Én az AT ágat végighúztam, még éppen meglett a 215b(183) és vele a Badger.
Az AT2-őt nagyon szerettem, meg is csináltam rá a 3. gunmarkot. Viszont amint megkapta a nerfet, azonnal el is adtam, egy csatát sem mentem vele.
Az ág többi tagjával is jól el voltam, olyannyira, hogy még az AT-15A-t is megvettem legénységképzőnek.
Sajnos a páncélbuff nem sokat ért az ág tankjainak, annyi a különbség, hogy míg a weak spotokat korábban betudták lőni normál lőszerrel is, mostmár goldot töltenek rá, és ennyi. Az eredmény ugyanaz, aranyszínű jeggyel mész a garázsba. A noobok ellen a korábbi páncélzataik is működtek, én inkább a sebességüket buffoltam volna+ kupolák méretének csökkentése.
Ez a tech tree véleményem szerint a Tortoise-tól kezd jól működni, kár hogy annak is van egy bazi nagy kupolája, amit nem nagy kihívás eltalálni.
Viszont a Badger az nagyon jól sikerült, gyenge pont nincs a tetején és a frontján sem, ha a hasát tudod rejteni, nyert ügyed van. Ezzel a tankkal tényleg lehet tolni a frontot, mert adott a páncél és a dpm, valamint a sebessége is megvan hozzá(mármint AT-ág szinten

).
Ilyennek kéne lennie az egész ágnak, hiszen elvileg front-áttoló roham Td-k.
De a Badger kivételével erre alkalmatlanok voltak korábban is, és azok is maradtak sajnos.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...