Jelenleg 205 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 8 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 9 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 2 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 1 hónapja #60445 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Az elmúlt patch-ek "metagame" változásai nagyon nem kedveztek a JT8.8-nak, de általában véve a német ágak azon tankjainak, amelyek sniper stílusra építenek és nem elég gyorsak, mozgékonyak.

A legtöbb térkép változtatás azt célozta a 9.0-tól kezdve, hogy több térképen megszüntették a legideálisabb sniper pozíciókat: vagy a domborzatot változtatták meg, vagy a bokrokat és fedezékeket módosították, vagy mindkettőt a legtöbb átdolgozott térképen.
Ha sniperkedsz, akkor ezeken a térképeken szűkült a belőhető folyósó, ami potenciálisan csökkenti az eléd kerülő ellenfelek számát és a kiosztható sebzést.
A változások miatt a JT8.8-val többet kell mozogni, és haladni a támadásokkal. Ehhez viszont nem elég mozgékony. Ha nem tartod vele a távolságot az ellenfelektől, a front páncél sem átlőhetetlen. A géppuskánál eleve csak 120 mm-t kell átlőni, de amióta mindenki cipel pár aranylőszert, borítékolhatjuk, hogy aki nagyon akar belőheti bárhol.
Több térképen alternatív útvonalakat nyitottak, amivel a JT-hez hasonló bálnák nehéz helyzetbe kerültek, mert több alkalom nyílik az ellenfél közepeseinek, hogy oldalba kapják őket.
Lehet vitatkozni, hogy volt-e titkos arty buff, vagy sem, tény, hogy újra növekszik az arty-k száma. A JT8.8 pedig egy arty mágnes, a 40 mm-es tetőpáncélt ezen a szinten meg bármi túlüti (overmatch)...
A fentiek miatt egyre több a szerény menet a JT-vel, és egyre kevesebb a térkép, ahol igazán az elemében van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, kharon00, p3t3r3z

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #60477 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Kaptam 2 arty lövést is közben, de a szupernehéz repeszpáncél szépen megfogta, utána az arty le is állt rólam, mert nem volt eredményes a lövöldözése.

Én a spall linerre eddig sajnáltam a pénzt (750k), mivel a leírás alapján nekem nem egyértelmű, hogy a túlütés (overmatch) ellen is véd-e? De még ha véd is, a +50% az én értelmezésemben azt jelenti, hogy pl. a GW Tiger 21 cm-es Mörser-e, a 212A 203 mm-ese, az M40 8 inch-ese ugyanúgy bekopogtat felülről, ezek ellen szerintem csak a splash sebzéstől véd.
De ha van ezt cáfoló tapasztalata valakinek, akkor tegyétek közzé, mert az átértékeli a szememben a spall liner fontosságát pár tank esetében.

11 éve 1 hónapja #60493 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb

Szia.Ez sajnos nem segítség lesz,pár hsz.-el ezelőtt még én is reklámoztam a jt-t.Remélem hogy nem miattam vetted meg.Én 2014 elején vettem.Csak néztem róla pár videót és az első csatám acélfallal végződött.Azután talán az egyik frissítésnél valamit csináltak vele,vagy a gold lövedékes ellenfelek miatt már nekem sem megy vele.Hiába a kemény front golddal belövik.Szerintem távolról próbálj vele játszani.

Az akcio miatt vettem elözö héten.Ha meg távolrol probálkozom, az lutri a mer ha menni kell lemaradok mindenröl.Amugysem szeretek kempelni.Evvel meg sztem nem is illik :)

11 éve 1 hónapja #60498 Írta: Tigibeeb
Köszönöm a válaszokat :)

Összevetve amugy az átütéssel végülis nincs gondom nagyon ritkán használok goldot, a t9-ek ellen általában, az armor is jo sztem sokat pattogtatok.
Ami miatt nem megy az az sztem, h a szar mobolitás miatt sokszor nem érek oda fontos helyekre, és a pályák változatossága(nevezzük igy) miatt nem tudom kihasználni a jo dpm-et.Vagyis nagyon pálya függö tank.Ami a mai wot-ban pénzfarmolo tanként nem igazán elönyös.

11 éve 1 hónapja #60499 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Az elmúlt patch-ek "metagame" változásai nagyon nem kedveztek a JT8.8-nak, de általában véve a német ágak azon tankjainak, amelyek sniper stílusra építenek és nem elég gyorsak, mozgékonyak.

A legtöbb térkép változtatás azt célozta a 9.0-tól kezdve, hogy több térképen megszüntették a legideálisabb sniper pozíciókat: vagy a domborzatot változtatták meg, vagy a bokrokat és fedezékeket módosították, vagy mindkettőt a legtöbb átdolgozott térképen.
Ha sniperkedsz, akkor ezeken a térképeken szűkült a belőhető folyósó, ami potenciálisan csökkenti az eléd kerülő ellenfelek számát és a kiosztható sebzést.
A változások miatt a JT8.8-val többet kell mozogni, és haladni a támadásokkal. Ehhez viszont nem elég mozgékony. Ha nem tartod vele a távolságot az ellenfelektől, a front páncél sem átlőhetetlen. A géppuskánál eleve csak 120 mm-t kell átlőni, de amióta mindenki cipel pár aranylőszert, borítékolhatjuk, hogy aki nagyon akar belőheti bárhol.
Több térképen alternatív útvonalakat nyitottak, amivel a JT-hez hasonló bálnák nehéz helyzetbe kerültek, mert több alkalom nyílik az ellenfél közepeseinek, hogy oldalba kapják őket.
Lehet vitatkozni, hogy volt-e titkos arty buff, vagy sem, tény, hogy újra növekszik az arty-k száma. A JT8.8 pedig egy arty mágnes, a 40 mm-es tetőpáncélt ezen a szinten meg bármi túlüti (overmatch)...
A fentiek miatt egyre több a szerény menet a JT-vel, és egyre kevesebb a térkép, ahol igazán az elemében van.

Nem volt arty buff. Inkább visszatértek az eltűnő lövedékek. Nálam az elmúlt héten rendszeres a madárvédő golyókapkodó...
Illetve gyakran csak a splash dmg érvényesül, vagyis lánc sérül (de le nem esik...).

11 éve 1 hónapja #60515 Írta: Tigibeeb
Itt 1 példa mikor a csapatom ledarál mindenkit én meg csak nézem mert nem érek oda sehova.Szerintem a vigaszdij a JT-nek a credit szorzo...
Ha nem lettem vna a meccsen ugyanigy alakul :silly:
Annyit kellet h kicsit kocsikáztam vele, a jutalom még igy is 24k TISZTA HASZON(igaz prémiummal), s mivel nem löttem és nem kaptam találatot..
Sztem igy probálják ellensulyozni a JT tehetetlenségét, a creditszorzoval..
kicsit vicces..
Mellékletek:

11 éve 1 hónapja #60523 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Köszi Chaos a szösszenetet! Lehet nem (csak) bennem van a hiba, hogy se a Löwe se a JT8.8 nem dübörög. :(

11 éve 1 hónapja #60542 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
A 6426os posztomban még siránkoztam.De most örömködök. (tudom az más)Ma 17 csatából 12 győztes 12-t túl is éltem. ÉÉés mindezt a JT 8.8-al (Wn 1292) és a T-34-el (Wn:1350)!! A nettó bevételem átlag 35k kredit.Mitől vagyok ma jobb?Pedig fáj a fejem. :sick:

11 éve 1 hónapja #60566 Írta: bt2120
Megválaszolva: bt2120
újabb ritkasággal találkoztam
Mellékletek:

11 éve 1 hónapja #60568 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Még régen valamikor ajándék tank volt valamire.
Én is eddig mindössze kétszer találkoztam vele, elég muris gép.
Asszem M6A2E1 a neve

11 éve 1 hónapja #60570 Írta: bt2120
Megválaszolva: bt2120

Még régen valamikor ajándék tank volt valamire.
Én is eddig mindössze kétszer találkoztam vele, elég muris gép.
Asszem M6A2E1 a neve

én is kétszer találkoztam vele, vicces a kinézete :D

11 éve 1 hónapja #60581 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Köszi Chaos a szösszenetet! Lehet nem (csak) bennem van a hiba, hogy se a Löwe se a JT8.8 nem dübörög. :(

Nekem csak a JT8.8 van meg, nagyon szeretem, egy igazi pénzgyár. Szinte nincs csata, amiből ne jöhetne ki az ember a többi tankhoz képest brutális plusszal. De... Sajnos ezt a képességét - számomra legalábbis úgy tűnik - azzal kompenzálták a WG-nél, hogy idióta csapatokhoz, általában alacsonyra értékelt XVM esélyhez sorsolják, ahol igenis ott kell lenni, hogy egyáltalán ne bukjon az ember a statisztikáiban. Úgy érzem, itt a valamit valamiért ideje. Nagyon szeretem, szerintem tényleg csatákat dönthet el, de a korábban leírtak és ez a tapasztalatom alapján már kevesebbszer nyúlok hozzá, mint régen.

Örömmel fogadnám, ha ebben megcáfolnátok, mert tényleg nagyon jó kis gépezet és prémium volta miatt nem bukik akkorát az a kevéske álcája, ha odapörköl (amit valljuk be, egész gyorsan és hatékonyan csinál, mind a mai napig)!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60597 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00
Hali!

Ahogy olvasgatok itt-ott, úgy jön le, hogy minden 8-as prémtank nehezebben használható mint "régen".

Volt/van jópár prémium harckocsim, tehát tapasztalataim szerint ez igaz. Ugyan "régen" is ugyanolyan szar játékos voltam mint most, mégis jobban tudtam használni a Lőwe-t vagy az IS-6-ot. A JT8.8-ról nem tudok nyilatkozni. A mostani akcióban majdnem elcsábultam, de -ezek szerint- szerencsére nem tettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

11 éve 1 hónapja #60601 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Én pár hete eladtam a JT8.8-am.. Mivel pénzbe került, fáj egy picit de rendszeresen felnyomta a pulzusom. Pattintott is, termelte is a pénzt de az a tempó.. Eltüntették a legtöbb bokrot nincs hova menni, mindenhova dombokat raktak, hogy ha már mennék legalább ne érjek oda.. ráadásul nagyon csapat függő, ha meglát az arty addig lő amíg meg nem öl.. ha valaki bejön melléd/mögéd véged.. amikor megvettem a tömést ki lehetett lőni a fogakból, az utolsó pár meccsén meg csak beszórta valahova a térképre.. Néha szerettem de többször utáltam, így marad az E25 + T34 pénzt csinálni.. Bár a T34 kaphatott egy átkot, mert az is egyre többször mutogatja Serb lovát.. Az E25 meg zseniális.. az egyetlen tankom ami 50 méterig lámpaálló :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

11 éve 1 hónapja #60624 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Ha jól tudom csak splash ellen nyújt nagyobb védelmet. 600 helyett mondjuk csak 200-at ver beléd az arty, de ha átmegy a tetőn (páncélvastagságot nem változtatja) akkor nem ér semmit. Belülről nem véd :)
Ezek mellett nehéz és lassítja a tankot.. Eddig egyedül a WT E100-ra raktam, de azt mindenki HE-vel akarja lőni..

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 22 órája 10 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 7 órája 57 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 18 órája 22 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.