Jelenleg 87 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 7 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 7 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #65870 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

JT88: Brutális gépezet, elvégre a test megegyezik a tier 9-ces változattal. Iszonyatosan sok sebzés kiosztására képes, olyan 4,5 másodpercenként köpködi a 250-es sebzéseket. 60-70k nyereséget erőlködés nélkül ki lehet belőle préselni meccsenként. Egyetlen hátránya a lassúsága, de ésszel játszva ebből sem származik sok hátránya. Szvsz a legjobb prémium tank ami jelenleg kapható..

Nekem is megvan, legtöbb csatát vele futottam (főleg még noob-ként ezzel szedtem össze free xp-t és ezüstöt) mégis mostanában utálom.
1/ Lassú, (nálam sookkal jobb szakasztársak is néha kevesebbet sebeznek vele, mint én a 112/is-6/FCM tankommal, MERT egész egyszerűen nem ér oda.
2/ nerfelték a lövegsüllyedést
3/ T9 tankok simán átlövik a felépítményt is, ha nem forgatod, döntöd.
4/ és legfőképp: nekem már unalmas a méla kempelés, jobban teszik most a med...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hete #65872 Írta: Tiger205_Bp

... a T 34 szerintem az egyik legjobb prémium heavy! Számomra is az átütés nagyon fontos dolog. A T 34 meg van áldva jó ágyúval és toronypáncéllal, mellette a lövegsülyedése iszonyatosan jó...ahogy én hívom HULL-DOWN KIRÁLY! Keresni kell vele olyan helyett ahol a testét eldugod és nyert ügyed van. Nem is beszélve ha pálya dombos :) ott a tier 8-as prémium heavyiket megeszed reggelire vele. Tier 10-ben másodsoros supportként vagy ha a pálya engedi hull-downos első-sorosként is megállja a helyét! Emiatt nem sírok, hogy nincs tier limit ennél a tanknál...minek :)

T34 - én is kedvelem és hull-down-ozok vele, de:

- ha találsz jó helyet, nem kis eséllyel a T9-10 arty kib@sz. akár egy lövésből is. Hiába ficeregsz.
- baromi hosszú a reload. (DPM szar)
- A tornya lassabban fordul, mint a Hellcat-nek, a teste egy csiga, még BIA+kuplungégető kombó esetén is nálam. Mondjuk a ventillátort eldobtam, mert...
- hatalmas a célkerszt, a megfelelő szűküléshez én vert.stab+célzásgyors. kombinációt kell, hogy használjak...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun

11 éve 2 hete #65877 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
T-34 hull-down-ozásárol annyit h pl. jt.8.8 al 10-böl 8-szor belövöm a kupolát...
És jopár pontos ágyuval rendelkezö tank megteszi...

11 éve 2 hete #65882 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Sosem lesz reprezentatív az a fogalom hogy "jó játékos", mert nem lehet definiálni, honnan jó valaki. Persze pl. az XVM-ben is van ilyen kategória, meg az ember érzi, de pl. a szerelmet sem lehet definiálni, még is tudjuk hogy van.

Statisztikailag meg azért nem lehet definiálni, mert a "jó" játékosok mindig is erős kisebbségben lesznek, de ez nem azt jelenti, hogy az ő szavuk ne érne fel másik 1 millió rossz játékoséval.

Azért vannak bizonyos tulajdonságok, amelyek erőteljesen befolyásolják a tank flexibilitását és egyben meccs eldöntő képességét, mint pl. sebesség, amelyből mind a T34 mind a JT 8.8 eléggé rosszul áll. Az artyk száma pl. erőteljesen determinálja egy lassú tank életét, ha hulldownban van ha nem.

Én elég sokat játszottam csikó koromban a T34-el mert az volt az első prém tankom és borzalmas statisztikákat produkáltam vele, aminek két oka van:
- lassú mint a tetű, nem lehet vele helyzetbe kerülni
- lassú és pontatlan az ágyúja (elég derphajlamos), ami a lassú töltéssel eléggé visszaveti a tank teljesítményét
Egyéb iránt a kredittermelési képessége kiemelkedő, az ágyú jól üt át, ezt sosem vitattam

A JT 8.8 hasonló, borzalmasan lassú, talán jobb overall armourral, de őt meg eszi az arty és a flank, egy dolog szól a javára, hogy tier limites, vele még küzdök, nem adtam fel hogy egyszer jól is termeljen és jó statos is hozzon.

Ezzel szemben az FCM 50t-vel miután megszoktam, normális statot vagyok képes produkálni és a credit is jól jön, tény hogy vizes wcpapír a páncélja, de hogy a három közül magasan ez a legflexibilisebb az biztos. Ezt nem csak én állítom, hanem a szavazások / vélemények / elemzések nagy része is ezt mondja és én is ezt tapasztalom. Én med játékos vagyok, nekem ez fekszik, lehet ez a baj a többi esetében.

11 éve 2 hete #65884 Írta: Jackal_hun

... a T 34 szerintem az egyik legjobb prémium heavy! Számomra is az átütés nagyon fontos dolog. A T 34 meg van áldva jó ágyúval és toronypáncéllal, mellette a lövegsülyedése iszonyatosan jó...ahogy én hívom HULL-DOWN KIRÁLY! Keresni kell vele olyan helyett ahol a testét eldugod és nyert ügyed van. Nem is beszélve ha pálya dombos :) ott a tier 8-as prémium heavyiket megeszed reggelire vele. Tier 10-ben másodsoros supportként vagy ha a pálya engedi hull-downos első-sorosként is megállja a helyét! Emiatt nem sírok, hogy nincs tier limit ennél a tanknál...minek :)

T34 - én is kedvelem és hull-down-ozok vele, de:

- ha találsz jó helyet, nem kis eséllyel a T9-10 arty kib@sz. akár egy lövésből is. Hiába ficeregsz.
- baromi hosszú a reload. (DPM szar)
- A tornya lassabban fordul, mint a Hellcat-nek, a teste egy csiga, még BIA+kuplungégető kombó esetén is nálam. Mondjuk a ventillátort eldobtam, mert...
- hatalmas a célkerszt, a megfelelő szűküléshez én vert.stab+célzásgyors. kombinációt kell, hogy használjak...

Most olvastam csak mit írál, gyakorlatilag ugyan ezt írtam én is:D

11 éve 2 hete #65887 Írta: Jackal_hun

Az FCM support tank, innentől kezdve gondolom nincs miről beszélni. :D
Medezz, sunnyogj, oldalvonalból lövöldözz. Nekem az egyik kedvencem az egész játékban, bár aki nincs hozzászokva ehhez a hátba szúró stílushoz annak fura lehet.
Ha álcát akarsz rá, akkor tegyél fel egy 10%-os optikát, meg full álcát a legénységnek (nem prió, bár hasznos 2-3-4 körben).

Szerintem az FCM50t-t tipikus med setuppal kell futatni: optika, rammer, vstab, viszont egy baj van, hogy besorolás szerint heavy, nekem személy szerint az 50B-be gyártja a legénységet. Kérdés van-e értelme felhúzni még egy skillt (camo) emiatt ha úgy is az 50B-be kerül?

11 éve 2 hete #65902 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
A Hellcat nerf után most vettem meg az Fcm-et és számomra azonnal helyettesítővé is vált. Aki ilyen stílussal játssza, annak simán statpadder tank.
Nekem ha nem csinálok semmit 1500, ha csinálok is valamit 3500-4000 sebzés is megvan. Kredit szempontjából 50k-150k lehet vele keresni arányosan.
Vettem rá 500k-ért rammert, számoltam, 6 csata alatt visszakerestem az árát.
Álom az a tank. Arról nem is beszélve hogy nem lát tier X-et :woohoo:
A penje átvisz az ST-I-n kívül kb. mindent, sok lőszer, sok hp..soroljam?
Szerintem type 59 után a legjobb prémium.

11 éve 2 hete #65904 Írta: VindiqueV

Az FCM support tank, innentől kezdve gondolom nincs miről beszélni. :D
Medezz, sunnyogj, oldalvonalból lövöldözz. Nekem az egyik kedvencem az egész játékban, bár aki nincs hozzászokva ehhez a hátba szúró stílushoz annak fura lehet.
Ha álcát akarsz rá, akkor tegyél fel egy 10%-os optikát, meg full álcát a legénységnek (nem prió, bár hasznos 2-3-4 körben).

Szerintem az FCM50t-t tipikus med setuppal kell futatni: optika, rammer, vstab, viszont egy baj van, hogy besorolás szerint heavy, nekem személy szerint az 50B-be gyártja a legénységet. Kérdés van-e értelme felhúzni még egy skillt (camo) emiatt ha úgy is az 50B-be kerül?

nincs, mivel az 50b-nek annyira alacsony a camo értéke, hogy mindenhol az világít elsőként. Nekem első képességnek gunnery skillek vannak, snapshot, sima utazás, stb, az a legfontosabb, hogy mindenképpen eltaláld amit becélzol.
Második skillnek szerintem javítás, harmadiknak BIA.

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #65905 Írta: Tiger205_Bp

A Hellcat nerf után most vettem meg az Fcm-et és számomra azonnal helyettesítővé is vált. Aki ilyen stílussal játssza, annak simán statpadder tank.
Nekem ha nem csinálok semmit 1500, ha csinálok is valamit 3500-4000 sebzés is megvan. Kredit szempontjából 50k-150k lehet vele keresni arányosan.

ST-I, E-75, T30 hull down-ban gondot okoz, Tortoise a nagyobb DPM-je miatt, ha rejti a jobb oldalát kockázatos...
De a többit tényleg (többnyire) átviszi ;)
Táras tankok a nagy halál neki, mert hiába a jó PEN, ha belém táraz (T51E1, 50-120, 50-100, 13-90, T69 13-75 a sorrend veszélyesség szempontjából).
Még a kis genya Chi-Ri is nagy "pain in the ass" lehet...

11 éve 2 hete #65941 Írta: Jackal_hun

ST-I, E-75, T30 hull down-ban gondot okoz, Tortoise a nagyobb DPM-je miatt, ha rejti a jobb oldalát kockázatos...
De a többit tényleg (többnyire) átviszi ;)
Táras tankok a nagy halál neki, mert hiába a jó PEN, ha belém táraz (T51E1, 50-120, 50-100, 13-90, T69 13-75 a sorrend veszélyesség szempontjából).
Még a kis genya Chi-Ri is nagy "pain in the ass" lehet...

Nekem az alábbi setup van az FCM 50t-n skillek tekintetében:

Ebből jól látszik, hogy a maradékok kerültek rá:D De lusta vagyok átképezni, majd ha az 50B-re kerül:D Mondjuk vicces, hogy ha lett volna fő skill átképzés régebben, akkor lehetne mit kezdeni az állandóan megmaradó +1 loaderrel meg a rádiósokkal. Szóval van ezen minden, mint a búcsúban:P

Egyébként én erre képezném: 1st: sixth sense, safe stowage, gunnery skillek; 2nd: BIA, 3rd: javítás
Mellékletek:

11 éve 2 hete #65965 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Tudom, ezért ezt vettem első prém tanknak - bár ne tettem volna. Hozzáteszem, még nem láttam ellenfélnél FCM-et jól teljesíteni. Én ha meglátom már örülök a free fragnek.
Lehet hogy jó járgány, de akkor max. a játékosok 0,0001%-nak, így messze nem esik az ajánlható kategóriába.

Nos a jó játékosok többsége az FCM et jó tanknak mondja, a T34-et meg nem:D

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 2 hete #65967 Írta: Jackal_hun

Tudom, ezért ezt vettem első prém tanknak - bár ne tettem volna. Hozzáteszem, még nem láttam ellenfélnél FCM-et jól teljesíteni. Én ha meglátom már örülök a free fragnek.
Lehet hogy jó járgány, de akkor max. a játékosok 0,0001%-nak, így messze nem esik az ajánlható kategóriába.

Én most 300 csata után így állok vele, ami nem annyira jó, de magamhoz képest nem rossz, én ezt az értéket elfogadnám minden tankomra (+400WN8 nagyjából). Nyilván a nálam jobbak sokkal jobban játszanak vele.

A T34-et meg nem merem bevágni se, olyan szar:D (igaz azt 10.000 csatával ezelőtt vittem:D)
Mellékletek:

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #65968 Írta: Jackal_hun
A szerver átlag (jobb oldali oszlop a WN8) T8-as tankokra.

2. az FCM 1477-el
23. a T34 1145-el (kép alján, éppen befért)

A vicces az, nézzétek meg hányan játszanak velük:
FCM: 242e csata
T34: 1.833e csata
Ettől még persze lehet valakinek kedvesebb a T34.

Van egyébként egy-két érdekes eredmény pl:
39. Borshig Waffentróger 1033 (ezt nem értem hogy lehet:D)
41. T69 1008 (waddafack)
44. T28 prot (én szerettem, szerintem nem rossz csak tetű)
Mellékletek:

11 éve 2 hete #65978 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Ez főleg azért van, mert ugye mi kell az unikumnak?
Gyors tank, amivel oda tud érni a sebzésre, pen & dpm evidens, csőlehajlás, hogy kényelmes legyen vele játszani, na és persze látótáv.
Ha ezek alapján kezdesz el tankot keresni, akkor igazából eléggé le van már szűkítve a választék, vagy Type vagy FCM vagy E-25. Első kiesik, marad a két másik. Ilyen egyszerű.

T34-et azért is utálják annyian (régen egy baromi jó tank volt), mert a játék fejlődik, a T34 meg nem... bejött az overmatch, eddig volt egy lassú, bamba, lassan töltő, de legalább kemény tornyú tankod, most mi van?
Ott a tetején a 48 mm-es páncél és jön "Mr Nagyobb az ágyúm mint 96mm" és beszaggatja a lövedék súlyával a T34 tetejét.
Engem speciel sokkolt az utóbbi hetekben, mikor farmolni akartam vele, hogy mennyire megbízhatatlan lett, eddig ahol kint mertem hagyni, most úgy lövöldözik be, hogy csak pislogok. Meg is lett az eredménye...2,4k millával több a kasszába és +1 garázshely.

Lehet parasztság, ezért nem akartam leírni, remélem nem lesz belőle sértődés, de szerintem FCM 50t nem kompatibilis a kék alatti stattal rendelkezőkkel. Ez egy olyan gép (meg úgy általában a support tankok, igen a "nem TD, de nem is med, de pláne nem heavy" kategóriás gépekre gondolok.), hogy nem árt ismerni vele a pályákat, honnan-hova tudok belőni, mettől meddig lát meg az ellenfél, hol van az a hely, ahol előreosonhatok és lőhetek, anélkül, hogy visszalőnének és a többi és a többi. Ha ezeket nem ismered és csak sniperkedsz FCM-el, akkor nem lesz vele túl sok sikerélményed.

Sokan mondják, hogy a Jt88 mennyire jó farmolni, ez tény, de azt is érdemes figyelembe venni egy olyan tankkal kapcsolatban, amire éppen ~10k HUF-t készülsz költeni, hogy mi lesz majd 500-1000, vagy akár több ezer meccs után, mert valószínűleg egy elég hosszas kapcsolatra számíthatsz ezekkel a gépekkel és ha veszel valami olyasmit, ami nem passzol hozzád, mint a rossz házasság...

Legjobban amúgy azzal jártok, hogyha valakitől kölcsönkértek egy accountot és kipróbáljátok élesben, teszt szerón nem lehet normálisan kipróbálni semmit, oké megy, wrüm wrüm, szépet pukkan, meg minden, de ott a sok krumpli nem fogja bejárni a pályák azon részeit, amikkel itt fogsz találkozni. Egy support tankal meg halálra vagy ítélve...én is felmentem tesztre, mikor az FCM-et vettem és azt láttam, hogy mekkora egy fos...azóta az egyik kedvenc tankom lett.

Vagy ott van még a 3. alternatíva, járj el ESL-re, WG ligákra és vegyél össze minden mocskot gondolkodás nélkül. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VindiqueV

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #65981 Írta: VindiqueV

Lehet parasztság, ezért nem akartam leírni, remélem nem lesz belőle sértődés, de szerintem FCM 50t nem kompatibilis a kék alatti stattal rendelkezőkkel.

! Nagy igazság.

A t34-et mindenki megveszi az alpha miatt, de az újratöltési idő következményeként nincs valami fantasztikus dpm-je és mivel nem tier limites a csaták 75%-ban berak X tierbe ahol lövöldözhetsz hátul, vagy rádmegy egy med és szétkap 1 perc alatt.
Aki nagyon t34-et akar az szerintem inkább szenvedje végig a t25/2-proto vonalat a t30-ig, ugyanaz a kettő csak utóbbinak van két olyan ágyúja is amivel ritka jól lehet tizedelni az ellenséget.
Anno még a wotlab-os prémium cikkben is két részre van bontva az FCM, ha jól emlékszem van egy play for fun division (for average / below players) és van egy purple division (players with better talent).
Na ez szerintem tök igaz.
Akinek ezt a tankot szétlövik hamar, az nem tud vele elég jól játszani - még.

Ha körbevesznek vagy leláncolnak akkor neked véged, de ezért SUPPORT jármű, ahogy már előttem is említették. Nem fogok vele hulldownos IX tierű nehézharckocsik ellen menni.. ha meleg a szitu hátrább megyek 200 métert és onnan folytatom a "csipegetést", vagy körbekerülöm őket - ha lehet.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 20 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 6 órája 12 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 16 órája 36 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 28 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.