Imádom

Ha játszottál a Caernarvonnal, akk kb. ugyanaz, csak még papírabb a teste, cserébe mozgékonyabb. A végsebessége 40, ez kevés egy medhez képest, a motor sem túl erős, viszont ahhoz elég, hogy azt az 50 tonnát elfogadható tempóban gyorsítsa fel. Hegymenet nem az erőssége, de nem is fog visszafelé gurulni.
Hulldown taktikát igényel, mivel a frontja nagyon picike, a tornya viszont baromi jól bírja a lövéseket, hacsak nem pont a kis géppuskát lövik el a löveg mellett. Tegnap így szedtem össze vele több mint 4900 lehetséges sebzést 9-10-esek ellen
A klasszikus medezéshez lassú, körbeautózni nem fog vele még egy maust sem, és az ágyúja is lassan tölt ahhoz, hogy ezt megtehesd. Maga az ágyú önmagában nem nagy szám, sebzése átlag 230, ami nem kiemelkedő, az átütése majdnem ugyanennyi, 226, ami elég jónak mondható. No persze azért célozgatni kell vele rendesen, de 9-esek és 10-esek közt is lehet vele durva sebzéseket kihozni. Az alap 7,5-es RoF 100% legénységgel, + ventilátorral 8-ra tornázható fel. Ha töltésgyorsítót is teszel ezek mellé, az eredmény 6,75-mp-es töltési idő.
Tipikus sniper tank, ammo rack-re ugyanúgy érzékeny mint a heavy ág is tier 8-tól, így 3.-nak vizes lőszertartót vagy periszkópot ajánlok.
Tehát felszerelések: Venti, rammer, vizes lőszertartó/periszkóp/stabilizátor.
Spall linert szoktak még ajánlani rá, de az szerintem hülyeség, ha alapból nincs páncélod, az a 15% semmit nem jelent. Inkább be kell állni, ellenféltől 500 méterre, hogy ne vegyenek észre, és akkor nem is fog lőni az arty. Aki meg előre megy ezzel a tankkal olyan közelre, hogy észrevegyék, azt nem az arty fogja szétszedni, mert mire rácélozna, már kiszedik a közeli tankok. Komolyan mondom szemből 5-ös felderítők röhögve átütik a hull-t. A másik amit ajánlani szoktak az a coated optics, de az akkor érné meg ha sokat mozognál, ezzel a tankkal viszont inkább háttérből kell támogatni.
Tipikus support tank.
Esetleg még crew skillek ha érdekel, én ezeket ajánlom:
1.-nek Parancsnok 6. érzék, Töltőnek biztonságos elhelyezés(ha nincs wet ammo rack csak akkor), többieknek elit alakulat, majd 2. skill parancsnok + töltő elit alakulat, többiek álca, 3. skill javítás, és persze javítással kezdve, majd ha eléri a 100%-ot, akkor átképezni őket. Ez persze csak egy tipp, én magam sem ezt használom, viszont fórumon anno ezt ajánlották, de hát mindenkinek megvannak a maga igényei/kedvencei
Sok sikert a kis döghöz

Mondjuk nekem minden megvolt a heavy vonalról kifejlesztve kivéve a torony (holott a Conqueror alap tornya ugyanez.... logikus..), + lánctalp, így én a stock tankot nem is próbáltam, tornyot + láncot kitoltam Free-ből (maradt egy "kevés" a heavy vonal befejezése után, mivel elvből nem költök free-t tank kifejlesztésére), így a top löveg is egyből rámehetett, szóval mondhatni egyből a fullos tankkal ugrottam neki, de ettől még imádom. Kicsi a sebzése, de jobb körökben simán összejön vele 2-3k sebzés, amire elég jó XP-ket lehet kapni. Nehéz is vele a tankászt megszerezni (főleg prémium nélkül..).
Amit soha ne feledj: Sniper tank. Ha esetleg érdekel egy másik "fan" véleménye (hamarabb imádtam a brit tankokat, mint hogy bejöttek a játékba), akkor ezen a csatornán találsz rengeteg kommentáros vidit a 2 centurion-ról, + az FV-ről is:
www.youtube.com...Strafe
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...