Jelenleg 48 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 4 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

9 éve 2 hónapja #200065 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

T49 egyik trükkje, hogy lövésre úgy kell megpróbálni kimenni, hogy toronyforgás ne történjen.
Én nem spotolásra használom, ez olyan fun tank nekem, trollkodásra.
Álcája nem jó így passzív spotra nem alkalmas igazán, aktív spothoz meg nem fordul elég jól hiába gyors de nem gyorsul olyan jól. Szóval én trollkodok vele és a láncolások tömkelegével segítem a csapatot. Az ellenfél lightjainak megnyomorítása mellet..

Pontosan, én is így vagyok vele.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 2 hónapja #200068 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Ilyen logika alapján egy kis RoF-rel rendelkező tankra sem érdemes rammert rakni... Totál legit.

Az ilyen setuppal valóban gyorsabban célzol, de:
  • közelharcban nem kell célozni/nincs idő célozni, mert nem akarod, hogy meglőjjenek, viszont a DPM-ed is hiányzik, mert nincs rammer
  • távolra kicsi az esély, hogy eltalálod, szóval felesleges a célzás ilyen szintű maxolása

Fedezékben célzol, jobbklikk, kimész lassan, ha nem vagy spoton, gyors snapshot, ha spoton vagy és vissza. Lehet, hogy 1k+ kör után már jó legénységed van, meg futja kajára és ezzel kompenzálod az equipment hiányosságait, de egy kezdőnek ilyen setupot javasolni...

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #200072 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Ha jól emlékszem én töltés gyorsító, vertikális, meg célzásgyorsító, elit alakulat. Olykor cola ha van kedvem.

Szerkesztett értelmes verzió: Ha jól emlékszem én töltés gyorsítót, vertikálist, meg célzásgyorsítót használok, elit alakulat van. Olykor colat teszek bele ha van kedvem. :trollol: :trollol: :trollol: :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand

9 éve 2 hónapja #200074 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Ha jól emlékszem én töltés gyorsító, vertikális, meg célzásgyorsító, elit alakulat. Olykor cola ha van kedvem.

Bocs Gunners, de a fenti két mondatod annyira fajintosan meg van szerkesztve, hogy sírva röhögök rajta. Engedelmeddel be e is tettem aláírásnak :trollol:

9 éve 2 hónapja #200075 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Bocs Gunners, de a fenti két mondatod annyira fajintosan meg van szerkesztve, hogy sírva röhögök rajta. Engedelmeddel be e is tettem aláírásnak :trollol:

Most látom mit is írtam és minek lehet érteni. :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol:

9 éve 2 hónapja #200077 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Ilyen logika alapján egy kis RoF-rel rendelkező tankra sem érdemes rammert rakni... Totál legit.

Minden máson van, de azokkal van más mód az életben maradásra, egy E100 más tészta, néha életmentő, de ott van esélyem pattintani.

Az ilyen setuppal valóban gyorsabban célzol, de:
  • közelharcban nem kell célozni/nincs idő célozni, mert nem akarod, hogy meglőjjenek, viszont a DPM-ed is hiányzik, mert nincs rammer
  • távolra kicsi az esély, hogy eltalálod, szóval felesleges a célzás ilyen szintű maxolása

Ne viccelj, 18mp-nél nincs "közelharc". És ilyenkor a Vstab, ami hasznos, mivel mozgás közben -20% a szórás.

Fedezékben célzol, jobbklikk, kimész lassan, ha nem vagy spoton, gyors snapshot, ha spoton vagy és vissza. Lehet, hogy 1k+ kör után már jó legénységed van, meg futja kajára és ezzel kompenzálod az equipment hiányosságait, de egy kezdőnek ilyen setupot javasolni...

Ez stimt, én is igy játszom vele, ezen a célzás gyorsítás+vstab sokat dob.

Ezen mit segít az optika és a rammer? Ettől max jobb spotter lesz, de ahogy írtam is én direkt nem spottra használom, arra vannak jobb lightok. Ez egy fun tank a nagy többségnek a HE miatt.

9 éve 2 hónapja #200084 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Áh, látom felesleges lenne megpróbálni továbbra is bizonyítani, hogy rossz. Happy camping.

8 éve 11 hónapja #212855 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Üdv! Akinek meg van/van tapasztalata az M46 illetve M48A1, tudna pár, a leírásban, tankopédián stb nem fellelhető infót írni? :) Sajnos az M48-ról nincs elemzés, pedig igazán mutatós darab. Amint láttam páncélban egyik sincs eleresztve... M48 tornya még jó lenne, de a tetején a géppuska mennyire gyengepont? Mozgás közben mennyire lehet vele lövöldözni? (M46-nál láttam, hogy jól) Centruion szériához képest jobb választás lehet? Előre is köszönöm, ha valaki ír pár sort! :)

8 éve 11 hónapja #212861 Írta: colmancer
Megválaszolva: colmancer
Szevasz!

Én a T95E2 megszerzéséhez ezt az ágat választottam, hogy megnézzem érdemes-e a normál accountomon kifejleszteni.
- M46 Patton-ról nem sok mindent tudok mondani, mert nem emlékszem sok mindenre. Sok nyomot nem hagyott bennem. Nem hangolódtam rá eléggé...bocs
Nem vagyok unicum, Ők biztosan szerteágazóbb elemzést tudnak róluk adni.

M48A1 Patton:
Én azt írom le, amit 90 csata alatt tapasztaltam vele:

- Amíg nincs meg a top ágyú, addig szenvedés...mivel prém fiók nélkül toltam, eléggé veszteséges köröket futottam vele.
- Amikor a top ágyú megvan: ÁLOM. Majdnem mindent átüt. Elég sok kapás- és auto aim lövést eresztettem el, ennek ellenére is. Toronyforgás GYORS. Szűkülés szintén. Pontossága MESÉS.
Ventilátor-töltésgyorsító-optika triót használtam. Tehát nem volt rajta stabilizátor. Legénységen nem volt BIA, a "pontosságnövelő" skillek sem 100%-osak. Még csokit sem használtam. De még így is legalább kettőt ugrott vele a játékélmény a top ágyúval :). Sebessége közepes, fordulás normál talajon mackós, mocsarason...ne menj bele.

Ágyúsüllyedés igen jó. Kis tumor belőhető, de nem az a baj. Nálam MINDEN meccsen lőszerrekeszt lőttek rajta. Igaz nincs rajta vizes lőszerrekesz. Biztonságos elhelyezés skill sincs meg.

Szerintem mindenképpen megéri kifejleszteni, ha megtanulod elrejteni a hasát/első láncgörgőt, igen jó meccseket mehetsz vele. És hát ami minden tankra igaz: KELL BELE A LEGALÁBB 3 SKILLES LEGÉNYSÉG

nacsá
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII

8 éve 11 hónapja #212862 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
Szuper tankok. Talán az m46 pengébb a szinjén, de az m48 sem kaka. Páncélzatra nem lehet építeni, mert vagy van, vagy nincs. Na de a lényeg: QuickyBaby egyik kedvenc tankja az m48, készített is hozzá review-t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII

8 éve 11 hónapja #212865 Írta: uBootVII
Köszi szépen! Akkor nagy gond nincs velük :) SP-ből ment át Pershingbe a jelenleg 2,5 skilles legénység, szóval mire eljutnak az M48-ig kifejlődnek szépen (ott majd átképzés a rádiós miatt, ha jól tudom). :beer2:

8 éve 11 hónapja #212892 Írta: uBootVII
Az M46 átütése annyira nem aggaszt, mivel a T-54-nek is a 200 körüli átütésű ágyúját használom, és többnyire elég is. Köszönöm a választ! :)

Addig is készülök az 59-Patton-al a torony használatára, bár itt még nagyobb a tumor, de ha azt végre megszokom, az M48 egy csoda lesz :)

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214862 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, pár jó játékosra hallgatva visszavettem Caffee-t (akció van rá) s betett tier7-es meccsre, félelmetesen jó kis gép, megint egy könnyű tank amivel élvezet játszanni, pedig mikor eladtam utáltam minden könnyűt :cheer: Volt felderitésem, sebzésem,kill. S ha nem kezdek nagyképűsködni td ellen, küldim is meglett volna, nah de igy jár aki menőzik :cheer: Azt hiszem egyedül nehéz tankbol lesz másik nemzet a befutó :) De még az is nyitott ügy, mert amcsi nehezeknél is 6-ig ki van fejlesztve.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #214892 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
T-29 tényleg imádni való, már a közepes ágyúval is - ezt immár tapasztalatból jelenthetem ki. (M6 felől érkeztem)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214901 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Ez most noob, vacak játékostol iszonyúan nagyképű lesz de jóindulatú lenézésel szemlélem nehéz tankokat, pl bis-el imádom lőni őket, sőt tegnap caffeeval M6-ost szedtem ki.. Közepes tankkal meg simán legyőzhető egy nehéz (ezt láttam játékban, meg át is éltem,mint szenvedő fél :cheer: ) szóval nehéz tankokra talán ráférne pár centi páncél még v kevesebb gyenge pont. Egy nehéz tank legyen nehéz, érted...Ez persze csak saját vélemény nem vitát akarok inditanni v okoskodni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tobeter1994

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 1 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 6 órája 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.