Szerintem az FCM50t-t tipikus med setuppal kell futatni: optika, rammer, vstab, viszont egy baj van, hogy besorolás szerint heavy, nekem személy szerint az 50B-be gyártja a legénységet. Kérdés van-e értelme felhúzni még egy skillt (camo) emiatt ha úgy is az 50B-be kerül?
50B-be is egy elég hasznos képesség a camo, meg úgy általában mindenbe, Mauson, E-100-on, Jp E-100-on, meg WTF E-100-on kívül.
Mondjuk FCM-el az a legnagyobb bajom, hogy nem lehet vele normálisan legénységet képezni, mert ott az extra töltő, ami önmagába semmibe nem jó, csak AMX M4-be (btw ő is egy igen fun tankozmány).
50B-be meg mindenki töltő, így ha kirakod a biztonságos elhelyezést a rádióson mondjuk az nem fog működni az FCM-ben és vice versa.
Mivel pedig az FCM is egy elég ammo érzékeny jószág ha jót akarsz magadnak, akkor lesz egy bizti a rádióson, meg a töltőn is...tömény agyfasz.
Szerk.: Ja, hát tényleg, FCM50t limites. Mutassatok egy tankot amit nem bontasz ki 212 pennel tier9-ben. Nem is emlékszem, hogy valaha lőttem volna vele goldot...
amikor ...