Jelenleg 81 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 7 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 7 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 2 hete #65761 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hát nekem FCM 50t és T34 áll a garázsban - csak egy-egy gondolat mindegyikről.
FCM-nekem nem jött be, egy kalap szar az a tank, a sanpshot képességét amit fentiekben ecseteltek nem tapasztaltam, viszont kurva pontatlan, hatalmas tank álca, depression és midnen nélkül - eladnám a francba de néha jó embert húzni.
T34 - nekem a T110E5 4 skilles emberei ülnek benne kiegészülve 2 taggal a T32-ből (3 skilles). Na, ezt viszont nem értem, de nekem baromi pontos, snapshotból kapom ki a tankokat, stb... Lassú mint állat, de ahova lövök ott kő kövön nem marad.
Szóval, kinek a pap, kinek a papné...

Az FCM 50t nagyon jó, ha med játékos vagy, de nagyon kerüld az első vonalat, mert nagyon gyorsan véged. Ez a poke out shoot one, then back jellegű tank, nagyon jó snapshot képességgel. Rohadt nagy, no camo, viszont gyorsan tölt (6,47), és olyan medes.

Szerintem a Su-122-44 kimaradt, bár néha elég idegesítő tud lenni, ha nagyon előre mész és úgy is mellé.

Az E25 simán op, de tudni kell vele a weakspotokat (én csináltam vele 4.8K damaget T7-ben majd elfogyott a lőszer:D)

A PM10-et nem ismerem, de nem tudom hogy miért op, nekem simán mindig csak egy puha, szétlőhető tanknak tűnt:D

A JT 8.8 egy agyhalál, szerintem szabályosan játszhatatlan, főleg hogy most nerfelték a gundepressionjat -3 al (-5 re)...de tényleg sokat hoz

Ami még jó (lenne) a Type 59, de az meg csak simán nincs a boltban.

A t34-et annyira utáltam, hogy eladtam. Lassan tölt és TÉNYLEG SEMMIT nem talál el, állandóan földbe lőttem vele, idegesítően sután mozog (Lakevillen próbálj meg vele átmenni a kanyonon:D vicces lesz)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hete #65768 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Prémium tankok szerintem erősen stílus függök. Nekem eddig a Jt8.8 jött be a legjobban(már azok közül amivel menetem és nem volt túl sokhoz szerencsém)
aztán ott az SP sokan fikázák hogy szar, de ha tudod a gyenge pontokat akkor el lehet vele játszadozni (már ha a WG is úgy akarja) aztán a P/M10 nos gyenge pen de szerintem jó kis jószág, ha az ellenség hátába kerülsz neki anyi. Hát én úgy vagyok ezzel hogy az összes tankkal lehet jó kört menni ha a csapatod nem egy lemming vagy "noob" ha így tetszik, bár igaz egy ütős tankkal te is hozzá rakhatsz valamit B) Én ha most vehetnék egyet akkor vagy az FCM vagy az IS6 lenne az(már a 8asok közül)

11 éve 2 hete #65772 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nos a jó játékosok többsége az FCM et jó tanknak mondja, a T34-et meg nem:D

11 éve 2 hete #65785 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight
Most komolyan! Aki 10+K aranyat szeretne betolni egy T8 prémium járműre (úgy,hogy nem ment vele 80-100 csatát tesztszerveren) annak 3 lehetőséget ajánlanék:

1, Jobbfajta T5 prémtank & a maradék aranyat ezüstre váltani.

2, T5 prémtank + prémium fiók.

3, Az egészet váltsd át ezüstre és megkíméled magad a sz*rtól.

(1500 gold. Akciósan 750. így ha esetleg nem megy vele a játék nem fog annyira fájni,hogy sz*rt vettél!)

Nekem FCM 50T van. Mivel már van T5 prémtankom így utólag a 3. pont jobb lett volna... :S
Tudjátok mi a legnagyobb bajom azzal a tankkal??? (azon kívül,hogy nem megy vele a játék)
Mikor betesz topnak és végignézem az ellen járműveit az utolsó kis T6 akármi is veszélyt jelent arra a kartondobozra. Nem érzem azt a dominanciát amit KV-1,Nashorn,D. Max stb járműveimnél szoktam. Talán pont ezért nem megy...

11 éve 2 hete #65789 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Én mondjuk két dolog miatt fontolgatom a megvételét
1. 50 100-at free xp-ből és képzett legénységgel
2. szerintem remekül felkészít a Leo1-re :)

11 éve 2 hete #65791 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Én mindkettőt szeretem, ebből is látszik, hogy béna vagyok... :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 2 hete #65792 Írta: Tiger205_Bp

50-100 és Leo miben hasonlít?

pontatlan táras csősűllyedés nélküli T8 francia egy lézerpontos T10 nem táras némethez?

11 éve 2 hete #65796 Írta: csutkawow
Megválaszolva: csutkawow
Szerintem ő arra gondolt.hogy az FCM-el való játék felkészíti majd a leo-ra mivelhogy mindkettőt bármi belövi,gyorsak és pontos löveggel felszereltek. :)

11 éve 2 hete #65798 Írta: Tiger205_Bp

Szerintem ő arra gondolt.hogy az FCM-el való játék felkészíti majd a leo-ra mivelhogy mindkettőt bármi belövi,gyorsak és pontos löveggel felszereltek. :)

Aha, ok, már értem, kicsit késő van már agyalni :)

11 éve 2 hete #65804 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Az FCM support tank, innentől kezdve gondolom nincs miről beszélni. :D
Medezz, sunnyogj, oldalvonalból lövöldözz. Nekem az egyik kedvencem az egész játékban, bár aki nincs hozzászokva ehhez a hátba szúró stílushoz annak fura lehet.
Ha álcát akarsz rá, akkor tegyél fel egy 10%-os optikát, meg full álcát a legénységnek (nem prió, bár hasznos 2-3-4 körben).

11 éve 2 hete #65810 Írta: von_wolf
Megválaszolva: von_wolf
Szerintem 200-as átütés alatt nem érdemes tankot venni. Felőlem lehet lassú, vagy papír, de ha meglövök valakit vele, akkor sebezze. SP-112-IS6-T34/3... ezek baromi jók, csak azt nem tudom, hogy mire. A 170-175-ös átütéssel egy IS3 ellen csak golddal van esélyük. A prémium tanknak meg az a lényege, hogy minél több creditet hozzon, ez pedig a golddal eléggé megcsappan.

JT88: Brutális gépezet, elvégre a test megegyezik a tier 9-ces változattal. Iszonyatosan sok sebzés kiosztására képes, olyan 4,5 másodpercenként köpködi a 250-es sebzéseket. 60-70k nyereséget erőlködés nélkül ki lehet belőle préselni meccsenként. Egyetlen hátránya a lassúsága, de ésszel játszva ebből sem származik sok hátránya. Szvsz a legjobb prémium tank ami jelenleg kapható.

T34 is kifejezetten kellemes járgány. Szerintem ez is a legkönnyebben játszható tankok közé tartozik, hála a tier 9-ces ágyúnak.

11 éve 2 hete #65816 Írta: Turul_Harcos
Megválaszolva: Turul_Harcos

Szerintem 200-as átütés alatt nem érdemes tankot venni. Felőlem lehet lassú, vagy papír, de ha meglövök valakit vele, akkor sebezze. SP-112-IS6-T34/3... ezek baromi jók, csak azt nem tudom, hogy mire. A 170-175-ös átütéssel egy IS3 ellen csak golddal van esélyük. A prémium tanknak meg az a lényege, hogy minél több creditet hozzon, ez pedig a golddal eléggé megcsappan.

JT88: Brutális gépezet, elvégre a test megegyezik a tier 9-ces változattal. Iszonyatosan sok sebzés kiosztására képes, olyan 4,5 másodpercenként köpködi a 250-es sebzéseket. 60-70k nyereséget erőlködés nélkül ki lehet belőle préselni meccsenként. Egyetlen hátránya a lassúsága, de ésszel játszva ebből sem származik sok hátránya. Szvsz a legjobb prémium tank ami jelenleg kapható.

T34 is kifejezetten kellemes járgány. Szerintem ez is a legkönnyebben játszható tankok közé tartozik, hála a tier 9-ces ágyúnak.

Szia!
Megelőztél....összességében ugyanezt akartam írni. JT 8.8-am nincs csak szakasztársam szokta hozni, így arról külső szemlélőként írtam volna, viszont a T 34 szerintem az egyik legjobb prémium heavy! Számomra is az átütés nagyon fontos dolog. A T 34 meg van áldva jó ágyúval és toronypáncéllal, mellette a lövegsülyedése iszonyatosan jó...ahogy én hívom HULL-DOWN KIRÁLY! Keresni kell vele olyan helyett ahol a testét eldugod és nyert ügyed van. Nem is beszélve ha pálya dombos :) ott a tier 8-as prémium heavyiket megeszed reggelire vele. Tier 10-ben másodsoros supportként vagy ha a pálya engedi hull-downos első-sorosként is megállja a helyét! Emiatt nem sírok, hogy nincs tier limit ennél a tanknál...minek :)

11 éve 2 hete #65819 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

50-100 és Leo miben hasonlít?

pontatlan táras csősűllyedés nélküli T8 francia egy lézerpontos T10 nem táras némethez?

igen, arra gondoltam :lol:
A BC-vel is elfelejtem, hogy papir pedig a Lorrnál még tudtam :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp

11 éve 2 hete #65824 Írta: Turul_Harcos
Megválaszolva: Turul_Harcos

Szerintem a jó játékosok "többsége" nem reprezentatív felmérés alapján készült :)
Minden tank jó megfelelő kezekben! Persze vannak olyan tankok amelyekkel nehezebben lehet a jó státuszt elérni :), de prémium tankoknál mindegyik jó a maga kategóriájában csak meg kell tanulni megfelelően használni.

Mellékletek:

11 éve 2 hete #65855 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281

SP-112-IS6-T34/3... ezek baromi jók, csak azt nem tudom, hogy mire.

Arra hogy a prémium matchmaking miatt az esetek többségében top tier legyél, és tier6-8 tankokat egyél reggelire, amihez elég a 175 pen.

Figyelem: Spoiler!

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 20 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 6 órája 11 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 16 órája 36 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 27 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.