Jelenleg 75 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 7 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 5 hónapja #115324 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

Figyelem: Spoiler!

Lehet mas spotolt. Illetve ha losz ugyanugy leesik az alcad.
Azt tudod csinalni h. fogod es megnezed a camo calculatorral h. churchill hany meterrol tud eszrevenni a te setupoddal. Hasznos tud lenni. Meg tudod nezni, hol a hatar, amiket be tudsz tartani. Pl, milyen tank mekkora tavrol spotol ha vna alcahalod es losz, stb. Vagy a te alcaddal, egy masik scout honnan lat, barmi. En pl e25nel neztem meg h. egy 450m latotavu spotter honnan lat, es ehhez igazodok, ha ugy akarok loni h. ne lassanak. De meg tudod nezni azt h. bokor mogott honnan latnak meg, mert ugye az se mindenhato, es bokorbol is vna tobb fele, meg nem mind1 milyen tankba ulsz, es mit cisnalsz a bokor mogott. 1-2 dolgot 1-2 tipushoz ha megjegyzel az mar egy jo viszonyitasi alap, kb mint ahogy a tankok weakspotjat tanulod meg.
Minimalis + lexikai tudas amivel jobba tudsz vallni.(nem flamelesbol, csak peldakent, ez peldaul artynal rohadtul mind1:D)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, eldegor

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja #115328 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

De az MM-je is a legdurvább volt T5 létére bekerült T10-es meccsekbe is, és talán T7 volt a minimum.

Még emlékszem is, amikor haverommal még full kezdők voltunk, neki volt Chaffee-ja, nekem meg KV1-em, azonos szint ugye, miért ne menjünk szakaszba? Volt is nagy csodálkozás amikor bedobott tier 10-be, én azelőtt értelemszerűen még nem is láttam 7-nél nagyobb tankokat. Még morgolódtam is, hogy miért nem tudom belőni a Maus oldalát, de még a hátulját se. :huh: Aztán amikor nekem meglett az IS, neki még mindig megvolt a Chaffee mert ugye nem lehetett róla továbbmenni, akkor már valamivel nagyobb esélyekkel indultunk a szakaszba. :lol:
Nemrég amúgy én is megvettem az új Chaffeet, még igencsak szoknom kell, és a másik lightom, a 13 75 után kicsit kevésnek érzem magam 6. érzék és full álca nélkül, a felspotolódás gyakran egyből a garázsmenetet is jelenti. :S

6. érzék sajna még nekem sincs, úgy vakartam össze mindenféle népséget bele. :lol: Az álca egyébként nagyon érdekes, álcafestés, álcaháló, 80%-os álca skill, periszkóp és volt olyan, hogy álló helyzetben, álcaháló, periszkóp aktív, kb 300m-re megy a churchill 1, egyszercsak rámfordul és elkezd lőni.??? Vagy bokorban ülök, szintén álcaháló, festés, periszkóp és a 200m -re keresztben haladó T28 (most nem tudom hogy a sima vagy a prot ) egyszercsak eltűnik. ???? Utánna már nem is láttam.

Én a Chaffee Sport legénységét raktam bele, ők eleve 100%-ról indultak, szóval egyből mehetett a skill, plusz volt elfekvőben egy kósza rádiósom 95% álcával, az Isten tudja honnan maradt meg, annyi hogy az ő fő képzettsége 80%-ról indult. :huh: Most 50% körül van a többiek álcája, mondjuk én hálót nem használok, venti+rammer+optika setup van benne.
De ha már szóba hoztad a periszkóp+álcaháló kombót, mostanában feltűnt hogy egyre kevesebb hasznát veszem a td-ken, sokszor olyan indokolatlan spotot kapok hogy félelmetes, én meg persze nem látok lószart se, hiába az 500 látótáv. :S
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

10 éve 5 hónapja #115332 Írta: gmaster0o0
ilyen eventeken rohadt sok amcsi legenyseget lehetett szerezni, ott volt meg a mammut legenysege is. Nem volt sok amcsi tankom, de rengeteg legenyseget szedtem ossze, igy elkezudtem emiatt azokat is gyartani.
Ha megcsinalod a t28HTC-s kuldit kapsz egy 100%os legenyseget a tankba.

10 éve 5 hónapja #115344 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Figyelem: Spoiler!

Lehet mas spotolt. Illetve ha losz ugyanugy leesik az alcad.
Azt tudod csinalni h. fogod es megnezed a camo calculatorral h. churchill hany meterrol tud eszrevenni a te setupoddal. Hasznos tud lenni. Meg tudod nezni, hol a hatar, amiket be tudsz tartani. Pl, milyen tank mekkora tavrol spotol ha vna alcahalod es losz, stb. Vagy a te alcaddal, egy masik scout honnan lat, barmi. En pl e25nel neztem meg h. egy 450m latotavu spotter honnan lat, es ehhez igazodok, ha ugy akarok loni h. ne lassanak. De meg tudod nezni azt h. bokor mogott honnan latnak meg, mert ugye az se mindenhato, es bokorbol is vna tobb fele, meg nem mind1 milyen tankba ulsz, es mit cisnalsz a bokor mogott. 1-2 dolgot 1-2 tipushoz ha megjegyzel az mar egy jo viszonyitasi alap, kb mint ahogy a tankok weakspotjat tanulod meg.
Minimalis + lexikai tudas amivel jobba tudsz vallni.(nem flamelesbol, csak peldakent, ez peldaul artynal rohadtul mind1:D)

Camo calculatort szoktam nézni. Majd megnézem a replayt, hogy is volt pontosan, lőni nem löttem, csak lestem ahogy vonul. :)

10 éve 5 hónapja #115367 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

T-50-2 is ötös volt, de ezek még T7-ben is szétgyepáltak mindenkit. T10-ben is gond nélkül lehetett velük játszani.

Hát azért mikor a Maus seggéről, tarkójáról pattantam, kellett volna egy kis átütés plusz. Akkoriban azért nem aranyoztunk, mert csak aranyért lehetet venni, az meg földi halandónak nem volt sok. Ötös tank ellenére 18 ezer kredit volt, ha kilőttek. Ellenben minden sarkon be tudott fordulni 72 km/h-val.

10 éve 5 hónapja #115372 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Hát a Maust természetesen nem a te dolgod volt kiszedni vele, az evidens :D

10 éve 5 hónapja #115373 Írta: bela455
Megválaszolva: bela455
Sziasztok. Velemenyt szeretnek kerni a T20-as rol. Nagyon ritkan lehet talalkozni vele csataba. Akinek megvan vagy jatszot vele nemreg, irjon egy par otletett vagy negativ-pozitiv velemenyt rola. Nagyon koszonom elore is

10 éve 5 hónapja #115375 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Comettel párban a legjobb T7 medek.
Gyors, jó csőlehajlás, jó ágyú, de páncél nuku.

10 éve 5 hónapja #115433 Írta: WT14

Sziasztok. Velemenyt szeretnek kerni a T20-as rol. Nagyon ritkan lehet talalkozni vele csataba. Akinek megvan vagy jatszot vele nemreg, irjon egy par otletett vagy negativ-pozitiv velemenyt rola. Nagyon koszonom elore is

Nekem bejött, ahogy az előttem szóló is írta, a Comettel együtt a legjobb medek tier 7-ben. Páncél nincs, de tornyozni nagyon jól lehet vele, az alfa egész jó, viszont a dpm kissé kevés. Optikával spotra is kiváló, főleg dombos pályákon. Jelenleg a Pershingnél tartok, de már ki van húzva a Patton is. A Pershing is tetszik, a 180 pen ellenére. Univerzális tank, én a legtöbb pályán spotolásra használom, optikával és álca skillekkel baromi jól tudsz spotolni akár magadnak, akár a teamnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115600 Írta: bodogzus
Megválaszolva: bodogzus
Sziasztok!
Az M103-ra megéri megvenni a nagyobb tornyot? 110k xp kell még az E5-höz, de egyre gyengébben játszom vele. 23000 xp - vel lennék hátrébb és úgy ítéltem meg, hogy az a 13mm oldalpáncél vastagság és a plusz 100 HP nem ér annyit. Tévedek?
(az első 40 csatában 1600 átlagsebzésem volt vele, de az utolsó 39 csatàban lerontottam 1200-ra.) Nem lehet vele tornyozni egyátalán. A T32 egy álom volt hozzá képest.
Köszönöm a válaszokat!

10 éve 5 hónapja #115611 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Sziasztok!
Az M103-ra megéri megvenni a nagyobb tornyot? 110k xp kell még az E5-höz, de egyre gyengébben játszom vele. 23000 xp - vel lennék hátrébb és úgy ítéltem meg, hogy az a 13mm oldalpáncél vastagság és a plusz 100 HP nem ér annyit. Tévedek?
(az első 40 csatában 1600 átlagsebzésem volt vele, de az utolsó 39 csatàban lerontottam 1200-ra.) Nem lehet vele tornyozni egyátalán. A T32 egy álom volt hozzá képest.
Köszönöm a válaszokat!

tornyozni utána sem lehet vele - viszont érzésem szerint megéri kifullozni - jó tank, legalábbis én szeretem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodogzus

10 éve 5 hónapja #115613 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!

20m látótáv, plussz arra a toronyra megy rá a top cső, ami pontossabb, kicsit gyorsabban tölt, kevésbé esik szét, gyorsabban szűkül. Nekem ugyan nincs M103, csak az adatokat nézem, de én rádobnám.

Szerk.: Ja hogy úgy gondolod hogy a top csövet sem fejleszted ki! Akkor viszont nem biztos hogy megéri a toronnyal kínlódni.

10 éve 5 hónapja #115617 Írta: bodogzus
Megválaszolva: bodogzus
A Top csőre nem költök, mert a kisebbel is meg vagyok elégedve bár tudom, hogy a nagy puskája milyen szuper, de minél hamarabb egy jo cw tankot szeretnék. A torony azért merült fel bennem, mert egyúttal a 8000-pattintós küldivel is küzdök (HT15). Ezek szerint keresnem kell egy masik játékstílust vele, mert totnyozni sehogy sem tud...

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115622 Írta: gmaster0o0

A Top csőre nem költök, mert a kisebbel is meg vagyok elégedve bár tudom, hogy a nagy puskája milyen szuper, de minél hamarabb egy jo cw tankot szeretnék. A torony azért merült fel bennem, mert egyúttal a 8000-pattintós küldivel is küzdök (HT15). Ezek szerint keresnem kell egy masik játékstílust vele, mert totnyozni sehogy sem tud...

t29et visszaveszed azzal meg lehet csinalni a HT15ot. Jo tank az, es ESL/teambattle miatt kellhet is.
En tegnap csapatoztam vele, teljesen megallta a helyet a sok 8as tank kozott. T32 talan mobilisabb, de annyival nem kemenyebb a frontja h. pattintson, a torony meg torony:D

Ha ez a koncepciod akkor tuti nem raknam fel a tornyot, hanem gyorsan e5.

10 éve 5 hónapja #115643 Írta: WT14

A torony azért merült fel bennem, mert egyúttal a 8000-pattintós küldivel is küzdök (HT15).

Az pont tegnap lett meg az E75-tel, a végére kemény 80 hp-m maradt :ohmy:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.