Jelenleg 114 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 43 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 59 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 1 hónapja #10204 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Valaki tudna segíteni abban, hogy ez a T69es jó valamire? Talán csak én nem tudok vele játszani (a medeket egyébként nem szeretem annyira, csak a T57heavy miatt húzom..) ? Nagyon gyalázat nekem az a tank..

Szia én is csak a T57 végett huzom.Sajna érdemben nem tudok hozzá szolni még csak az m7-nél tartok,de utálom. ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #10209 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
dozer00: én a személyes tapasztalataimról beszélek, csata közben nem szoktam számokkal kombinálni... ahhoz nem kell a játék, hogy számolgassak... ;) Nyilván, neked más tapasztalatid voltak, amit én elfogadok, mert nem vonom kétségbe a tudásod/tapasztaltod... de engem ne akarj meggyőzni az ellenkezőjéről, mert inkább azt hiszem el, amit látok. Nehezebb falatokra mindig van a tarsolyomban egy-két aranyskúló, és ha látom a gyenge pontokat, akkor miért is lőnék máshová? Szerintem a szitu dönti el, mikor mit és hogyan kell használni... és igen, szoktam nagyon jó csatákat menni E5-tel, E100-zal, de még a Sztálin hetessel is.

ZooleK: apám, nem tudom te melyik T69est használod, de ha előttem megy valami és felver egy nagyobb kavicsot, már az kritikus találatot okoz... :lol: nekem a T71-hez képest egy papírdoboz, ami ráadásul még lassú is (bár a top motorom még nincs meg).

12 éve 1 hónapja #10212 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
Nekem tetszett a T69, játékos kérdése. Egy csomóan a T71et istenítik, na én meg azzal nem tudtam játszani. A kritikus találatokban igazad van, a lőszerrekeszét majdnem minden csatában ellövik, általában arra tartogattam a javítót, a lánc pár másodperc alatt megjavult rajta amúgy is. A biztonságos elhelyezés sajnos még csak 80%on volt mikor lekerült róla a legénység, nem tudom mennyivel lett volna strapabíróbb vele a lőszerrekesz. Ettől eltekintve nekem nagyon bejött az a tank, sokkal keményebb a franciáknál. Természetesen tank alatt mindig a kimaxolt gépeket értem normális legénységgel, nem a lánctalp nélküli 9mm löveges stock izéket -20%os emberekkel amik statpusztításra jók csak. Nem is írok véleményt ezért soha félkész tankokról, az amúgy is csak rövid ideig tartó állapot.

12 éve 1 hónapja #10213 Írta: Mazu
Megválaszolva: Mazu
Hát fene tudja, nekem nem akar működni az E5, de lehet, sőt egyre biztosabb vagyok, hogy az én hibám :D Mind1 messze még az E100, addig megszülöm a döntést :D

A másik kérdésedre is válaszolnék, az egyik haverom akivel szakaszozom, ő is húzza a T57szálat, ő nagyon szerette a T71-et és ő nagyon szidta a T69, asszem a kevés átütés miatt nyávogott :D De aztán a kilences tank, nem jut eszembe a száma, asszem nincs sokkal nagyobb átlag páncélátütése, de azt mondta az kárpótolta a nyolcassal való szenvedésért :D

12 éve 1 hónapja #10214 Írta: Mazu
Megválaszolva: Mazu
pitzen-nek akartam címezni :D

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #10215 Írta: Manitou
Megválaszolva: Manitou
T69 szerintem egy gyalázat... vagy én nem éreztem rá a stílusára vagy mert alapból ellenszenves volt már a kezdetektől fogva :) fene tudja...
Torony néha pattogott, de tényleg csak néha...
Sima lőszerrel rémálmaim voltak, én mindig 3tár prém ammo-val indultam a csatában.
Engem talán a sebessége zavart még jobban, elég lassúcska szegénykém.
1-2 hete lett meg a T54E1- azzal is szenvedés volt, mert az alap lövege a T69 top lövege, szóval maradt a prém ammo-s felállás.
Mára már sikerült némi free xp-ből kifejleszteni a láncot+a löveget és így már igen szépen muzsikál. :)
(T71 nekem örök darab marad a garázsban...)

12 éve 1 hónapja #10216 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Nekem sem fekszik valahogy, néha túl passzív, néha túl agresszív vagyok vele( "na még azt az egy skúlót csak ellövöm-> byebye HP), de ha nagyritkán sikerül eltalálnom vele a ritmust, olyankor szép köröket lehet vele tolni.
A ~170 pen elég soványka, de a többi tier8 mednek sincs sokkal több, a prém ammo pedig iWin button.
Durva vas ez, csak meg kéne tanulnom vele játszani rendesen.

12 éve 1 hónapja #10219 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
persze, játékstílus kérdése, kinek mi jön be, de látom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a T69 egy zsákutca... le sem merem írni mennyi a winrate-m vele, tegnap a nagyon sokadik vesztes csata után megnéztem, és könnybe lábadt a szemem ( a túlélt csaták számáról meg ne is beszéljünk) :lol: ez azért nem kizárólag a tank hibája, 2-3 hete (kb. mióta 1%ot ugrott a winratem, azóta persze már visszarontottam) olyan szopó ágon vagyok mindennel, hogy volt olyan nap, amikor egyik 2x-est sem tudtam, vagy már inkább nem is akartam megcsinálni, illetve én nem nagyon húzok/húztam med ágat, mert nem igazán fekszik az a stílus, és bár bíztam benne, hogy ha máshogy nem is, falkában hatékonyabban lehet vele játszani, valahogy azt sem érzem...
Dartonite, mekkora igazság ez az utolsó skúlós dolog, sokszor nem tudom én sem megállni... :)
A T71 szerintem is sokkal jobb volt attól függetlenül, hogy light... mindenesetre nagyon gondolkodok rajta, hogy hagyom ezt az ágat, akármennyire szeretném a T57 heavyt :(

12 éve 1 hónapja #10222 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

persze, játékstílus kérdése, kinek mi jön be, de látom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a T69 egy zsákutca... le sem merem írni mennyi a winrate-m vele, tegnap a nagyon sokadik vesztes csata után megnéztem, és könnybe lábadt a szemem ( a túlélt csaták számáról meg ne is beszéljünk) :lol: ez azért nem kizárólag a tank hibája, 2-3 hete (kb. mióta 1%ot ugrott a winratem, azóta persze már visszarontottam) olyan szopó ágon vagyok mindennel, hogy volt olyan nap, amikor egyik 2x-est sem tudtam, vagy már inkább nem is akartam megcsinálni, illetve én nem nagyon húzok/húztam med ágat, mert nem igazán fekszik az a stílus, és bár bíztam benne, hogy ha máshogy nem is, falkában hatékonyabban lehet vele játszani, valahogy azt sem érzem...
Dartonite, mekkora igazság ez az utolsó skúlós dolog, sokszor nem tudom én sem megállni... :)
A T71 szerintem is sokkal jobb volt attól függetlenül, hogy light... mindenesetre nagyon gondolkodok rajta, hogy hagyom ezt az ágat, akármennyire szeretném a T57 heavyt :(

Pedig megéri kihúzni a T57-et:)

12 éve 1 hónapja #10265 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Ha megszokod az autoloadereket akkor biztos hogy megéri.
Mert ha a T69-cel nem tudunk játszani azzal sem fogunk tudni. :(
Szóval lehet megy a lecsóba és lesz helyette egyszer Pershing, vagy ha sok időm lesz akkor Patton. Old blood and guts.

12 éve 1 hónapja #10315 Írta: peti3189
Megválaszolva: peti3189
Olvasom itt a hozzaszolasokat latom leginkab a T69rol van szo...azt az agat kihusztam megvan T57 anyit tudnak roluk mondani hogy a T71 kiraly tank lehet hasznalni mint scoutolasra ugy sniperkedni en az utobira hasznaltam es volt vele 6k sebzesem is!T69 mar kicsit necceseb szinte gold ammoval toltam ki igaz hogy csak 8darab volt bent de orultem ha legalab 8 tiszta talalatom van mivel mar az tisztan 2k koruli sebzes!Goldamo nelkul sajnos a kemenyeb tankokat nagyon bekel celozni vagy megkerulni amire nem volt turelmem mivel nincs meg hozza a kello sebessege sem!Imadom a medeket de ezzel nem tudtam ugy jatszani!T54E1rol sokat nemirnak sajat tierbe kicsit eroseb mint a T69 goldamo nelkul mar jachato a nagyagyuvalde tierXkozott mar az is elkel! A T57 pedig vegyes erzelmeket valt ki van hogy 6K sebzesel jovok ki a csatabol es van hogy elsokent halok meg!Igazabol nem tudom hogy hasznaljam mert elore nem mehetek vele mivel hevy letere mint egy medium,sniperkedni nem jo mert 300m felet a kemenyeb tankokrol pattog gold ammo meg huzos!Szoval legjobban ugy jottem ki vele ha medkent hasznaltam es sunyi modon be be vitte ma loveseket de sose szemtol szembe!Sokan elkovetik vele azt a hibat,hogy megalnak szemtol szembe mondjuk egy IS7el es addig nem mennel el tole még bele nem verik a tárat! Legroszab dontes mert mire kiurulsz alig marad fel hp d!
Hat nagyabol ez a velemenyem tapasztalatom :)

12 éve 1 hónapja #10525 Írta: Vezu
Megválaszolva: Vezu
Sziasztok,

Szeretnék tanácsot kérni, hogy T-29, nemsokára T-32 legénységnek 3. képességnek mit ajánlanátok?
Ami eddig van:
Parancsnok: 6. érzék, javítás
Lövész: javítás, halálos szem
Vezető: javítás, irányított ütközés
Rádiós: javítás, helyzetfelismerés
Töltő I: javítás, adrenalin roham
Töltö II: javítás, biztonságos elhelyezés

Előre is köszönöm a segítséget!

12 éve 1 hónapja #10532 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Elit alakulat, egyértelműen (a javításnak kéne a 3. skillnek lennie, az 1.nek a nem elit alakulat skillek, másodiknak az elit alakulat)

12 éve 1 hónapja #10534 Írta: Vezu
Megválaszolva: Vezu
Köszi a választ, megfogadom. Többen azt javasolták, hogy elsőnek mindenképp a javítást válasszam. Ezek szerint nem a legjobb választás volt.

12 éve 1 hónapja #10677 Írta: fridok
Megválaszolva: fridok
Sziasztok! A nagyoktól szeretnék némi technikai infót szerezni.
Amerikai ágon tolom most, az M24 Chaffee-t és mit ne mondjak nem igazán fekszik nekem ez a tank. Az egy dolog hogy t10-es tankok közé dob be az esetek 99%-ban (nem túlzok), de itt már szegény papír tank (legalábbis hozzájuk képest) nem életképes.
Ha felderíteni megyek előre ( már alapból nem jó ötlet mert szegénykém lassú egy lighthoz képest) így nem jutok messze és általában 1 lövés vagyok, ha nem is tuti már azért is leesik a lánctalp ha rámnéznek:D).
Ha campelni maradok nem kapok pontot (nincs felderítés és kilőtt tank, esetleg némi sebzés, de tényleg minimális)
Próbáltam falkában menni a nagyokkal, de ez sem vált be mihent kiszúrnak az összes cső rám fordul, mondván "nini itt egy könnyű célpont és potya kill:D)
Szóval tapasztalt söfőröktől várnék bevált taktikai tanácsokat.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 14 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.