Jelenleg 76 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 5 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 5 hónapja #115131 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Tudom, hogy nem annyira sok az a 9500xp, de ha lehet spórolni, akkor lehet spórolni :D Ok, akkor rárakom, csak azért kérdeztem, mert ha nagyobb lenne a lóerő különbség, akkor rögtön felraktam volna, csak így, hogy alig van, így kérdéses.

Legutolsó ilyen motor cserém ARL-en volt, de ott 575-ről 750-re ment, de ott érezni is a különbséget rendesen. :whistle:

Én tegnap raktam be az arl-be a nagy motort. Komolyan mondom, mikor meglódult, hátraestem a székben. :)

Lightba meg szerintem kötelező a fejlesztett motor, mert a gyorsulás igencsak szükséges neki. :) Egy heavyben pl. 50LE plusz kb. semmi, de egy lightban már számít. Szvsz.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115148 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
lusta voltam kikeresi az ertekeket., de 23t korul van t37.
+50LE az annyit jelent h. +2 LE/t ertek. Ami kb 20 korul van neki tehat 10% javusalt hoz mozgekonysagodra.
A masik h. 6os SH-ba az geyik leghasznosabb gep. Meg majd vlamaikor jon event is biztos, ott is lesz 6os CW-s resz szerintem megint. De meg ESL-en is hasznalhato. Szoval ha meg megtartot, akkor tokmind1, mert ugyis kifejleszted:D.
igen azt akartam sugalni erdemes megtartani:D. legalabbis nekem egyik kedvenc tankom, szoval rosszat nem is tudnek rola mondani:D

10 éve 5 hónapja #115225 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
singes: vigyázz, elég nagyot lehet esni az ARL-ben :D

gmaster: nem vagyok klánban, így a CW, SH, ESL kimarad az életemből (jó is, max az arany kellene).
Motort felraktam.

T29-nek most tudtam újraosztani a skilleket, a javítás bánta, mert az ment 3.-nak, és csak 16%-on áll, átlagban. Biztonságos elhelyezés és adrenalin roham jó döntés volt megadni a legénységnek? (valamikor majd átrakom őket T32-be, de csak majd). Parancsnok 6. érzéket kapott megint, lövés a toronyforgásost (snapshoot), sofőr offroad, rádiós meg látótáv növelőt (400 felett van, fejből nem tudom menniy az érték). 9.41-es reloading time ágyúnál, kicsitt jobb, mint a 9.71s B) (BIA az 1. skill)

10 éve 5 hónapja #115275 Írta: gmaster0o0
heavy tankra elso legyen a javitas. foleg egy t29nek aki talalkozik fv304-el. Ha nincs javitasod es egyszer elkap akkor veged. Kell a javitas skill, mert sidescape-be ha trackelnek akkor nem fogsz tudni kijonni amig a masik be nem tolt, es magatehetetlenul allsz. Igy meg 5-6 mp mulva kimehetsz es akar lohetsz is ra. Szerintem heavy tankra elsodleges.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115284 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Hát akkor rajta! Viszont, ha megvetted, légy kedves írni pár sort a T110E3 -ról, hogy nálad miként muzsikál? Én csak randomban játszom, így bizonyos fokig mások a prioritások. Viszont a lelkem mélyén engem is vonzanak ezek a behemótok.

Nos a válasz , jelen állapotában Nekem legalábbis T110E3 = állandó alulsebzés idióta csapatok, és sajnos az alja NAGYON puha, kifejezetten minden belövi akár forgatod akár nem,de van néha nyertes csatám is. Szóval az alját nagyon dugni és inkább hátulról osztani az igét, elölre semmiképp se menni mert, sok a gyengepont és közelről még a vak is belövi,és nagyrészt marad a T95 móka ha könnyű vagy közepes elkap nagyrészt vége a dalnak, mert ez se az a villámpörgő :)
T95 sokkal élvezhetőbb volt, mint írtam az egy nagy lomha erőd , az elején döntsd el merre mész mert visszafordulni nem fogsz vele ha nincs arty akkor malinovkán be középre , én 14000 lepattanót szedtem vele össze. :)

10 éve 5 hónapja #115285 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
BIA-t fontosabbnak tartottam, ilt tartom, de csak újra skillezésnél, új legénységnél alapból javítás megy (+6. érzék). 2. skill sorban lehetett volna 2 tagon javítás, de sokra nem mentem volna vele (ok, kicsit gyorsabba rakták volna vissz a láncot).

10 éve 5 hónapja #115294 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Kérdezném azokat akik játszottak a "régi" chaffee-val, hogy régen milyen volt? Annak idején nem fejlesztettem ki, mert ha jól emlékszem zsákutca volt és kellett hozzá vagy 55k xp. Most viszont megvettem és eddig nagyon tetszik, 8. csatára meglett a tankász ( 2600dmg.) ! :lol: . Van egy-kettő elég zavaró tulajdonsága (lassú lövedék, célpont elött leeső lövedékek, stb.) de ezek ellenére is nagyon jó kis vas.

10 éve 5 hónapja #115300 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
A T37 tornya és ágyúja volt, a Bulldog mozgékonyságával. Igen, eléggé kemény volt.

10 éve 5 hónapja #115301 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Kérdezném azokat akik játszottak a "régi" chaffee-val, hogy régen milyen volt? Annak idején nem fejlesztettem ki, mert ha jól emlékszem zsákutca volt és kellett hozzá vagy 55k xp. Most viszont megvettem és eddig nagyon tetszik, 8. csatára meglett a tankász ( 2600dmg.) ! :lol: . Van egy-kettő elég zavaró tulajdonsága (lassú lövedék, célpont elött leeső lövedékek, stb.) de ezek ellenére is nagyon jó kis vas.

Hát talán a t37 és a bulldog közé tudnám tenni a régi chaffee-t. Én szeretem a kis rohadékot, igaz az előtte lévő stuart-ot kb 8 vagy 9 alkalommal adtam el mire meg lett az 55k xp :oops:

A mostaniról viszont semmit nem tudok, én még a régi verzióval szedtem össze az xp-t t37-re.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

10 éve 5 hónapja #115311 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Hát talán a t37 és a bulldog közé tudnám tenni a régi chaffee-t. Én szeretem a kis rohadékot, igaz az előtte lévő stuart-ot kb 8 vagy 9 alkalommal adtam el mire meg lett az 55k xp :oops:

A mostaniról viszont semmit nem tudok, én még a régi verzióval szedtem össze az xp-t t37-re.

De az MM-je is a legdurvább volt T5 létére bekerült T10-es meccsekbe is, és talán T7 volt a minimum.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115312 Írta: bandras32

De az MM-je is a legdurvább volt T5 létére bekerült T10-es meccsekbe is, és talán T7 volt a minimum.

Ha jól emlékszem akkoriban a light-ok T5-ig voltak csak.

Vagy T6. Nem tudom a T-50-2 hanyas volt, mert olyanom volt és a ruszkiknál az volt az utolsó light.

10 éve 5 hónapja #115314 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
T-50-2 is ötös volt, de ezek még T7-ben is szétgyepáltak mindenkit. T10-ben is gond nélkül lehetett velük játszani.

10 éve 5 hónapja #115315 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Még emlékszem is, amikor haverommal még full kezdők voltunk, neki volt Chaffee-ja, nekem meg KV1-em, azonos szint ugye, miért ne menjünk szakaszba? Volt is nagy csodálkozás amikor bedobott tier 10-be, én azelőtt értelemszerűen még nem is láttam 7-nél nagyobb tankokat. Még morgolódtam is, hogy miért nem tudom belőni a Maus oldalát, de még a hátulját se. :huh: Aztán amikor nekem meglett az IS, neki még mindig megvolt a Chaffee mert ugye nem lehetett róla továbbmenni, akkor már valamivel nagyobb esélyekkel indultunk a szakaszba. :lol:
Nemrég amúgy én is megvettem az új Chaffeet, még igencsak szoknom kell, és a másik lightom, a 13 75 után kicsit kevésnek érzem magam 6. érzék és full álca nélkül, a felspotolódás gyakran egyből a garázsmenetet is jelenti. :S

10 éve 5 hónapja #115316 Írta: gmaster0o0

kepzeld azt , hogy 6os SHba azt hasznaltuk ligth tanknak:D. Persze egy ketten megkerdeztek miert hozunk be 5ost, de miutan carryztek az chaffeek utana nem volt tobb kerdes.

10 éve 5 hónapja #115322 Írta: bandras32

Még emlékszem is, amikor haverommal még full kezdők voltunk, neki volt Chaffee-ja, nekem meg KV1-em, azonos szint ugye, miért ne menjünk szakaszba? Volt is nagy csodálkozás amikor bedobott tier 10-be, én azelőtt értelemszerűen még nem is láttam 7-nél nagyobb tankokat. Még morgolódtam is, hogy miért nem tudom belőni a Maus oldalát, de még a hátulját se. :huh: Aztán amikor nekem meglett az IS, neki még mindig megvolt a Chaffee mert ugye nem lehetett róla továbbmenni, akkor már valamivel nagyobb esélyekkel indultunk a szakaszba. :lol:
Nemrég amúgy én is megvettem az új Chaffeet, még igencsak szoknom kell, és a másik lightom, a 13 75 után kicsit kevésnek érzem magam 6. érzék és full álca nélkül, a felspotolódás gyakran egyből a garázsmenetet is jelenti. :S

6. érzék sajna még nekem sincs, úgy vakartam össze mindenféle népséget bele. :lol: Az álca egyébként nagyon érdekes, álcafestés, álcaháló, 80%-os álca skill, periszkóp és volt olyan, hogy álló helyzetben, álcaháló, periszkóp aktív, kb 300m-re megy a churchill 1, egyszercsak rámfordul és elkezd lőni.??? Vagy bokorban ülök, szintén álcaháló, festés, periszkóp és a 200m -re keresztben haladó T28 (most nem tudom hogy a sima vagy a prot ) egyszercsak eltűnik. ???? Utánna már nem is láttam.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 51 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.