Jelenleg 61 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 5 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 5 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 9 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #65982 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Szerintem az FCM50t-t tipikus med setuppal kell futatni: optika, rammer, vstab, viszont egy baj van, hogy besorolás szerint heavy, nekem személy szerint az 50B-be gyártja a legénységet. Kérdés van-e értelme felhúzni még egy skillt (camo) emiatt ha úgy is az 50B-be kerül?

50B-be is egy elég hasznos képesség a camo, meg úgy általában mindenbe, Mauson, E-100-on, Jp E-100-on, meg WTF E-100-on kívül. :P

Mondjuk FCM-el az a legnagyobb bajom, hogy nem lehet vele normálisan legénységet képezni, mert ott az extra töltő, ami önmagába semmibe nem jó, csak AMX M4-be (btw ő is egy igen fun tankozmány).
50B-be meg mindenki töltő, így ha kirakod a biztonságos elhelyezést a rádióson mondjuk az nem fog működni az FCM-ben és vice versa.
Mivel pedig az FCM is egy elég ammo érzékeny jószág ha jót akarsz magadnak, akkor lesz egy bizti a rádióson, meg a töltőn is...tömény agyfasz.

Szerk.: Ja, hát tényleg, FCM50t limites. Mutassatok egy tankot amit nem bontasz ki 212 pennel tier9-ben. Nem is emlékszem, hogy valaha lőttem volna vele goldot...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hete #65990 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Akkor én kék leszek, előbb vagy utóbb:D

11 éve 2 hete #65991 Írta: Jackal_hun

Szerintem az FCM50t-t tipikus med setuppal kell futatni: optika, rammer, vstab, viszont egy baj van, hogy besorolás szerint heavy, nekem személy szerint az 50B-be gyártja a legénységet. Kérdés van-e értelme felhúzni még egy skillt (camo) emiatt ha úgy is az 50B-be kerül?

50B-be is egy elég hasznos képesség a camo, meg úgy általában mindenbe, Mauson, E-100-on, Jp E-100-on, meg WTF E-100-on kívül. :P

Mondjuk FCM-el az a legnagyobb bajom, hogy nem lehet vele normálisan legénységet képezni, mert ott az extra töltő, ami önmagába semmibe nem jó, csak AMX M4-be (btw ő is egy igen fun tankozmány).
50B-be meg mindenki töltő, így ha kirakod a biztonságos elhelyezést a rádióson mondjuk az nem fog működni az FCM-ben és vice versa.
Mivel pedig az FCM is egy elég ammo érzékeny jószág ha jót akarsz magadnak, akkor lesz egy bizti a rádióson, meg a töltőn is...tömény agyfasz.

Szerk.: Ja, hát tényleg, FCM50t limites. Mutassatok egy tankot amit nem bontasz ki 212 pennel tier9-ben. Nem is emlékszem, hogy valaha lőttem volna vele goldot...

Maximálisan egyet értek azzal amit írtál, mind a két postban.

11 éve 2 hete #65995 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Ma megvettem.. imádom! Igaz még csak 7 csatát mentem vele de már jött egy top gun :) az egyetlen "baj" vele, hogy tényleg mobil.. folyton mondogatnom kell, hogy maradj hátul, maradj hátul :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

11 éve 2 hete #66020 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Nemsokára én is boldog tulajdonosa leszek ! :)

11 éve 2 hete #66046 Írta: von_wolf
Megválaszolva: von_wolf
Tier6-7 tankok ellen még jó a 175mm pen, de 8-cas, 9-ces ellen agyhalál. Egy KV4 esetében már csak a goldban és az RNG-ben bízhatsz. Ha a goldot választod, akkor megcsappan a credit income, ha az RNG-ben bízol, akkor 6 lövésből kiosztasz 700dmg-t, azt szevasz. Ugyan ott vagy, mind2 megoldással: nem keres valami jól.

Itt sokan szidják a T34-et a lassú célzás és a pontatlanság miatt. Hát a 122-es ágyúval szerelt tankokhoz képest a T34 120-as lövege egy lézerszike.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

11 éve 2 hete #66093 Írta: Jackal_hun

Tier6-7 tankok ellen még jó a 175mm pen, de 8-cas, 9-ces ellen agyhalál. Egy KV4 esetében már csak a goldban és az RNG-ben bízhatsz. Ha a goldot választod, akkor megcsappan a credit income, ha az RNG-ben bízol, akkor 6 lövésből kiosztasz 700dmg-t, azt szevasz. Ugyan ott vagy, mind2 megoldással: nem keres valami jól.

Itt sokan szidják a T34-et a lassú célzás és a pontatlanság miatt. Hát a 122-es ágyúval szerelt tankokhoz képest a T34 120-as lövege egy lézerszike.

A KV4 az különben is egy trükkös póni, volt olyan, hogy E 25-el 1vs 1 ben maradtam vele és még golddal sem bírtam átlőni se szemből, se oldalról (vagy 30x próbáltam) úgy hogy elmentem lehúzni a bázist.

Egyébként ezzel az átütés kínnal én is egyet értek, ezért kell a JT 8.8-at meg az FCM-et megvenni:D Vagy akinek fekszik, a T34-et is használhatja, de nekem az a tapasztalatom, hogy az a 400-as alfa az inkább 350 és ha mellé, akkor soha nem tölt újra, olyan lassú:D

11 éve 2 hete #66101 Írta: Turul_Harcos
Megválaszolva: Turul_Harcos

Sosem lesz reprezentatív az a fogalom hogy "jó játékos", mert nem lehet definiálni, honnan jó valaki. Persze pl. az XVM-ben is van ilyen kategória, meg az ember érzi, de pl. a szerelmet sem lehet definiálni, még is tudjuk hogy van.

Statisztikailag meg azért nem lehet definiálni, mert a "jó" játékosok mindig is erős kisebbségben lesznek, de ez nem azt jelenti, hogy az ő szavuk ne érne fel másik 1 millió rossz játékoséval.

Azért vannak bizonyos tulajdonságok, amelyek erőteljesen befolyásolják a tank flexibilitását és egyben meccs eldöntő képességét, mint pl. sebesség, amelyből mind a T34 mind a JT 8.8 eléggé rosszul áll. Az artyk száma pl. erőteljesen determinálja egy lassú tank életét, ha hulldownban van ha nem.

Én elég sokat játszottam csikó koromban a T34-el mert az volt az első prém tankom és borzalmas statisztikákat produkáltam vele, aminek két oka van:
- lassú mint a tetű, nem lehet vele helyzetbe kerülni
- lassú és pontatlan az ágyúja (elég derphajlamos), ami a lassú töltéssel eléggé visszaveti a tank teljesítményét
Egyéb iránt a kredittermelési képessége kiemelkedő, az ágyú jól üt át, ezt sosem vitattam

A JT 8.8 hasonló, borzalmasan lassú, talán jobb overall armourral, de őt meg eszi az arty és a flank, egy dolog szól a javára, hogy tier limites, vele még küzdök, nem adtam fel hogy egyszer jól is termeljen és jó statos is hozzon.

Ezzel szemben az FCM 50t-vel miután megszoktam, normális statot vagyok képes produkálni és a credit is jól jön, tény hogy vizes wcpapír a páncélja, de hogy a három közül magasan ez a legflexibilisebb az biztos. Ezt nem csak én állítom, hanem a szavazások / vélemények / elemzések nagy része is ezt mondja és én is ezt tapasztalom. Én med játékos vagyok, nekem ez fekszik, lehet ez a baj a többi esetében.

A "kulcsszó" elhangzott: "Én med játékos vagyok"...a T34 lassú..egy medhez képest minden heavy lassú! Még a szélvész ruszki heavyk is! A torony forgása az tényleg csiga de összeségében jó heavy...az FCM számomra nem heavy...miért is lenne az? Mert oda sorolják? Olyan érzésem van ennél a tanknál mint az is-8-nál...olyan keverék de ez a rosszabbik fajtából...IS-8-nak legalább van jó ágyúja :) számomra az FCM inkább egy lassú med kategória, rossz camoval.
Én inkább Heavy-s és Td-s vagyok....a lassúságról van már tapasztalatom, ugyanis van T95-öm...és van protom is. És sokszor rak tier 10-es 4-5 db artys csatába...ilyenkor hagyni kell a medeket érvényesülni...szinte TD fedezetként kell játszani a lassabb heavykkel is.

11 éve 2 hete #66111 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

De azért az egzakt, hogy egy tank mennyivel megy... Ez a fő gond vele, hogy nem ér oda, ahol a csata van:D

11 éve 2 hete #66116 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g
Nekem csak T34 van, de annyira jó, hogy ha lehetne, most azonnal elcserélném valami másra. Most voltam csatában vele, szokásos tier10... Rajtnál még az E100 is lealázott gyorsulásban. Hiába 279es a lövegpajzs, a tank hatalmas, így ez csak egy tenyérnyi felület, bárhol máshol bármi belövi. 9-10es td-knek még a lövegpajzs sem akadály.
Ami nem lenne nagy gond, ha lenne hozzá egy jó ágyú. De nincs. Iszonyat lassan tölt a sebzéshez képest, de legalább még lassabban szűkül. És szűkülni kell, különben képes 50 méterről is mellélőni. Ha mégis összejön minden, észrevetted az ellenfelet, ő nem szaladt el, te rá tudtál szűkülni, és lőni is tudtál, na akkor pattan le még a 80 milis páncélról is.
A kupolája szintén borzalmasan nagy, ha nem mozgatod a tornyot, bármi bárhonnan belövi. Ha mozgatod, akkor viszont az életben nem találsz el senkit.
Rakhatok be jelentést, hogy 100-120ezret kerestem vele, előfordul. Úgy 50 csatából 1x.
Amikor megvettem úgy másfél éve, nagyon jó kis tank volt, akkor tényleg farmolásra termett. Mostanában már alig játszok vele, csak a kínlódás megy.
Mai csatában rettenetes 6800 kreditet kerestem vele. 7 lövéssel. Amiből 1 sebzett, 3 lepattant medek oldaláról, 3 meg elszállt a vakvilágba...

11 éve 2 hete #66150 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Nekem csak T34 van, de annyira jó, hogy ha lehetne, most azonnal elcserélném valami másra.
Amikor megvettem úgy másfél éve, nagyon jó kis tank volt, akkor tényleg farmolásra termett. Mostanában már alig játszok vele, csak a kínlódás megy.
Mai csatában rettenetes 6800 kreditet kerestem vele. 7 lövéssel. Amiből 1 sebzett, 3 lepattant medek oldaláról, 3 meg elszállt a vakvilágba...

Nekem is jobb volt olyan 8-10 hónapja, mikor megvettem.
De neked milyen legénység van benne?
Nekem a T110E5 3-4 skilles csapata, és ők a töltésgy+célzásgy+vert.stab. kombóval elég sok lövést visznek be pontosan (lövésznek van az ellenség gyenge pontjait lövő skill).
Így a vesztes csaták is 25-30,000 + általában.
De nekem is kínszenvedés sokat menni vele, mert tényleg lassú, s mostanában a MED vasakat csípem jobban...

11 éve 2 hete #66151 Írta: Jackal_hun

Nekem csak T34 van, de annyira jó, hogy ha lehetne, most azonnal elcserélném valami másra. Most voltam csatában vele, szokásos tier10... Rajtnál még az E100 is lealázott gyorsulásban. Hiába 279es a lövegpajzs, a tank hatalmas, így ez csak egy tenyérnyi felület, bárhol máshol bármi belövi. 9-10es td-knek még a lövegpajzs sem akadály.
Ami nem lenne nagy gond, ha lenne hozzá egy jó ágyú. De nincs. Iszonyat lassan tölt a sebzéshez képest, de legalább még lassabban szűkül. És szűkülni kell, különben képes 50 méterről is mellélőni. Ha mégis összejön minden, észrevetted az ellenfelet, ő nem szaladt el, te rá tudtál szűkülni, és lőni is tudtál, na akkor pattan le még a 80 milis páncélról is.
A kupolája szintén borzalmasan nagy, ha nem mozgatod a tornyot, bármi bárhonnan belövi. Ha mozgatod, akkor viszont az életben nem találsz el senkit.
Rakhatok be jelentést, hogy 100-120ezret kerestem vele, előfordul. Úgy 50 csatából 1x.

Nekem is ez a tapasztalatom:D De van aki szereti:D

11 éve 2 hete #66165 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g

Nekem csak T34 van, de annyira jó, hogy ha lehetne, most azonnal elcserélném valami másra.

Nekem is jobb volt olyan 8-10 hónapja, mikor megvettem.
De neked milyen legénység van benne?
Nekem a T110E5 3-4 skilles csapata, és ők a töltésgy+célzásgy+vert.stab. kombóval elég sok lövést visznek be pontosan (lövésznek van az ellenség gyenge pontjait lövő skill).
Így a vesztes csaták is 25-30,000 + általában.
De nekem is kínszenvedés sokat menni vele, mert tényleg lassú, s mostanában a MED vasakat csípem jobban...

Vagy az E5, vagy a T57 Heavy parasztjai vannak benne, mindkettő 4 skilles, minden földi jóval ellátva...

11 éve 2 hete #66172 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
M10/panther van valakinek? érdemes?

11 éve 2 hete #66176 Írta: Jackal_hun

M10/panther van valakinek? érdemes?

A wotlabs ezt írja a pantherről:
Panther – Tier 5 damage per minute coupled with tier 5 alpha (average damage per shot) and tier 5 speed, at tier 7! Oh boy! Wait a minute, that’s not good at all. High penetration on the base round is high enough to be comfortable to shoot, but doesn’t offer additional opportunities over other tanks. For example, 198 penetration won’t go through most turret faces or mantlets. That’s why high penetration is good, to fire at tanks with minimal aiming knowing that it will penetrate. Plus, other tanks like the T20 can simply load up APCR to equal the top penetration of the Panther. So by loading up APCR the T20 has advantages in speed, alpha, maneuverability, view range, and gun depression. That’s not good for the Panther.

Ehhez képest az M10 elvileg gyengébb:D

Nekem az a bajom a sima Pantherrel, hogy amikor meglátom, az jut eszembe, hogy végre egy tank amit könnyű belőni, lehet vele lövést cserélni és peekaboomban bárki megveri, ezért érdemes rámenni. Kicsit olyan mint a TOG II, csak az még menekülni sem tud:D

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 18 órája 35 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 14 órája 47 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.