Jelenleg 72 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 5 hónapja #114413 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A másik probléma, hogy a sebesség hiánya abban is meggátolja, hogy maga válassza meg az összecsapás helyét, ezért általában nincs összecsapás, mert vagy elkerülik, vagy spotolják és megöli az arty, tehát soha nem fogja betölteni a neki a szánt szerepet.

hat, azert az e3 az kemeny. jelenleg nagyjabol az egyetlen kemeny tank a jatekban, bar ezt talan csak azert gondolom mert a hetesnel vagyok jelenleg :)
tortoise nagyon durva agyuval volt szerelve, elmeletileg nem szerettem, de talan legtobb xp-t hoztam vele atlagosan...
amit nagyon szeretek a maus, de neki van tornya, szal varosban azert jobban kijon neki a lepes, mielott jatszanak vele azt gondolom, hogy ekkora pancelhoz a 24km/ora teljesen alkalmas, nehez tanknak elmegy.
a vegen majd agyonvagjak a medek, de a mausomat is mindig agyonvagjak :)
kivancsi leszek majd ra, a t95-re meg gyujtom a free xp-t :)

Előre is jó szopást kívánok, majd meglátod milyen fantasztikus:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja #114421 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
T28-ig érdemes csak azon az ágon elindulni? :D
Jackson-Hellcat párosnál vagyok csak, kövinek majd az T25 AT-t terveztem, mert ágyúk terén érdemesebb (T28 protonál jelentkezik ez)

T37-tel nem is terveztem revolvert használni, nem éri meg a penje miatt. Mindjárt meglesz a motor, akkor remélhetőleg gyorsabb lesz picikét a jószág :) Csak városi pályákon nem túl élvezetes mendegélni vele (kharkov pl)

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114422 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Vonkurz! Ha a klánod befogadott, nyilván jó játékos vagy. Én nem vizslatok XVM-et, mások statját, de pár évet eltöltöttem a játékban - lehet mások értékrendje szerint feleslegessen.
Néhány éve a T95 puszta megjelenése rettegést váltott ki az ellenből. Malinovkán szemből - egyedül - elindulhatott a síkon spotolni és sebezni. Ma próbáld meg! Ez is, - kapott annyi nerfet - hogy egy szánalmas lomha, tehetetlen, átlőhető romhalmazzá vált.
A T110E3 24km/h-s sebessége már szerintem is elég T. X-ben. Lehet, hogy kőkemény. Viszont a T95-öt átvészelni, oly fajta mazochizmus, mint mikor a dervisek véresre ostorozták saját hátukat.
A kérdés itt már inkább játékelméleti. Ha már közel 6 millát beruháztam egy TD-re, vajon melyiknek van több haszna számomra és a csapat számára?
Egy WT auf E100 röhögve sebzi le saját életerjét és annál többet. A T110E3-al, ez valószínüleg szenvedés. Akkor mikor választunk helyesen, ha szem előtt tartjuk saját, és csapatunk érdekeit? Szerintem egy forgótornnyal nem rendelkező TD-re kidobni ennyi XP-t és kreditet felesleges tékozlás.
Viszont, ha úgy döntesz végigjárod az utat,- később - szívesen olvasnám tapasztalataidat.

10 éve 5 hónapja #114424 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Jackson-Hellcat párosnál vagyok csak, kövinek majd az T25 AT-t terveztem, mert ágyúk terén érdemesebb (T28 protonál jelentkezik ez)

T37-tel nem is terveztem revolvert használni, nem éri meg a penje miatt. Mindjárt meglesz a motor, akkor remélhetőleg gyorsabb lesz picikét a jószág :) Csak városi pályákon nem túl élvezetes mendegélni vele (kharkov pl)

Én végig a revolvertárassal használtam:D

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114461 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Vonkurz! Ha a klánod befogadott, nyilván jó játékos vagy. Én nem vizslatok XVM-et, mások statját, de pár évet eltöltöttem a játékban - lehet mások értékrendje szerint feleslegessen.
Néhány éve a T95 puszta megjelenése rettegést váltott ki az ellenből. Malinovkán szemből - egyedül - elindulhatott a síkon spotolni és sebezni. Ma próbáld meg! Ez is, - kapott annyi nerfet - hogy egy szánalmas lomha, tehetetlen, átlőhető romhalmazzá vált.
A T110E3 24km/h-s sebessége már szerintem is elég T. X-ben. Lehet, hogy kőkemény. Viszont a T95-öt átvészelni, oly fajta mazochizmus, mint mikor a dervisek véresre ostorozták saját hátukat.
A kérdés itt már inkább játékelméleti. Ha már közel 6 millát beruháztam egy TD-re, vajon melyiknek van több haszna számomra és a csapat számára?
Egy WT auf E100 röhögve sebzi le saját életerjét és annál többet. A T110E3-al, ez valószínüleg szenvedés. Akkor mikor választunk helyesen, ha szem előtt tartjuk saját, és csapatunk érdekeit? Szerintem egy forgótornnyal nem rendelkező TD-re kidobni ennyi XP-t és kreditet felesleges tékozlás.
Viszont, ha úgy döntesz végigjárod az utat,- később - szívesen olvasnám tapasztalataidat.

Nos a tapasztalatom az "útról" Jackson= király megmaradt veri a Helcicát, T25AT = Nagyon jóóó,kb JP2 feelingem volt vele, T28 szerettem de azért volt már jobb is :), T95 egy lomha erőd ami ha odapörköl akkor megérzik és jó, persze erősen függ attól hogy védik e a seggét de ha védik akkor bárkit megfog akár kis ágyúval is, T110E3= még nem tudom mit mondjak a rosszon kívül csalódás egyelőre , még meglátom.

És elnézést mindenkitől csak kicsit ideges lettem, videót néztem de nem lettel okosabb, persze a legtöbb videóban goldot használnak..... én meg nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 5 hónapja #114463 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
300 pennel nem kell gold szerintem.

10 éve 5 hónapja #114466 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

300 pennel nem kell gold szerintem.

Nos én is úgy gondolom, de jelen állapotában mindenről pattan, persze attól még nem használok goldot.

10 éve 5 hónapja #114518 Írta: Grievous

Én végig a revolvertárassal használtam:D

Én pen párti vagyok, nem szeretem az alacsony átütésű ágyúkat (ez inkább tapasztalati hiány, meg balszerencse (ha tudom mi a gyenge pont, de nem találom el többször egymás után). Nem tudom, hogy DPM-ben jobb-e a revolver, de én max kifejlesztem majd, kel az elit tank :)

10 éve 5 hónapja #114608 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Vonkurz!
Egy WT auf E100 röhögve sebzi le saját életerjét és annál többet. A T110E3-al, ez valószínüleg szenvedés.

idonkent felmerul hogy a jo jatekosok gyors tankokat szeretik.
nem tartom magam gyengenek, en szemely szerint regebben medeztem, mostanra maradtak kedvenceim a bat25t, ez nem med ugye csak spotter :) a lightok, a gc tuzer, meg a maus.
neha megyek orosz meddel poenbol, meg huzom a maradek agat.

namost jo jatekosok medjevel az van, hogy azokkal remekul lehet flankelni, felteve ha valaki eleall/lekoti az ellenseges neheztankokat :)
himmelsdorfon akkor van ertelme attolni a hegyet, ha kozben valaki megfogja a banan veget. nem csak sebzesrol szol a jatek, nagyon soxor egyszeruen meg kell fogni tankokat valahol, idot kell adni a csapatnak, es ide nehez vas kell. maus kell, meg e100 kell, meg e3 kell.
e4 pl ilyenre alkalmatlan, tul puha

hogy aztan sebez-e vagy sem, az kis tulzassal jelentektelen kerdes, nyilvan ha nem sebez nem lesz kepes megallitani az ellenfelet se :)

ha 1k csata alatt ki lehet huzni egy tizest, es nekem van 34k kornyeki, akkor tenyleg a maradekra vagyok rafanyalodva :) a fochot tulzasnak erzem, tuzereket megprobaltam de nagyon kinkeserves, az e3-t lattam egyedul amit meg erdemes lehet huzni.

e4-rol megvan az osszes agyu/motor, most megneztem, 241k xp kell az e3-hoz, jelenleg van 71k free xp-m, es csak gyulik mert nincs mashova elkoltsem, mire odaerek meglesz az :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114614 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Hát akkor rajta! Viszont, ha megvetted, légy kedves írni pár sort a T110E3 -ról, hogy nálad miként muzsikál? Én csak randomban játszom, így bizonyos fokig mások a prioritások. Viszont a lelkem mélyén engem is vonzanak ezek a behemótok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 5 hónapja #114615 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Hát akkor rajta! Viszont, ha megvetted, légy kedves írni pár sort a T110E3 -ról, hogy nálad miként muzsikál? Én csak randomban játszom, így bizonyos fokig mások a prioritások. Viszont a lelkem mélyén engem is vonzanak ezek a behemótok.

maust meg ilyesmit nem cw-re huz az ember :)
de e3 amugy szokott lenni, 1-1 kozben elfer, vedekezesben az egyik legkomolyabb tank
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115075 Írta: Grievous
Érdemes a T37-re a top motort felrakni, vagy inkább a bulldog kifejlesztésére költsem el az xp? Csak mert annak a stock motorja megegyezik ezzel a fejlesztettel, így egy kevés xp-t meg lehetne spórolni. Csak 50 paci(?) a különbség meg +20kg(?)

10 éve 5 hónapja #115080 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
50 paci, de az a kis dog van 25 tonna max:D, meg a cent7/1en is oriasi kulonbseg volt a motorfejlesztes. Foleg egy ligthnal.
Nem hiszem h. a t37el kinlodas lenne a jatek:D, akkor meg nem eri meg? mennyi xp lehet a motor 10k? az kb 10 csata.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115083 Írta: neymarsztupa
Megválaszolva: neymarsztupa

Érdemes a T37-re a top motort felrakni, vagy inkább a bulldog kifejlesztésére költsem el az xp? Csak mert annak a stock motorja megegyezik ezzel a fejlesztettel, így egy kevés xp-t meg lehetne spórolni. Csak 50 paci(?) a különbség meg +20kg(?)

Én azt ajánlom hogy mindenképp fejleszd ki
a nagy motort mert 9,5k xp nem a világ vége, és azért az az 50LE is dob a tankon.

10 éve 5 hónapja #115093 Írta: Grievous
Tudom, hogy nem annyira sok az a 9500xp, de ha lehet spórolni, akkor lehet spórolni :D Ok, akkor rárakom, csak azért kérdeztem, mert ha nagyobb lenne a lóerő különbség, akkor rögtön felraktam volna, csak így, hogy alig van, így kérdéses.

Legutolsó ilyen motor cserém ARL-en volt, de ott 575-ről 750-re ment, de ott érezni is a különbséget rendesen. :whistle:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.