Ha a fejlesztési fán nincs a torony az ágyú előtt (összekötve), akkor max. a lánc (teherbírás) szabhat határt neki...
Így van.
Én úgy szoktam ezt nézni, hogy amikor a garázsban állva a modulokra kattintok, akkor ott látszik, hogy mi kell, hogy rátehessem (torony/teherbírás növelése).
Ha a garázsban állsz, jobb oldalt a tank statjainál ki van írva, hogy épp mekkora a terhelési limit és ebből mennyi van lefoglalva (pl.: 55,8/62,7). Ezután már csak meg kell nézni, hogy mekkora a modulok közötti súlykülönbség és vagy rá megy vagy nem. Szopós tankoknál megéri felrakni a fejlesztett felfüggesztést, ami gyakorlatilag a láncot pótolja (de csak a teherbírási értékét), pláne ha van arany és átrakhatod később másra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: keepernext, zolt72
A T57 Heavy vagy a T110E5 a jobb tank ? A T57 Heavy-t egyszer láttam csatában, de akkor nagyon brutális dolgokat művelt A T110E5-öt nem igazán ismerem, nektek mik a véleményetek erről a két tankról ?
Sziasztok! Nekem az lenne a kerdesem, hogy a T-20 as legenysegenek milyen 2.kepessegeket adjak? Az 1.kepessegek: 6.erzek,kuplung egeto,radiojel erosites,biztonsagos elhelyezes,alca(ezt fogalmam sincs h miert lett -.-)Elore is koszi a valaszt!
Lövész halálos szem, kommandernek >mentor, mert gyorsabban megy minden.
Töltő > mindenképp előrzet, mert alap nálam általában.
Rádiós, >jelfogó hogy te messzebb is érzékelhesd a társaid jeleit a beszpotolt tankokról.
Vezeteő mindenképpen irányított ütközés > mert sokszor lerammolják a medeimet, és így kevesebb hp-t vesztek , sőt olykor még az ellenfél veszít többet mint én.
Remélem segítettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: cangi, zolt72
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#8198Írta: zolt72
Megválaszolva: zolt72
Üdv van egy x-es Brit TD-m, és nem tudom eldönteni melyik ágyút használjam. Meg, hogy lánctalp nélkül egyáltalán fel megy-e rá a nagy cső.
Morfondírozok egye ideje, túl kicsiket lő, 3-500-at és nem vagyok vele kibékülve. A kicsi vagy a nagy ágyú éri meg? Meg ti melyik lőszerrel használjátok, mert az a sárga színű valami íves kinézetű ERERÓ az nagyon szar!
Üdv van egy x-es Brit TD-m, és nem tudom eldönteni melyik ágyút használjam. Meg, hogy lánctalp nélkül egyáltalán fel megy-e rá a nagy cső.
Morfondírozok egye ideje, túl kicsiket lő, 3-500-at és nem vagyok vele kibékülve. A kicsi vagy a nagy ágyú éri meg? Meg ti melyik lőszerrel használjátok, mert az a sárga színű valami íves kinézetű ERERÓ az nagyon szar!
Köszönöm a segítséget.
Szerintem azt a csövet teddfel amely ionsugarat lő,és a hoz a kék energia cellák kellenek.
Lánctalp helyet pedig a légpárnákat mert azzal áttudsz menni a vÍzen is.
Jaja én is azt használom, de elég drága mulatság. 1 lövés gyk. 20k kredit. De nem egy tankot pusztít el hanem a sugár irányában mindent ami benne volt. Van egy célkereszt addon ami segíthet ebben , az mutatja melyik sávban nézel épp az ágyúval .
A nagy ágyú. Mindenképp. De ne RRO, csak sima ion lövedék. 20k/round
De fantsztikus.
Ha brit td akkor miért az amcsikohoz írod? De ha már itt vagyok, játszik valaki rajtam kivül Jacksonnal? Mostanában valahogy elég poor csatákba kerülök vele, adjam el inkább és egy Hellcat?
Köszönöm a segítséget.
Szerintem azt a csövet teddfel amely ionsugarat lő,és a hoz a kék energia cellák kellenek.
Lánctalp helyet pedig a légpárnákat mert azzal áttudsz menni a vÍzen is.
Szerintem meg drótozd az elejére a HALÁLCSILLAGOT!Az kurvára beüt mindent.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00
A T57 Heavy vagy a T110E5 a jobb tank ? A T57 Heavy-t egyszer láttam csatában, de akkor nagyon brutális dolgokat művelt A T110E5-öt nem igazán ismerem, nektek mik a véleményetek erről a két tankról ?
Egyértelmüen T57 Heavy, az nagyon brutális.
Nekem van és tudom, hogy nagyon jó.
Ha kilövi a tárját akkor már sebez összesen 2000.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...