De az MM-je is a legdurvább volt T5 létére bekerült T10-es meccsekbe is, és talán T7 volt a minimum.
Még emlékszem is, amikor haverommal még full kezdők voltunk, neki volt Chaffee-ja, nekem meg KV1-em, azonos szint ugye, miért ne menjünk szakaszba? Volt is nagy csodálkozás amikor bedobott tier 10-be, én azelőtt értelemszerűen még nem is láttam 7-nél nagyobb tankokat. Még morgolódtam is, hogy miért nem tudom belőni a Maus oldalát, de még a hátulját se. Aztán amikor nekem meglett az IS, neki még mindig megvolt a Chaffee mert ugye nem lehetett róla továbbmenni, akkor már valamivel nagyobb esélyekkel indultunk a szakaszba.
Nemrég amúgy én is megvettem az új Chaffeet, még igencsak szoknom kell, és a másik lightom, a 13 75 után kicsit kevésnek érzem magam 6. érzék és full álca nélkül, a felspotolódás gyakran egyből a garázsmenetet is jelenti.
6. érzék sajna még nekem sincs, úgy vakartam össze mindenféle népséget bele. Az álca egyébként nagyon érdekes, álcafestés, álcaháló, 80%-os álca skill, periszkóp és volt olyan, hogy álló helyzetben, álcaháló, periszkóp aktív, kb 300m-re megy a churchill 1, egyszercsak rámfordul és elkezd lőni.??? Vagy bokorban ülök, szintén álcaháló, festés, periszkóp és a 200m -re keresztben haladó T28 (most nem tudom hogy a sima vagy a prot ) egyszercsak eltűnik. ???? Utánna már nem is láttam.
Lehet mas spotolt. Illetve ha losz ugyanugy leesik az alcad.
Azt tudod csinalni h. fogod es megnezed a camo calculatorral h. churchill hany meterrol tud eszrevenni a te setupoddal. Hasznos tud lenni. Meg tudod nezni, hol a hatar, amiket be tudsz tartani. Pl, milyen tank mekkora tavrol spotol ha vna alcahalod es losz, stb. Vagy a te alcaddal, egy masik scout honnan lat, barmi. En pl e25nel neztem meg h. egy 450m latotavu spotter honnan lat, es ehhez igazodok, ha ugy akarok loni h. ne lassanak. De meg tudod nezni azt h. bokor mogott honnan latnak meg, mert ugye az se mindenhato, es bokorbol is vna tobb fele, meg nem mind1 milyen tankba ulsz, es mit cisnalsz a bokor mogott. 1-2 dolgot 1-2 tipushoz ha megjegyzel az mar egy jo viszonyitasi alap, kb mint ahogy a tankok weakspotjat tanulod meg.
Minimalis + lexikai tudas amivel jobba tudsz vallni.(nem flamelesbol, csak peldakent, ez peldaul artynal rohadtul mind1:D)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, eldegor
De az MM-je is a legdurvább volt T5 létére bekerült T10-es meccsekbe is, és talán T7 volt a minimum.
Még emlékszem is, amikor haverommal még full kezdők voltunk, neki volt Chaffee-ja, nekem meg KV1-em, azonos szint ugye, miért ne menjünk szakaszba? Volt is nagy csodálkozás amikor bedobott tier 10-be, én azelőtt értelemszerűen még nem is láttam 7-nél nagyobb tankokat. Még morgolódtam is, hogy miért nem tudom belőni a Maus oldalát, de még a hátulját se. Aztán amikor nekem meglett az IS, neki még mindig megvolt a Chaffee mert ugye nem lehetett róla továbbmenni, akkor már valamivel nagyobb esélyekkel indultunk a szakaszba.
Nemrég amúgy én is megvettem az új Chaffeet, még igencsak szoknom kell, és a másik lightom, a 13 75 után kicsit kevésnek érzem magam 6. érzék és full álca nélkül, a felspotolódás gyakran egyből a garázsmenetet is jelenti.
6. érzék sajna még nekem sincs, úgy vakartam össze mindenféle népséget bele. Az álca egyébként nagyon érdekes, álcafestés, álcaháló, 80%-os álca skill, periszkóp és volt olyan, hogy álló helyzetben, álcaháló, periszkóp aktív, kb 300m-re megy a churchill 1, egyszercsak rámfordul és elkezd lőni.??? Vagy bokorban ülök, szintén álcaháló, festés, periszkóp és a 200m -re keresztben haladó T28 (most nem tudom hogy a sima vagy a prot ) egyszercsak eltűnik. ???? Utánna már nem is láttam.
Én a Chaffee Sport legénységét raktam bele, ők eleve 100%-ról indultak, szóval egyből mehetett a skill, plusz volt elfekvőben egy kósza rádiósom 95% álcával, az Isten tudja honnan maradt meg, annyi hogy az ő fő képzettsége 80%-ról indult. Most 50% körül van a többiek álcája, mondjuk én hálót nem használok, venti+rammer+optika setup van benne.
De ha már szóba hoztad a periszkóp+álcaháló kombót, mostanában feltűnt hogy egyre kevesebb hasznát veszem a td-ken, sokszor olyan indokolatlan spotot kapok hogy félelmetes, én meg persze nem látok lószart se, hiába az 500 látótáv.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
ilyen eventeken rohadt sok amcsi legenyseget lehetett szerezni, ott volt meg a mammut legenysege is. Nem volt sok amcsi tankom, de rengeteg legenyseget szedtem ossze, igy elkezudtem emiatt azokat is gyartani.
Ha megcsinalod a t28HTC-s kuldit kapsz egy 100%os legenyseget a tankba.
Lehet mas spotolt. Illetve ha losz ugyanugy leesik az alcad.
Azt tudod csinalni h. fogod es megnezed a camo calculatorral h. churchill hany meterrol tud eszrevenni a te setupoddal. Hasznos tud lenni. Meg tudod nezni, hol a hatar, amiket be tudsz tartani. Pl, milyen tank mekkora tavrol spotol ha vna alcahalod es losz, stb. Vagy a te alcaddal, egy masik scout honnan lat, barmi. En pl e25nel neztem meg h. egy 450m latotavu spotter honnan lat, es ehhez igazodok, ha ugy akarok loni h. ne lassanak. De meg tudod nezni azt h. bokor mogott honnan latnak meg, mert ugye az se mindenhato, es bokorbol is vna tobb fele, meg nem mind1 milyen tankba ulsz, es mit cisnalsz a bokor mogott. 1-2 dolgot 1-2 tipushoz ha megjegyzel az mar egy jo viszonyitasi alap, kb mint ahogy a tankok weakspotjat tanulod meg.
Minimalis + lexikai tudas amivel jobba tudsz vallni.(nem flamelesbol, csak peldakent, ez peldaul artynal rohadtul mind1:D)
Camo calculatort szoktam nézni. Majd megnézem a replayt, hogy is volt pontosan, lőni nem löttem, csak lestem ahogy vonul.
T-50-2 is ötös volt, de ezek még T7-ben is szétgyepáltak mindenkit. T10-ben is gond nélkül lehetett velük játszani.
Hát azért mikor a Maus seggéről, tarkójáról pattantam, kellett volna egy kis átütés plusz. Akkoriban azért nem aranyoztunk, mert csak aranyért lehetet venni, az meg földi halandónak nem volt sok. Ötös tank ellenére 18 ezer kredit volt, ha kilőttek. Ellenben minden sarkon be tudott fordulni 72 km/h-val.
Sziasztok. Velemenyt szeretnek kerni a T20-as rol. Nagyon ritkan lehet talalkozni vele csataba. Akinek megvan vagy jatszot vele nemreg, irjon egy par otletett vagy negativ-pozitiv velemenyt rola. Nagyon koszonom elore is
Sziasztok. Velemenyt szeretnek kerni a T20-as rol. Nagyon ritkan lehet talalkozni vele csataba. Akinek megvan vagy jatszot vele nemreg, irjon egy par otletett vagy negativ-pozitiv velemenyt rola. Nagyon koszonom elore is
Nekem bejött, ahogy az előttem szóló is írta, a Comettel együtt a legjobb medek tier 7-ben. Páncél nincs, de tornyozni nagyon jól lehet vele, az alfa egész jó, viszont a dpm kissé kevés. Optikával spotra is kiváló, főleg dombos pályákon. Jelenleg a Pershingnél tartok, de már ki van húzva a Patton is. A Pershing is tetszik, a 180 pen ellenére. Univerzális tank, én a legtöbb pályán spotolásra használom, optikával és álca skillekkel baromi jól tudsz spotolni akár magadnak, akár a teamnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#115600Írta: bodogzus
Megválaszolva: bodogzus
Sziasztok!
Az M103-ra megéri megvenni a nagyobb tornyot? 110k xp kell még az E5-höz, de egyre gyengébben játszom vele. 23000 xp - vel lennék hátrébb és úgy ítéltem meg, hogy az a 13mm oldalpáncél vastagság és a plusz 100 HP nem ér annyit. Tévedek?
(az első 40 csatában 1600 átlagsebzésem volt vele, de az utolsó 39 csatàban lerontottam 1200-ra.) Nem lehet vele tornyozni egyátalán. A T32 egy álom volt hozzá képest.
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Az M103-ra megéri megvenni a nagyobb tornyot? 110k xp kell még az E5-höz, de egyre gyengébben játszom vele. 23000 xp - vel lennék hátrébb és úgy ítéltem meg, hogy az a 13mm oldalpáncél vastagság és a plusz 100 HP nem ér annyit. Tévedek?
(az első 40 csatában 1600 átlagsebzésem volt vele, de az utolsó 39 csatàban lerontottam 1200-ra.) Nem lehet vele tornyozni egyátalán. A T32 egy álom volt hozzá képest.
Köszönöm a válaszokat!
tornyozni utána sem lehet vele - viszont érzésem szerint megéri kifullozni - jó tank, legalábbis én szeretem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodogzus
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
20m látótáv, plussz arra a toronyra megy rá a top cső, ami pontossabb, kicsit gyorsabban tölt, kevésbé esik szét, gyorsabban szűkül. Nekem ugyan nincs M103, csak az adatokat nézem, de én rádobnám.
Szerk.: Ja hogy úgy gondolod hogy a top csövet sem fejleszted ki! Akkor viszont nem biztos hogy megéri a toronnyal kínlódni.
A Top csőre nem költök, mert a kisebbel is meg vagyok elégedve bár tudom, hogy a nagy puskája milyen szuper, de minél hamarabb egy jo cw tankot szeretnék. A torony azért merült fel bennem, mert egyúttal a 8000-pattintós küldivel is küzdök (HT15). Ezek szerint keresnem kell egy masik játékstílust vele, mert totnyozni sehogy sem tud...
A Top csőre nem költök, mert a kisebbel is meg vagyok elégedve bár tudom, hogy a nagy puskája milyen szuper, de minél hamarabb egy jo cw tankot szeretnék. A torony azért merült fel bennem, mert egyúttal a 8000-pattintós küldivel is küzdök (HT15). Ezek szerint keresnem kell egy masik játékstílust vele, mert totnyozni sehogy sem tud...
t29et visszaveszed azzal meg lehet csinalni a HT15ot. Jo tank az, es ESL/teambattle miatt kellhet is.
En tegnap csapatoztam vele, teljesen megallta a helyet a sok 8as tank kozott. T32 talan mobilisabb, de annyival nem kemenyebb a frontja h. pattintson, a torony meg torony:D
Ha ez a koncepciod akkor tuti nem raknam fel a tornyot, hanem gyorsan e5.
Last edit: 10 éve 5 hónapja by gmaster0o0.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...