Ha jól tudom csak splash ellen nyújt nagyobb védelmet. 600 helyett mondjuk csak 200-at ver beléd az arty, de ha átmegy a tetőn (páncélvastagságot nem változtatja) akkor nem ér semmit. Belülről nem véd
Ezek mellett nehéz és lassítja a tankot.. Eddig egyedül a WT E100-ra raktam, de azt mindenki HE-vel akarja lőni..
Én is úgy gondolom, hogy repeszpáncélt nyitott, vagy különösen vékony páncélzatú harckocsikra érdemes tenni, amelyet látva mindenki repeszre tölt.
A JT 8.8on én úgy érzem,hogy a szupernehéz repeszpáncél az arty telitalálattól nem véd vagy csak kis mértékben.De a közeli becsapódások ellen erősen csökkenti a sérülés mértékét.A normál és prémium páncéltörő gránát ellen semmi védelmet nem nyújt.Én használom.Még egy.A leírásban az áll,hogy a legénységet is védi.
A korábbi források szerint a Löwe régen egészen jól használható heavy volt, de az újabbak már nagyon lehúzzák és nekem is ez vele a tapasztalatom. Állítólag a jövőben erősíteni fogják, bár az év elején már kapott egy vastagabb oldalpáncélt (80mm - 100mm). Szerintem jelen állapotában nem éri meg az árát. Nekem az IS6 is meg van mellette és utóbbi tank istencsászár hozzá képest! Jobb védettség (pattogós páncél), mozgékonyabb, jóval magasabb alfa sebzés és DPM. Egyedül a löveg pontossága és az átütés amiben alulmarad, de mivel az IS6 -al közepes-közeli távolságból játszol és max tier 9 -ben ez sem olyan nagy hátrány...
Én raktam fel a JT8.8 a repeszpáncélt, és bevált. Igaz, lassabb tőle a gép, de előtte sem volt Hellcat . Prémium tűzoltó, sofőrnek megelőző karbantartás mellé, és elégé "szikla" lesz a gép. Arty-val játszom sokat mostanában, és sokkal többet szerzek splash dmg-ot mint telitalálatot. Megéri az a repeszpáncél. Főleg amikor meglátja a rossz játékos bármilyen tankban ülve és automatán HE-re vált. S51 arty már one hitelte a JT8.8-am kétszer is, mióta fent van a repeszpáncél, egyszer szált rám egy ilyen átok, de túléltem. Az egyik fejlesztői hírben volt szó róla, hogy a 8.6-al erősen lecsökkent a német ágyúk átlagos pontossága a többi nemzetéhez képest, és ezt újra változtatni fogják, a német ágyúk előnyére. Ez jó lesz a JT8.8-nak is. Az elején a géppuskanyílást még nehezebben lövik majd be. Én jó vásárnak tartom ezt a gépet továbbra is. Akinek volt már olyan tankja, ami saját tier-jében gyenge átütéssel rendelkezik, az tudja mire gondolok. (T26E4) 200mm nem sok, de ég és föld egy 170-es penhez képest. Én pedig nem akarok egy gold lőszert sem elhasználni, minél több profit jöjjön be egy tier8-as farm tankkal.
A korábbi források szerint a Löwe régen egészen jól használható heavy volt, de az újabbak már nagyon lehúzzák és nekem is ez vele a tapasztalatom. Állítólag a jövőben erősíteni fogják, bár az év elején már kapott egy vastagabb oldalpáncélt (80mm - 100mm). Szerintem jelen állapotában nem éri meg az árát. Nekem az IS6 is meg van mellette és utóbbi tank istencsászár hozzá képest! Jobb védettség (pattogós páncél), mozgékonyabb, jóval magasabb alfa sebzés és DPM. Egyedül a löveg pontossága és az átütés amiben alulmarad, de mivel az IS6 -al közepes-közeli távolságból játszol és max tier 9 -ben ez sem olyan nagy hátrány...
Löwe buff-ot a népnek!!!
Az IS-6 istencsászár?
És Dancsó Péter megengedte, hogy így hívd?
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…
amikor ...