12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7002Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Oké, de ha már nagyon okos vagy akkor tudnál okos lenni anélkül hogy minden szavad után teszel 3 RANDOM smileyt? A hozzánk hasonló 100 IQ alatti summerfageket irritálja hogy nem lehetünk olyan humorosak és intelligensek mint te
Edit: typo
Last edit: 12 éve 2 hónapja by e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281.
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7008Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
Kiscsákó az hogy hány ilyen bazt teszek /azért írom így hogy te is értsd/ az én dolgom, meg hűen vázolja hogy mennyire mulattat a hülye okoskodó okfejtés sokszor.
Tehát a vigyorgó pofák száma egyenesen arányosan növekszik amikor valami iq80as "viharrépa" lenéz vagy azt hiszi egy alap tagozatos gyereket oktat ki és nem egy vidám negyvenes dokit
Akinek nem inge az ugye polóban jár
Mellesleg... ... jah az hogy az "embernek fia" fut egy pár kört legyen bármelyik botcsinálta vagy csak birtoklási - okoskodási - majd én megmondom a frankót - indítatású klánból sosem illik elrugaszkodni a valós értékektől.
Kiscsákó az hogy hány ilyen bazt teszek /azért írom így hogy te is értsd/ az én dolgom, meg hűen vázolja hogy mennyire mulattat a hülye okoskodó okfejtés sokszor.
Tehát a vigyorgó pofák száma egyenesen arányosan növekszik amikor valami iq80as "viharrépa" lenéz vagy azt hiszi egy alap tagozatos gyereket oktat ki és nem egy vidám negyvenes dokit
Akinek nem inge az ugye polóban jár
Mellesleg... ... jah az hogy az "embernek fia" fut egy pár kört legyen bármelyik botcsinálta vagy csak birtoklási - okoskodási - majd én megmondom a frankót - indítatású klánból sosem illik elrugaszkodni a valós értékektől.
Akkor pajtikám menj és növeld egy kicsit az IQ-d - te hoztad szóba -, mert doki (saját bevallásod szerint) létedre a vessző, gondolatjel használatával, valamint a szövegalkotási készségeddel kicsit hadilábon állsz.
Csak neked: az idegen szavak használata nem explicit megfogalmazás csak az abderita attitűd leplezése, saját nárcisztikus jellem kivetülése, melyben a többiekkel szembeni arrogáns viselkedés nyilvánul meg.
Mielőtt engem is "kiscsákóznál" valószínűleg idősebb vagyok és diplomás, nem mintha ebben a játékban ez számítana is valamit. Ezzel be is fejeztem az offolást.
Last edit: 12 éve 2 hónapja by Triagia.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00
Tornyot és löveget érdemes rá venni először elbírja a 6-os???
Igaz lassú mint a tetű,kéne motor is, de hiába lövöldözök a 90 mm-essel nagy fos.
köszi előre is
Ha kell láncot VAGY görgőket vegyél rá először és mehet azonnal a nagy cső.
Hiába mondják, hogy a második torony sokkal jobb, hagyd el mert közel sem akkora különbség van a 2 között mint a T-32 esetében. Nézd meg a T-32 toronypáncélkülönbségét
Motor meg majd meglesz addig kicsit nehezen érsz oda a lőpozíciókba, elfutni meg a nagy motorral sem tudsz ha rádrohannak a hulldown fedezékedre szal szinte olymindegy.
És ha tetszik a T-29 igyekezz kihajtani belőle a T-32 t és átülni abba mert lehet nem úgy látszik de sokkal használhatóbb gép. Nekem jó tapasztalataim vannak, már századozunk és randomban is nagyon oda lehet b szni vele.
Nekem nem tetszik annyira az amcsi, csak jó. Jobban tudom használni mint az IS-3at amit jobban szeretek de mégis csak mostabánan sebzek annyit vele (pedig hónapok óta megvan) mint a T-32 vel az eleje óta.
Tiger II -t meg se vettem akcióban mert szerintem nagyon nehéz használni, vagy csak én utálom azt mikor 1 irányból még lepattognak róla de ha többfelől lőnek az már besebez a kocka páncélba.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...