Nem hiszem, hogy nagy tomátó pummelizer lesz. Kb mint a SU-85I, csak még rosszabb. Bár ennél legalább ott lesz a 1,7-es célzás.
VK72-t állítólag októberi eventben meg lehet majd szerezni megint, mert rebesgettek olyan pletykákat, hogy lehet majd választani a 4 tank közül, Obj907, T95E3, M60, meg a FailLöwe. Ebből mi igaz nem tudni, de a remény hal meg utoljára.
Mijaza T95E3? T95 alvázon egy medium torony? Ilyen van a játékban?
Ezt a rajzot én is láttam, de ilyen van a játékban?
És ez minek számít? TD vagy med? Meg mennyivel megy? 18 al?
Már bent van, csak még egyedül a szuperteszterek kapták meg őket. Pár hónappal ezelőtt aki szemfüles volt találkozhatott velük, mert átjöttek EU szerverre. Akkor láttam T-44-85-öt, T-44-122-t is.
Itt van róla egy vidi futás közben, bár nem first personból.
Üdv!
Szeretnék valamikor mostanában egy premium tankot beszerezni credit farmolásra. Ki is néztem a KV-5-öst, fun tanknak tűnik, támogatja az agresszív stílust, van benne kihívás is. Arra számítok, hogy karácsony táján elérhető lesz, szerintem tavaly is az volt.
Egyrészt azt szeretném kérdezni, hogy teljesít ez a tank mostanában. Láttam az elemzést, de az nem mai szülemény.
A másik pedig az lenne, hogy lehet-e majd csak magát a tankot megvenni giftshopból, vagy esetleg csak valami 70EUR+os csomagban lesz elérhető? Erre nem emlékszik valaki, hogy legutóbb hogy volt?
Üdv!
Szeretnék valamikor mostanában egy premium tankot beszerezni credit farmolásra. Ki is néztem a KV-5-öst, fun tanknak tűnik, támogatja az agresszív stílust, van benne kihívás is. Arra számítok, hogy karácsony táján elérhető lesz, szerintem tavaly is az volt.
Egyrészt azt szeretném kérdezni, hogy teljesít ez a tank mostanában. Láttam az elemzést, de az nem mai szülemény.
A másik pedig az lenne, hogy lehet-e majd csak magát a tankot megvenni giftshopból, vagy esetleg csak valami 70EUR+os csomagban lesz elérhető? Erre nem emlékszik valaki, hogy legutóbb hogy volt?
Csak akciók keretében vehető meg. Nemrég volt két ilyen is, így várhatóan nem lesz a közeljövőben.
Ha szereted az agresszív stílust, javasolom helyette az IS-6-ot. Az megvehető, és a legénysége is kompatibilis.
Ja, és nincs az elején meg a tetején egy-egy R2D2 - amit egy Tier 6 (pl. Hellcat ) is átlő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: adush_eu
Aha, azt hiszem ezzel megvárom a karácsonyi akciókat, hátha akkor beteszik. Ha más nem, akkor veszek majd egy IS-6-ot.
És mondjuk a -30%os Panther/M10 mennyire jó ajánlat? Elég szélsőséges vélemények vannak róla, de arra gondoltam ennyiért akár meg is érheti a pénzt.
Én megvettem a KV-5-öt, és kellemes csalódás volt. Aránylag mozgékony, egész jól gyorsul, rammolni élvezet vele, és kreditfarmolásra pont ugyanolyan jó mint a JT 8.8!!! És nem annyira vészes az az R2D2, tegnap még onnan is pattintottam KV-4 lövését.
Panther/M10 meg egy rejtett kreditgyár. 1500 sebzésre nyertes csatában, prém fiókkal 45.000-50.000 kredit a jutalmad áltlában!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: adush_eu
A Panther/M10-et most próbáltam a teszt szerveren.A löveg halál pontos nagy távolságból is.Ha jól emlékszem nem egészen 4 másodpercenként köpi a golyót.Azért akadtam össze olyan ellenfelekkel is,ahol az átütés már kevés volt.Nekem összességében tetszett,de az a legjobb ha vásárlás előtt bármelyik prém tankot ki próbálod a teszt szerveren.....
a Panther/m10 jó tank, mint a felettem kommentelö is mondta halál pontos löveg, még mozgás közben is! roha djó tank csak sjanos gyenge az átütése és a páncélja kb annyi mint a sima panthernek ami nem túl sok 100%-so legénység + fokozott szellőzésél olyan 3.8s ként lő. De itt van egy szép kis elemzés Odin tollából ami mindent elmond
KV-5-el az a gond (mint minden 1. generációs prém tankkal), hogy jöttek az új gépek, TD-k, brit tankok stb, akik ellen már nem sokat véd a páncélja. Pld egy 220+ pennel már lazán lehet beverni a tornyát és a lövegpajzsát.
KV-5-el az a gond (mint minden 1. generációs prém tankkal), hogy jöttek az új gépek, TD-k, brit tankok stb, akik ellen már nem sokat véd a páncélja. Pld egy 220+ pennel már lazán lehet beverni a tornyát és a lövegpajzsát.
A WG kinyilatkoztatta már többször is, hogy a prémium tankok mindig gyengébbek lesznek, mint az adott tierben hasonló kategóriájú tankok fullosan! Én is féltem a vásárlás előtt, de utána csak pislogtam. 7-7,5 mp köpködi az átlag 300 HP-s meggymagjait, továbbá az is előnye, hogy magasan van az ágyúja, ami kompenzálja a döntött páncélok többségét. IS-3 már számtalanszor menekült előlem, ugyanis meglepte, hogy 167-es pennel szemből belövöm.
Sebzel 2000-et, és már nyertes csata után viheted a kb 70.000 kreditet!
10.18-10.21: Hétvégi ajánlat - "Mediums are Not Rare"
2x-es legénységi XP
30% kedvezmény a tier VI-VII-es normál járművek árából
30% kedvezmény a Panzer IV Schmalturm és M10 Panther prémium tankok árából
25% kedvezmény a Felszerelések árából
Egy hónap múlva lesz az tizenhat Ójöró is:D 7000 helyett 5000 ért jobb nem? Addig meg ráér, úgy sincs rá legénységem
Odin: milyen crew skillekkel illetve equipmenttel futtattad? Szokásos med setup?
Crew: 1. hatodik erzek, gunnery safe stowage 2. BIA 3. Álca
Equip: vstab, rammer, optic?
amikor ...