Ez a T20 tényleg ekkora hulladék? Az átütése 160, de valójában olyan 130 körülinek tűnik.
Sorozatban pattanok olyan tankokról amiket a T-43 a maga 144-es átütésével simán átvisz.
A pontosság pedig botrányos.
Ez a T20 tényleg ekkora hulladék? Az átütése 160, de valójában olyan 130 körülinek tűnik.
Sorozatban pattanok olyan tankokról amiket a T-43 a maga 144-es átütésével simán átvisz.
Elvileg a legjobb 7-es med.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor
T110E5 lassan megvan.
Milyen legénységi skilleket pakoljak rá? 4 soros legénységet rakok majd rá.
Én valami ilyesmire gondoltam:
1. sor BIA
2. sor 6. érzék többi javítás
3. sor mozgás közbeni pontosság növelő skillek, töltőnek bizt. elhelyezés
4. sor Megelőző karbantartás (valószínű, hogy cola lesz benne porral oltó helyett), lövésznek mesterlövész vagy fegyverkovács
T110E5 lassan megvan.
1. sor BIA
4. sor Megelőző karbantartás (valószínű, hogy cola lesz benne porral oltó helyett), lövésznek mesterlövész vagy fegyverkovács
Nekem BiA, javítás, illetve 6.érzék alap minden tanknál, ennél még van a pillanatkép, fegyverkovács, irányított ütközés, sima utazás, ezermester és biztonságos elhelyezés.
T110E5 lassan megvan.
1. sor BIA
Nekem BiA, javítás, illetve 6.érzék alap minden tanknál, ennél még van a pillanatkép, fegyverkovács, irányított ütközés, sima utazás, ezermester és biztonságos elhelyezés.
A mesterlövész egy vicces kis skill Annyi lőszerrekeszt lövök mióta megvan Szoktam akkorát nevetni
T110E5 lassan megvan.
1. sor BIA
A mesterlövész egy vicces kis skill Annyi lőszerrekeszt lövök mióta megvan Szoktam akkorát nevetni
Végre ki van fejlesztve a T110e5. Komolyan mondom engem agyérgörcs kerülgetett az M103-al. A top löveget nem húztam ki rá, mert akkor sosem lenne e5-öm valószínűleg. A 2. löveggel jól elvoltam.
Ami megpecsételi szerintem ezt a tankot...
Páncélja van, de pont annyi, amennyi nem teszi ezt a tankot nehéz tankká, de arra már elég, hogy a sebességből elvegyen. Átlag 30-35 km/h ilyen páncélzattal nem valami rózsás. Na és erre tesz rá egy lapáttal a folyamatos modulsérülés. Anno A-44-nél dühöngtem elehet, hogy folyton sérülnek a modulok. De az M103-nál ez még durvább. Folyamatosan sérül az ammo reck, a löveg (?), a töltőt, és a vezetőt folyamatosan ellövik. Rengetegszer lőtték sárgára kétszer egymás után a lőszerrekeszt, illetve a sofőrt.
Régen játszottam ilyen élvezhetetlen járművel.
Jackal, neked is megvolt látom. Te szeretted az M103-at? Mi róla a véleményed?
Végre ki van fejlesztve a T110e5. Komolyan mondom engem agyérgörcs kerülgetett az M103-al. A top löveget nem húztam ki rá, mert akkor sosem lenne e5-öm valószínűleg. A 2. löveggel jól elvoltam.
Ami megpecsételi szerintem ezt a tankot...
Páncélja van, de pont annyi, amennyi nem teszi ezt a tankot nehéz tankká, de arra már elég, hogy a sebességből elvegyen. Átlag 30-35 km/h ilyen páncélzattal nem valami rózsás. Na és erre tesz rá egy lapáttal a folyamatos modulsérülés. Anno A-44-nél dühöngtem elehet, hogy folyton sérülnek a modulok. De az M103-nál ez még durvább. Folyamatosan sérül az ammo reck, a löveg (?), a töltőt, és a vezetőt folyamatosan ellövik. Rengetegszer lőtték sárgára kétszer egymás után a lőszerrekeszt, illetve a sofőrt.
Régen játszottam ilyen élvezhetetlen járművel.
Jackal, neked is megvolt látom. Te szeretted az M103-at? Mi róla a véleményed?
Szia, utáltam, szerintem idegesítő. Lassú, az ágyú jó, a páncél troll de igazából szar, borzasztó fos oldalpáncél, egy pillanat alatt szétszedik a tornyát ha KICSIT IS oldalra fordítja.
AZ E5 egy fokkal jobb, de ugyan ezekkel a bajokkal küzd mert:
- szemből belőhető a torony
- szemből belőhető a kupola a fején
- a toronygyűrű
- a hasa
szóval tele van weak spottal, cserébe kicsi alfa egy jó ágyún, és nem elég mobilis. Sidescrapre jobb, de ilyen kis dobozok vannak az oldalán ami szintén lőhető...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...