Nem nem nem hiszem el a T57-HEAVY MIÉRT miért .... SERB kitépem a szívedet az összes fejlesztő meg szarjon sünt ....
Nem is volt sok t 57 heavy tank a játékban !!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03
11 éve 4 hete#61974Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
T57-HEAVY MIÉRT miért
Mert nevetségesen OP és már rég nerfelni kellett volna?
Egyébként a két dolgot ami miatt OP, (shell&clip reload) nem bántották.
Ez az accuracy buff meg a gyakorlatban nem sok vizet fog zavarni, 8.6 óta úgyis nyílegyenesen megy a lövések 70%-a.
Egyébként egy kis kultúrát magadra erőltethettél volna, vagy ha mindenáron a deveket akarod szidni, akkor arra való a dühöngő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00
Üdv!
Tudnátok tippeket adni a t57-hez? tudom, hogy nem úgy kell vele játszani mint pl 1 is7-el hanem támogatni kéne ( vagyis én úgy gondolom) de egyszerűen nem tudok vele játszani...
Az előző tank, a t54e1 eléggé tetszett, és szerintem jó is voltam vele (kb 2400 átlag dmg) de a t57-el alig van meg ennyi =/
Tehát ha tudtok adjatok tippeket, bármit elfogatok, illetve ha tudnátok mondani egy másik tankot ami úgy működik mint ez annak is nagyon örülnék
Üdv!
Tudnátok tippeket adni a t57-hez? tudom, hogy nem úgy kell vele játszani mint pl 1 is7-el hanem támogatni kéne ( vagyis én úgy gondolom) de egyszerűen nem tudok vele játszani...
Az előző tank, a t54e1 eléggé tetszett, és szerintem jó is voltam vele (kb 2400 átlag dmg) de a t57-el alig van meg ennyi =/
Tehát ha tudtok adjatok tippeket, bármit elfogatok, illetve ha tudnátok mondani egy másik tankot ami úgy működik mint ez annak is nagyon örülnék
Nem nem nem hiszem el a T57-HEAVY MIÉRT miért .... SERB kitépem a szívedet az összes fejlesztő meg szarjon sünt ....
Szia!
Pedig a T10-es heavy-k közül a T57H-vel és az IS-7-tel tolják a legtöbben. Recent.
Szia!
Pedig a T10-es heavy-k közül a T57H-vel és az IS-7-tel tolják a legtöbben. Recent.
Cdak van egy apró különbség köztük , mégpedig hogy az is7 bàrmit pattint, a t57 pedig semmit, ja és melyiket nerfelik nanà hogy a t57 et, elmemnek a jó francba.
Szia!
Cdak van egy apró különbség köztük , mégpedig hogy az is7 bàrmit pattint, a t57 pedig semmit, ja és melyiket nerfelik nanà hogy a t57 et, elmemnek a jó francba.
A T57H-nak pedig van ném dmg potenciál a tárában. Noobként én jobban tartok az amerikaitól mint a szovjettől. Ha a meady kinézett magának, az nagy eséllyel garázst jelent...
Szia!
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan:D a legjobb heavy jelenleg a T57
Szia!
Nézd a jó oldalát, neked legalább bejelentették a nerfet, nem úgy mint az én kedvencemnél. A Leo 1-et több részletben sunyin szó nélkül a háttérben nerfelgetik, minden téren. Aki játszott vele régen az ág bekerülésekor tudja milyen volt és most milyen. De csak azért is játszok vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Morphelo
T57 Heavy
Célzási idő nerfelve lett 2,59-ről 2,78-ra
„pontosság vesztés” a toronymozgatás közben 30%-kal növelve lett*
„pontosság vesztés” menet közbeni fordulásnál növelve lett 25%-kal*
„pontosság vesztés” teljes sebességnél való haladás közben növelve lett 25%-kal*
*a pontosság vesztést növelték meg
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: keeper75
T57 Heavy
Célzási idő nerfelve lett 2,59-ről 2,78-ra
„pontosság vesztés” a toronymozgatás közben 30%-kal növelve lett*
„pontosság vesztés” menet közbeni fordulásnál növelve lett 25%-kal*
„pontosság vesztés” teljes sebességnél való haladás közben növelve lett 25%-kal*
*a pontosság vesztést növelték meg
Ezt sajnos olvastam, belegondolsz micsoda mínusz ez?? Ez nem egy megállok oszt osztok tank ezzel mozogni mert szétlövik , némileg ellentmond ennek a mai csatám.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...