve 1 hónapja #61019 Írta: Vy3R
Megválaszolva: Vy3R
Juuujj az új Light vonal erőske lesz (habár a német Tier VIII Light odateszi mindet majd)! A T49 - azzal ellentétben, hogy minden fórumon előre OP-ozzák) szerintem csak randomban lesz fun - az is csak 5 csatából 2X. Egyszerűen túl nagy a reload time/pontosság. Szerencsére fog kapni cseles Brit stípusú puskányokat, amikkel tuti, hogy egyenletesebb teljesítményt lehet majd vele hozni. Be kell tárazni a Chafee-ra kb. 30K XP-t, és meg is van a Tier VI. Sajna nem lesz kompenzáció a mostani 50K Chaffee szükséges XP és az átalakítás utáni kb. 15K szükséges XP különbségére, tehát vissza nem adnak majd XP-t, semmilyen formában. De érdekes lesz. Gyűjtöm a free XP-t... áhh, 910 damage... WTF Panzer popóba 1200 osztán akkor futáááás! :D Fun lesz az :)

11 éve 1 hónapja #61045 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Háááát nemtom.

Nekem ingyen sem kellene, nem hogy pénzt adjak érte. :S

11 éve 1 hónapja #61050 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Üdv! M46/M48 Pattonra szeretnék legénység skill és felszerelés tippeket kérni, nálam tapasztaltabb játékosoktól! Előre is köszönöm!

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #61359 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv!

Nemrég elkezdtem az amerikai heavy ágat és eddig egy hatalmas pozitív meglepetés részemre. Bár még csak az M6 - nál járok. Már a T1 Heavy is nagyon jó szerintem, abszolút farmoló tank, de az M6 az valami hihetetlen jó. Amióta játszok, messze ezzel a tankkal megy a legjobban. Aránylag gyors, egész fürge, a tornya gyorsan forog, nagyon mélyre lesüllyed a csöve és baromi jó az átütés/sebzés párosa plusz még jó a töltési ideje is. Az első tank ahol nem zavaró a +2 tier egy csatában. Az egyetlen rossz benne, hogy könnyen átlövik. Arról nem is beszélve, hogy 15 ezer kreditet simán hoz átlagban prémium nélkül. Nem gondoltam, hogy ez ennyire jó tank. Remélem a többi amcsi heavy is ilyen jó lesz. Én az M6 - ot mindenkinek csak ajánlani tudom.

Nincs nagy összehasonlítási alapom, mivel nem régóta játszom, eddig csak a VK36.01H volt meg mint Tier6 heavy, de az a tank ehhez képest egy nagy nulla szerintem. Amin már akkor is kiakadtam, hogy 132mm a páncélátütése a top ágyújának. Hiába próbál az ember gyenge pontot lőni, 50 - 100m felett simán lepattan. Na azzal tier8 - ban elég keserű volt. Örültem ha sebeztem nagy ritkán, nem hogy kilőni +2 tieres tankokat mint az M6 - al. Ráadásul az még lassú is volt a tornya is lassan fordult, plusz ugyanúgy szitává lőtték.

Muszáj volt ezt kiírnom magamból :)

Illetve lenne még egy kérdésem is. Nagyon gondolkodom egy medium ágon is, a T20 - M26 pershing ág tetszik. Megéri kihúzni azt az ágat? Megállják a helyüket?

11 éve 1 hónapja #61371 Írta: GunnersHun
Akkor most az előttem íróknak az amcsi med ágról.
Nagyon élvezhető ág. Bár én elfogult vagyok mivel med párti vagyok. Kevés heavyt szeretek(Tigris) :)
Szóval az egész ág jó szerintem. A T20-al én megszenvedtem, de csak mert nem tudtam vele játszani sokáig. A Pershing egy álom volt nekem. Az egész játékban nem volt még egy ilyen tank amivel szinte alig szenvedtem.
A Pattonok is nagyon jók, bár én nagyon szeretem a toronyharcot így kezemre állnak.
A skillekről: Mostanában én is kezdek arra átállni, hogy a lámpa mellett az álcázás és csak utána jöhetnek esetleg a célzást, mozgást segítő skillek, javítás, tűzoltás, majd elit alakulat. Szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

11 éve 1 hónapja #61376 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Köszi a választ, meghoztad a kedvemet, már csak kredit és XP kell hozzá hogy belevágjak :)

Viszont lenne még 1 kérdésem ezzel kapcsolatban. A Tier 5 - ös M4 után 2 fajta 6 - os közül lehet választani. Az M4A3E8 és az M4A3E2 Jumbo. Mindkettőről lehet a T20 ra menni, de melyiket érdemesebb választani? Azt látom, hogy mindkettőnek ugyanaz a top ágyúja, de a Jumbo jóval páncélozottabb, viszont kicsit lassabb. Melyikkel könnyebb kihúznia T20 – at?

11 éve 1 hónapja #61381 Írta: GunnersHun

Köszi a választ, meghoztad a kedvemet, már csak kredit és XP kell hozzá hogy belevágjak :)

Viszont lenne még 1 kérdésem ezzel kapcsolatban. A Tier 5 - ös M4 után 2 fajta 6 - os közül lehet választani. Az M4A3E8 és az M4A3E2 Jumbo. Mindkettőről lehet a T20 ra menni, de melyiket érdemesebb választani? Azt látom, hogy mindkettőnek ugyanaz a top ágyúja, de a Jumbo jóval páncélozottabb, viszont kicsit lassabb. Melyikkel könnyebb kihúznia T20 – at?

Én a Jumbo felé indultam el, mert jobban tetszett. Nem is bántam, meg ma is meg van a kis köpködő. DE szerintem bármelyiket választod nem jársz rosszul de nekem jobban tetszett a kemény frontja a Jumbonak amivel nem egy tankot meg lehet lepni.
A Pershing-ről árulkodik a winratem. ;) Bánom, hogy eladtam. Az M46 azzal szívóágra kerültem kicsit de nem hibáztatom a tankot, azóta meg buffolták is.
www.noobmeter.c...75069/

11 éve 1 hónapja #61386 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Pattonökkel vigyázz nagyon puhák oldalról és nem olyan fürgék, mint a többi med. Egy hete a BC-vel egy tárral kikaptam egy super unicum 10-es pattont. Szegény kb. 1 percet játszott és 350 sebzéssel zárt. Biztos boldog volt... :dry: Szóval lehetőleg maradj hátul fedezékben egy jó camoval. A view range, a locate viszont maximálisan kárpótol.

11 éve 1 hónapja #61426 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Pattonökkel vigyázz nagyon puhák oldalról és nem olyan fürgék, mint a többi med. Egy hete a BC-vel egy tárral kikaptam egy super unicum 10-es pattont. Szegény kb. 1 percet játszott és 350 sebzéssel zárt. Biztos boldog volt... :dry: Szóval lehetőleg maradj hátul fedezékben egy jó camoval. A view range, a locate viszont maximálisan kárpótol.

Hozzáteszem, hogy a Pattonoknál biztos, de lehet, hogy a Pershingnál is nagyon sérülékeny a lőszer rekesz, ha oldalt találnak el

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 41 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.