11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete#66210Írta: Turul_Harcos
Megválaszolva: Turul_Harcos
[quote/] Nekem is jobb volt olyan 8-10 hónapja, mikor megvettem.
De neked milyen legénység van benne?
Nekem a T110E5 3-4 skilles csapata, és ők a töltésgy+célzásgy+vert.stab. kombóval elég sok lövést visznek be pontosan (lövésznek van az ellenség gyenge pontjait lövő skill).
Így a vesztes csaták is 25-30,000 + általában.
De nekem is kínszenvedés sokat menni vele, mert tényleg lassú, s mostanában a MED vasakat csípem jobban...[/quote]
A T34-be én is 2-3 skilleseket szoktam rakni a legénység húzás miatt. Képzetlen legénységgel minden tank a valóditól más arcát mutatja...emiatt lehetne nekem is mondanom, hogy a T-34-85 egy rakás guano, mert még 100%-os sincs a legénysége és max 2000 dmg-t osztok vele....bár bevallom csak most tanulom a medezés lényegét és fortélyát, így heavys és td-s ként eléggé "kopasz"-nak minősülök a med fronton. Annak idején nem jött be annyira az MT szekció (bár az orosz és kínai ágon indultam el, ami nem a pontosságáról híres) így arra álltam rá ami közelebb állt hozzám
Sosem lesz reprezentatív az a fogalom hogy "jó játékos", mert nem lehet definiálni, honnan jó valaki. Persze pl. az XVM-ben is van ilyen kategória, meg az ember érzi, de pl. a szerelmet sem lehet definiálni, még is tudjuk hogy van.
Statisztikailag meg azért nem lehet definiálni, mert a "jó" játékosok mindig is erős kisebbségben lesznek, de ez nem azt jelenti, hogy az ő szavuk ne érne fel másik 1 millió rossz játékoséval.
Azért vannak bizonyos tulajdonságok, amelyek erőteljesen befolyásolják a tank flexibilitását és egyben meccs eldöntő képességét, mint pl. sebesség, amelyből mind a T34 mind a JT 8.8 eléggé rosszul áll. Az artyk száma pl. erőteljesen determinálja egy lassú tank életét, ha hulldownban van ha nem.
Én elég sokat játszottam csikó koromban a T34-el mert az volt az első prém tankom és borzalmas statisztikákat produkáltam vele, aminek két oka van:
- lassú mint a tetű, nem lehet vele helyzetbe kerülni
- lassú és pontatlan az ágyúja (elég derphajlamos), ami a lassú töltéssel eléggé visszaveti a tank teljesítményét
Egyéb iránt a kredittermelési képessége kiemelkedő, az ágyú jól üt át, ezt sosem vitattam
A JT 8.8 hasonló, borzalmasan lassú, talán jobb overall armourral, de őt meg eszi az arty és a flank, egy dolog szól a javára, hogy tier limites, vele még küzdök, nem adtam fel hogy egyszer jól is termeljen és jó statos is hozzon.
Ezzel szemben az FCM 50t-vel miután megszoktam, normális statot vagyok képes produkálni és a credit is jól jön, tény hogy vizes wcpapír a páncélja, de hogy a három közül magasan ez a legflexibilisebb az biztos. Ezt nem csak én állítom, hanem a szavazások / vélemények / elemzések nagy része is ezt mondja és én is ezt tapasztalom. Én med játékos vagyok, nekem ez fekszik, lehet ez a baj a többi esetében.
A "kulcsszó" elhangzott: "Én med játékos vagyok"...a T34 lassú..egy medhez képest minden heavy lassú! Még a szélvész ruszki heavyk is! A torony forgása az tényleg csiga de összeségében jó heavy...az FCM számomra nem heavy...miért is lenne az? Mert oda sorolják? Olyan érzésem van ennél a tanknál mint az is-8-nál...olyan keverék de ez a rosszabbik fajtából...IS-8-nak legalább van jó ágyúja számomra az FCM inkább egy lassú med kategória, rossz camoval.
Én inkább Heavy-s és Td-s vagyok....a lassúságról van már tapasztalatom, ugyanis van T95-öm...és van protom is. És sokszor rak tier 10-es 4-5 db artys csatába...ilyenkor hagyni kell a medeket érvényesülni...szinte TD fedezetként kell játszani a lassabb heavykkel is.
De azért az egzakt, hogy egy tank mennyivel megy... Ez a fő gond vele, hogy nem ér oda, ahol a csata van:D
Minden pályán megvan a heavyk találkozási pontja... (ennyi erővel az E-100 vagy a Mause sem ér oda sehova), ugyanúgy ahogy a medeknek.
Persze hogy fontos a sebesség de vannak tankok amelyeknek nem ez a fő erősségük és más oldalukat kell domborítani....én szeretem (szubjektív vélemény) a T34-est, és persze volt vele 0 dmg-s csatám, nem is egy (5 artynál nem megyek vele első vonalba tier 10-nél) de mentem mát tier 10 ellen +4000 -es csatát is. Nem bántam meg, hogy ezt kaptam nevem napjára apósomtól, sőt ezt kérném újra. Aki az amerikai heavy ágat húzza az hozzászokik ahhoz, hogy a legtöbb ugyan ilyen "lassú"...
Nagyon jó a Panther M10, minden megvan benne ami a Pantherben, de messze nem olyan rossz a mobilitása, inkább már mint az E-50-nek, vagy a Daimler Benz VK-nak.
Kicsit bánom hogy nem vettem meg a legutóbbi akciónál a panther M10-et, de legközelebb jön a garázsba:
www.wotinfo.hu/...etesek
09.27-09.30: "Battle of Arracourt”"
3x-os XP a nap első győztes csatái után
50% kedvezmény a német és amerikai Tier II-V normál és prémium járművek árából
30% kedvezmény a német és amerikai Tier VI-VII normál járművek és Tier VI-VII német prémium járművek árából
25% kedvezmény a emblémák és feliratok árából
2x-es legénységi XP minden német és amerikai tankon
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Nagyon jó a Panther M10, minden megvan benne ami a Pantherben, de messze nem olyan rossz a mobilitása, inkább már mint az E-50-nek, vagy a Daimler Benz VK-nak.
Nem írnál a Panther M10 ről egy kicsit bővebben? Olyan Odinosan, érdekelne egy nagyobb review igy Bagett kolléga által említett akció előtt.
Nem írnál a Panther M10 ről egy kicsit bővebben? Olyan Odinosan, érdekelne egy nagyobb review igy Bagett kolléga által említett akció előtt.
Limites lesz a Stug, írja is, hogy csak tier6-ig megy, bár még ha nem írnák ki abból is le lehetne vágni, mert azért L/48 a maga 110 pen & sebzésével, na meg alatta a 300 lovas motor...hát eléggé bűzlik.
Mondjuk lényegtelen, amint bekerül játékba rögtön veszem is meg felé, mert miért ne.
Limites lesz a Stug, írja is, hogy csak tier6-ig megy, bár még ha nem írnák ki abból is le lehetne vágni, mert azért L/48 a maga 110 pen & sebzésével, na meg alatta a 300 lovas motor...hát eléggé bűzlik.
Mondjuk lényegtelen, amint bekerül játékba rögtön veszem is meg felé, mert miért ne.
T5-ben 80 mm-es páncél, döntve és tier limites? Akkor ez egy su-122-44 tier limittel az ágyú nélkül. Lehet majd jól kitrollkodni a paradicsomokat?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Lidercnyomas
Kedves Odin, nem akarlak megbántani, de annyit én is elolvastam. Csak ugye ismerjük a WoT-ot/SerB-et mondanak ezt-azt azt mi lesz belőle azt meg majd meglátjuk ... Amúgy én is veszem ha lesz, mert német harcjármű gyűjtő vagyok. Már csak a mini Maus meg a Pzkpfw IIJ meg a Pzkpfw IV/V kéne, ja meg a VK7002.
Nem hiszem, hogy nagy tomátó pummelizer lesz. Kb mint a SU-85I, csak még rosszabb. Bár ennél legalább ott lesz a 1,7-es célzás.
VK72-t állítólag októberi eventben meg lehet majd szerezni megint, mert rebesgettek olyan pletykákat, hogy lehet majd választani a 4 tank közül, Obj907, T95E3, M60, meg a FailLöwe. Ebből mi igaz nem tudni, de a remény hal meg utoljára.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Nem hiszem, hogy nagy tomátó pummelizer lesz. Kb mint a SU-85I, csak még rosszabb. Bár ennél legalább ott lesz a 1,7-es célzás.
VK72-t állítólag októberi eventben meg lehet majd szerezni megint, mert rebesgettek olyan pletykákat, hogy lehet majd választani a 4 tank közül, Obj907, T95E3, M60, meg a FailLöwe. Ebből mi igaz nem tudni, de a remény hal meg utoljára.
Mijaza T95E3? T95 alvázon egy medium torony? Ilyen van a játékban?
nem, Odin csak kihagyta a vesszőt a T95 és az (T110)E3 között vagy elírta a T110-et T95-nek....
nem, Odin csak kihagyta a vesszőt a T95 és az (T110)E3 között vagy elírta a T110-et T95-nek....
Nem hiszem:D Akkor nem jön ki a 4 tank, márpedig a másik 3-mat ismerem:D
amikor ...