Nos a jó játékosok többsége az FCM et jó tanknak mondja, a T34-et meg nem:D
Ez főleg azért van, mert ugye mi kell az unikumnak?
Gyors tank, amivel oda tud érni a sebzésre, pen & dpm evidens, csőlehajlás, hogy kényelmes legyen vele játszani, na és persze látótáv.
Ha ezek alapján kezdesz el tankot keresni, akkor igazából eléggé le van már szűkítve a választék, vagy Type vagy FCM vagy E-25. Első kiesik, marad a két másik. Ilyen egyszerű.
T34-et azért is utálják annyian (régen egy baromi jó tank volt), mert a játék fejlődik, a T34 meg nem... bejött az overmatch, eddig volt egy lassú, bamba, lassan töltő, de legalább kemény tornyú tankod, most mi van?
Ott a tetején a 48 mm-es páncél és jön "Mr Nagyobb az ágyúm mint 96mm" és beszaggatja a lövedék súlyával a T34 tetejét.
Engem speciel sokkolt az utóbbi hetekben, mikor farmolni akartam vele, hogy mennyire megbízhatatlan lett, eddig ahol kint mertem hagyni, most úgy lövöldözik be, hogy csak pislogok. Meg is lett az eredménye...2,4k millával több a kasszába és +1 garázshely.
Lehet parasztság, ezért nem akartam leírni, remélem nem lesz belőle sértődés, de szerintem FCM 50t nem kompatibilis a kék alatti stattal rendelkezőkkel. Ez egy olyan gép (meg úgy általában a support tankok, igen a "nem TD, de nem is med, de pláne nem heavy" kategóriás gépekre gondolok.), hogy nem árt ismerni vele a pályákat, honnan-hova tudok belőni, mettől meddig lát meg az ellenfél, hol van az a hely, ahol előreosonhatok és lőhetek, anélkül, hogy visszalőnének és a többi és a többi. Ha ezeket nem ismered és csak sniperkedsz FCM-el, akkor nem lesz vele túl sok sikerélményed.
Sokan mondják, hogy a Jt88 mennyire jó farmolni, ez tény, de azt is érdemes figyelembe venni egy olyan tankkal kapcsolatban, amire éppen ~10k HUF-t készülsz költeni, hogy mi lesz majd 500-1000, vagy akár több ezer meccs után, mert valószínűleg egy elég hosszas kapcsolatra számíthatsz ezekkel a gépekkel és ha veszel valami olyasmit, ami nem passzol hozzád, mint a rossz házasság...
Legjobban amúgy azzal jártok, hogyha valakitől kölcsönkértek egy accountot és kipróbáljátok élesben, teszt szerón nem lehet normálisan kipróbálni semmit, oké megy, wrüm wrüm, szépet pukkan, meg minden, de ott a sok krumpli nem fogja bejárni a pályák azon részeit, amikkel itt fogsz találkozni. Egy support tankal meg halálra vagy ítélve...én is felmentem tesztre, mikor az FCM-et vettem és azt láttam, hogy mekkora egy fos...azóta az egyik kedvenc tankom lett.
Vagy ott van még a 3. alternatíva, járj el ESL-re, WG ligákra és vegyél össze minden mocskot gondolkodás nélkül.
amikor ...