Vonkurz!
A T110E3 24km/h-s sebessége már szerintem is elég T. X-ben. Lehet, hogy kőkemény. Viszont a T95-öt átvészelni, oly fajta mazochizmus, mint mikor a dervisek véresre ostorozták saját hátukat.
A kérdés itt már inkább játékelméleti. Ha már közel 6 millát beruháztam egy TD-re, vajon melyiknek van több haszna számomra és a csapat számára?
Egy WT auf E100 röhögve sebzi le saját életerjét és annál többet. A T110E3-al, ez valószínüleg szenvedés.
idonkent felmerul hogy a jo jatekosok gyors tankokat szeretik.
nem tartom magam gyengenek, en szemely szerint regebben medeztem, mostanra maradtak kedvenceim a bat25t, ez nem med ugye csak spotter

a lightok, a gc tuzer, meg a maus.
neha megyek orosz meddel poenbol, meg huzom a maradek agat.
namost jo jatekosok medjevel az van, hogy azokkal remekul lehet flankelni, felteve ha valaki eleall/lekoti az ellenseges neheztankokat

himmelsdorfon akkor van ertelme attolni a hegyet, ha kozben valaki megfogja a banan veget. nem csak sebzesrol szol a jatek, nagyon soxor egyszeruen meg kell fogni tankokat valahol, idot kell adni a csapatnak, es ide nehez vas kell. maus kell, meg e100 kell, meg e3 kell.
e4 pl ilyenre alkalmatlan, tul puha
hogy aztan sebez-e vagy sem, az kis tulzassal jelentektelen kerdes, nyilvan ha nem sebez nem lesz kepes megallitani az ellenfelet se
ha 1k csata alatt ki lehet huzni egy tizest, es nekem van 34k kornyeki, akkor tenyleg a maradekra vagyok rafanyalodva

a fochot tulzasnak erzem, tuzereket megprobaltam de nagyon kinkeserves, az e3-t lattam egyedul amit meg erdemes lehet huzni.
e4-rol megvan az osszes agyu/motor, most megneztem, 241k xp kell az e3-hoz, jelenleg van 71k free xp-m, es csak gyulik mert nincs mashova elkoltsem, mire odaerek meglesz az
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...