Jelenleg 66 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #9726 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Pershing: gyenge ágyú..patton szintén..

Ostobán kiképzett test..bármi átlövi elforgatva sem jobb..

Eladva: 'M46 Patton' sikeresen eladva. Kapott: : 1 892 500.

Ennek nagyon örültem ma..elég volt belőle..a 48-ra már kíváncsi sem vagyok..
A pattont felextrázva sem tartom jó gépnek,inkább egy orosz vagy német med...
Pontatlan ágyú,valahogy ormotlan test..gyűlöltem vele játszani..igazi közepes mindenből semmi extra semmi kiemelkedő tulajdonság.. tüzgyorsagág is átlagos..olyan tömegtank.

Már többször láttam amicsi M60-at a játékban de a tech treeban nincs...mondjuk nem volt nagy eresztés.könnyedén kilőhető..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #9727 Írta: holibili
Megválaszolva: holibili
Az amcsi medeket én nem tartom igazán szar tanknak. Inkább idegesítõnek :whistle: A T69 tornyaá még a JgpzE100 lövege is pattint ( 70° alatt értem és nagyon elbaszom a lövést) de nekem egy árva amcsi medem sincs úgyhogy ez a vélemény nem szent :dry:

12 éve 1 hónapja #9728 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Arról nem is beszélve hogy 300-as az aranylőszer pen-je, amivel gyakorlatilag bármit át lő... bár mondjuk lassan céloz, szóval sniperkedni nem lehet vele, hanem be kell menni a sűrűje közelébe és ott túlélni, na ez az igazán kihívás...

12 éve 1 hónapja #9730 Írta: Mazu
Megválaszolva: Mazu
Nekem van T110E5-öm, de én nem szeretem annyira, lehet, hogy én vagyok a noob mert mindenki dicséri, nagyon nagy parancsnoki kupakja van, mindenki belövi ott, sima lőszerrel nem nagyon tud szemből problémát okozni bárkinek, kell az arany, viszont azzal sincs nagy sebzése, nem is tudom, ez az első tízes tankom, de nem szeretem annyira, nincs klánom, nem századozok :S
kicsit off de most haladok az E-100 felé, az szerintetek jobb? Kívülről jobbnak látszik és próbálgattam tesztszerón is

12 éve 1 hónapja #9731 Írta: bukta33
Megválaszolva: bukta33
Nekem is megvan a 1105+a 1104 is :)
Az 5 ös nekem se jön be annyira sajna a kupola tényleg nagy :S
A másikon van előtte egy lemez legalább azt nem lövik át olyan könnyen ;)
Az E-100 az brutális szemből sztem jobb a 1105 nél :(

12 éve 1 hónapja #9732 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
akárhol tartassz is a sorban E100 fos, hagyd abba. meg is7/4 is..már megtaláltad a jó heavyt. még egy brit esetleg, vagy kínai ..

12 éve 1 hónapja #9736 Írta: Kampokez
Megválaszolva: Kampokez
Ne hagyd abba az E100at. Lehet vele játszani, sőt...... Nem mondom hogy a legjobb, mert ilyet nem lehet egyikre sem mondani. Minden térképhez más tank kell. Ennyi. Ha azt szeretnéd huzni, tedd.

12 éve 1 hónapja #9738 Írta: dozer00
Akkor ha már mondod neki, azt is mond el neki h a top löveg 235 penjével semmit sem fog tudni átütni, vagy csak 10/1x, és premlőszerrel ajánlott használni vagy semmi értelme. És máris jobb képet ad. :lol:
És milyen tank az ami csak goldal jó...

12 éve 1 hónapja #9739 Írta: Maharet
Megválaszolva: Maharet
Üdv!
Nem ide vág, mert ahogy látom elszaladtatok teirekben...
de olvastam ma reggel az emberkét aki kérdezte a TD-t amcsi ágon.

Hellcat! tényleg papír, igy kell vele kummantani és meg kell vele tanulni játszani, de hasít ha kiismerted. 6os, de ha jól kihasználod kilövöd vele a t8ast is...csak kell rá türelem.
Én lehasítottam vele egy IS-3ast, fenekét lőve és a második lövésre robbant a motor. Jó, persze szemből tolták rendesen ketten.
A legjobb csatám vele 6 kill! 1200as sebzést kiosztva.
Ahogy én látom 70-75%os legénységnél kezdi érezni az ember, ( mondjuk sajna én 50%al tudtam csak megvenni, és lehet hogy nekem kellett ennyi h kitapasztaljam )
Ami jelenleg van rajta egy álcafestés és álcaháló, de elég ha elég "mocskosul" játszol...
Nooboztak is le miatta rendesen, de teszek rá, amíg kilövök vele átlag 3-4 tankot és viszem a csatát, addig nem érdekel.
Igazi "dzsungelharcos", bokorról bokorra, sziklától szikláig és minden lövés után bújócska, de megéri. Ha kiszúrnak max 2-3 lövés amit - ha szerencsés vagy - túlélsz, de nem jellemző.

Összegezve: a Hellcat nagyon jó TD, szeretem és élvezet vele játszani, de kell rá a megtapasztalt taktika és akkor szinte mindig 2-3 kill-el végzed a csatákat.

Üdv, bocsi a bőrére eresztett mondandó miatt...

Jó Vadászatot Mindenkinek!!!

12 éve 1 hónapja #9742 Írta: Kampokez
Megválaszolva: Kampokez
Ember miről beszélsz? Csak prémium lőszer? Ki mondott ilyet? Azért mert te csak azzal tudod haszánlni, az nem jeletni azt hogy más a simával nem tudja. Minden tankot be tud lőni sima lőszerrel. Nem mondom hogy nem kell bele prémium, hisz vannak kritikus pillanatok amikor muszály hogy bevidd a sebzést, nincs időd célozgatni.
Ha te itt tartasz mondd már el mi az a semmi......
pl?????

12 éve 1 hónapja #9744 Írta: Mazu
az E5nek nagyobb az átütése, mint az E100 nagypuskájának, átlag felhasználóként nem látom, azt a 250+os átütést.. Nem értem miért ugrál mindenki az e5ért, persze értem, hogy mindenki más, szerintem a stílusomhoz jobban fog illeni egy E100, de úgy mondja mindenki, mintha egy drága kővolna a T110E5 csak én nem látom :D

12 éve 1 hónapja #9746 Írta: Mazu
ja és az E5ben szinte úgy indulok csatába, hogy aranyat töltök mert nem üt szemből, lehet, hogy csak állandóan kitol velem a randommaker :)

12 éve 1 hónapja #10196 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
Valaki tudna segíteni abban, hogy ez a T69es jó valamire? Talán csak én nem tudok vele játszani (a medeket egyébként nem szeretem annyira, csak a T57heavy miatt húzom..) ? Nagyon gyalázat nekem az a tank..

Ha már az E100nál tartunk... a patch óta egész jól lehet vele játszani, feltűnően kevesebb a lepattanó lövésem (bár ez betudható a ponotsság növelésének is)... szerintem sokkal jobb, mint volt pár hónapja, bár az egyazegyeket /értem úgy, hogy az testközeli harcokat mellőzni kell/.

Mazu! Az E5tel alaplőszerrel simán át lehet lőni bármit... volt rá példa, hogy 1vs1ben egy E100at kicsontoztam vele (igaz,közelharcban, ahol az E100 azért már jobban lepattog, és kevesebb a weakpoint, amit lát, de az is lehet, hogy csak simán noob volt az ellen :lol: ). Távolabbról a hasát is be lehet lőni, ha épp nem áll szögben. ...és mindezt írom úgy, hogy én aztán nem vagyok egy epic player ;)

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #10200 Írta: dozer00
Kampókez, hiába pattogsz, 235 átütés az semmi. Mikor lősz meg vele egy E3-at ha az normálisan játszik? egy másik E100at gyak biztos vagyok benne hogy 5/3x nem ütsz át, egy mozgó E5, aki szintén jól játszik?

Az hogy te belövöd a weakspotjait a tankoknak ok, de kérdem én és mikor jön egy jó játékos? itt nem a noobok halomra lövéséről van szó. 235 pen az semmi. És az e100 avval a szar töltésidejével nem engedheti meg magának a lepattanót.. csak példának E3 15 +- sec alatt tölt 850 dam... a hasán kívül te smemit nem lősz meg rajta...is7, ha nem olyan szögben áll tuti nem lövöd át a frontot, és míg te célozgatni próbálsz ő párszor rádlő... Nos elég a 235?

oldalba lőni minden tankot lehet még 200-al is... itt azonos esélyekről meg játékosokról van szó mindig. Ott azért viccesen kevés..
Egy másik E100 akijól fogatja be a tankot? EGy maus aki csak 10 fokos szöget tart toronnyal és testtel? hiába mondod, én elhiszem hogy belősz sok mindent, de azért mennyivel kevesebb esélyed van rá mint mondjuk 269-el ami az átlag pen ?

12 éve 1 hónapja #10202 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK

Valaki tudna segíteni abban, hogy ez a T69es jó valamire? Talán csak én nem tudok vele játszani (a medeket egyébként nem szeretem annyira, csak a T57heavy miatt húzom..) ? Nagyon gyalázat nekem az a tank.. /quote]

Jó hát:) A T71 után egy igazi álom, nem tudom miért mondják rá annyian hogy egy hulladék. Az első olyan táras tankom amivel acélfalakat is lehet gyűjteni akár, olyan mint egy miniatűr táras E5. Elsőre a 240dmg/lövés nem tűnik soknak, de azt igen rövid időn belül 4x tudod leosztani, nincs olyan X. tank amelyik megköszöni ha azt az oldalába kapja. Ha meg látod hogy csak frontális támadás jöhet szóba akkor beraksz egy tár goldot, a 300as pen azért tud meglepetést okozni. Elég mozgékony is, ha kilövöd a tárat hamar lehet fedezéket találni az újratöltésig. Gyakran dobja 10es tankok közé a gép, de ezerszer jobban lehet vele ott érvényesülni mint nagyon sok másik 8as társával. Pár napja meglett a T54E1, de ettől függetlenül nem adtam el. A T54E1 is elég jó tanknak tűnik, bár érdekes módon ugyan azzal az ágyúval ami a T69 top puskája büntetés játszani ha rajta van, úgyhogy nagyon kivételesen free tpből vettem meg rá a top puskát, azzal már lehet érvényesülni.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.